- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тук това момиче нещо...побърка се?
Момичето явно има чувства към теб,ако и ти изпитва6 нещо към нея поговорете и действаит...![]()
![]()
Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!
Първоначално написано от KuReC
хахахахахахаха!!!Абе я се научи да пишеш бе!!!!![]()
![]()
Изказа се!!!КолКото до темата ми има чувства ама щом вече не харесва така както преди гаджето си к къв е смисъла да ходи още с него
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
amii chestno kazano mnogo zavisi ot tipa momiche...ako sudq po tova kakvo pravq az v takiva situaciii nqma po zadulbocheni chuvstva,a prosto durji mnogo na teb sled kato ste priqteli i si pozvolqva po-svobodno durjanie...zashto prosto ne popitash neq...nqma da zagubish nishto
По моя случай някой може ли да даде съветчеПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Искам на някое момиче мнението,щото мисленето ви е сходно все пак...
късно е според мене да се говори с нея по този въпрос, дори и наистина да има някакви чувства към мен. това е от онези невъзможните връзки, ако се сещате. иначе аз също изпитвам чувства към нея. и на мене и на нея са ни ясни нещата как стоят и без да сме говорили. дори и да се преструваме, че няма нищо между нас или нещо такова......
Mi da.Po4ti sym ubedena.Priznacite sym gi izpitvala.taka 4e spored men da -haresala te e!
Еми говори с нея..ако те харесва и може да се получи нещо между вас..действайте...
spored mene te bazika-tova sa jensi gluposti,koito sa neobqsnimi
~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~
Mnogo veroqtno e i da si igrae s tebe,no ima i veroqtnost da izpitva neshto...Nai-dobre govori s neq - otkrito...Taka samo ti se izmychvash..Predpolagam,che v glavata ti se vyrtqt mnogo vyprosi,no nai-dobre nameri otgovorite kato govorish s neq!!! Uspehche...
аз мисля че те харесва , даже съм почти сигурна. засега остави нещата така , защото мисля че тя е все още объркана и не е сигурна какво чувства. остави тя сама ще ти каже ако има нещо , за да не стане да и кажеш и тя да ти каже "какво ти става ние сме само приятели с теб" и ще ти стане мн тъпои все пак харесва те но засега се прави на ударен. аа ти харесваш ли я?
чак сега видях че и ти имаш чувства към нея.. та поизчакай малко и поговори с нея от нея ще зависи дали ще е с теб или не ако остави притятеля си и т.н супер ако ли не значи.. майната и![]()
... мисля си, че има чувства! Ама в днешно време ходи разбери кой те обича, и кой те харесва или те лъже, накрая... всеки с грешно представа за думи!
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Харесва те,но няма смелостта да ти го каже,ти реши дали ще поговорите за това!!!Първоначално написано от guy
не знам какво е най подходящо да й кажа, за да не изглежда глупаво..... все пак се познаваме от много време![]()
напълно съгласна съм...Първоначално написано от TraPPed
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx