.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Град
    VaRnA
    Момичето явно има чувства към теб,ако и ти изпитва6 нещо към нея поговорете и действаит...
    Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от KuReC
    TI ILI SI TUP ILI SI PROST ILI SI TURBO IDIOT neznam moje bi 3toto
    IBAH TOQ SMEHHH TI SI TRAGEDIA WEEEE ko 6a 4aka6 ti naprai 1 kaval i togaa predprieme6 ne6to li pf 4e si sme6nik

хахахахахахаха!!!Абе я се научи да пишеш бе!!!! Изказа се!!!КолКото до темата ми има чувства ама щом вече не харесва така както преди гаджето си к къв е смисъла да ходи още с него
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    amii chestno kazano mnogo zavisi ot tipa momiche...ako sudq po tova kakvo pravq az v takiva situaciii nqma po zadulbocheni chuvstva,a prosto durji mnogo na teb sled kato ste priqteli i si pozvolqva po-svobodno durjanie...zashto prosto ne popitash neq...nqma da zagubish nishto

ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    И аз съм така с една състудентка. Има си гадже,ама като сме заедно в уни-то или някъде на кафе ми говори на "мило","пиле",гушка се в мене и некви такива. И аз се чудя чак кво да правя. Гледам много много да не я взимам насериозно,тъй като тя попринцип обича да се лигави. Но като го прави постоянно тва вече почвам да се чудя дали няма нещо... А е много готино момиче... Едно от най-готините,които познавам. С едно изречение - не е за изпускане. Но си има приятел,заедно са си всеки ден и просто не знам...
    По моя случай някой може ли да даде съветче
    Искам на някое момиче мнението,щото мисленето ви е сходно все пак...

guy
    Guest
    късно е според мене да се говори с нея по този въпрос, дори и наистина да има някакви чувства към мен. това е от онези невъзможните връзки, ако се сещате. иначе аз също изпитвам чувства към нея. и на мене и на нея са ни ясни нещата как стоят и без да сме говорили. дори и да се преструваме, че няма нищо между нас или нещо такова......

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mi da.Po4ti sym ubedena.Priznacite sym gi izpitvala.taka 4e spored men da -haresala te e!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Еми говори с нея..ако те харесва и може да се получи нещо между вас..действайте...

spored mene te bazika-tova sa jensi gluposti,koito sa neobqsnimi
    ~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Mnogo veroqtno e i da si igrae s tebe,no ima i veroqtnost da izpitva neshto...Nai-dobre govori s neq - otkrito...Taka samo ti se izmychvash..Predpolagam,che v glavata ti se vyrtqt mnogo vyprosi,no nai-dobre nameri otgovorite kato govorish s neq!!! Uspehche...

Голям фен
    Град
    Бургас
    аз мисля че те харесва , даже съм почти сигурна. засега остави нещата така , защото мисля че тя е все още объркана и не е сигурна какво чувства. остави тя сама ще ти каже ако има нещо , за да не стане да и кажеш и тя да ти каже "какво ти става ние сме само приятели с теб" и ще ти стане мн тъпо и все пак харесва те но засега се прави на ударен. аа ти харесваш ли я?

Голям фен
    Град
    Бургас
    чак сега видях че и ти имаш чувства към нея.. та поизчакай малко и поговори с нея от нея ще зависи дали ще е с теб или не ако остави притятеля си и т.н супер ако ли не значи.. майната и

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    ... мисля си, че има чувства! Ама в днешно време ходи разбери кой те обича, и кой те харесва или те лъже, накрая... всеки с грешно представа за думи!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Супер фен

Re: тук това момиче нещо...побърка се?

Цитирай Първоначално написано от guy
    нещо се побърка напоследък. в един клас сме от доста време, добре се познаваме, разбира ме се чудесно и почти винаги сме заедно в уще. и в последно време се държи с мен доста странно - просто от сякъде си личи, че ме чувства доста по-близък. поне аз не можах да си обясня разните случайни целувки по бузата, както си седим, разните дълги погледи, разните приказки, че не иска да си тръгвам, разните "дай да те гушна" и разни такива, дето му става ясно на човек, че тука има нещо повече. познавам я от доста време и определено се държи с мен все едно няма друг човек за нея, което не ми изглежда нормално, защото тя си има сериозен приятел от бая време, ама ми е казвала, че не го харесва вече чак толкова.

възможно ли е наистина да има някакви чувства чак сега към мен? или просто като й е кеф да сме заедно и се размекчава от компанията ми, но нищо повече?
    Харесва те,но няма смелостта да ти го каже,ти реши дали ще поговорите за това!!!

guy
    Guest
    не знам какво е най подходящо да й кажа, за да не изглежда глупаво..... все пак се познаваме от много време

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от TraPPed
    Ami qvno ima 4uvstva ili e prosto ligu6tiq.
    напълно съгласна съм...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си