.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

vupros kum momchetata

taka...iskam da vi pitam... situaciqta e slednata...nqkakvo momiche vi gleda...non stop plius tova se zasichate mnogo mnogo chesto v daskalo...v trolei....no i vie q gledate....zashto?? zashtoto tq vi gleda ili zashtoto i vie ste i metnali oko...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами може и по двете причини да е...

zashtoto tq me gleda

защото тя ме гледа -> след като ме гледа, значи има нещо. -> аз я гледам с любопиство и очаквам реакцията й -> и така става игрътъ...
    vengeance knows no mercy

Супер фен Аватара на Sarabi

Re: vupros kum momchetata

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    taka...iskam da vi pitam... situaciqta e slednata...nqkakvo momiche vi gleda...non stop plius tova se zasichate mnogo mnogo chesto v daskalo...v trolei....no i vie q gledate....zashto?? zashtoto tq vi gleda ili zashtoto i vie ste i metnali oko...
    А ти не знаеш ли какво чувстваш А щом се засичате толкова често,защо не я заговориш нещо?Глупаво е така само да се зяпате любопитно,и да не можете да си полафите!Можеш да спечелиш приятелка-нищо няма да загубиш.Така само като се гледате няма да разбереш как стоят нещата.
    Тя сигурно те гледа,защото си й интересен-все пак явно се виждате доста често.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Guest
    Кажи с кой тролей пътуваш

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Ами защото тя ме гледа може би ... бих се запознал с нея

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=64565
    + 7 точка от правилника.
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си