.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: питане

Guest

питане

Значи аз и приятелката ми сме на 18 - и двамата бяхме детствени.
    Една нощт след много целужки , се стигна до повечко обарване , събличане , излизах е , и накрая и го вкарах (нз ама много лесно беше)
    Правхме сех около 30мин , през тва време сменихме 3 презерватива и усетих че на нея и беше уникално яко. Та въпроса ми е може ли от първия път са испита ораггазъм , и може ли като сега съм е отворил да го правим всеки ден , и ще и яко ли. Моля само не ми казвайте да е питам , че съм много срамежлив Дайте съвет момичета , как е според вас, как е бил вашия първи път ?

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ми горе долу по същия на4ин мн любов целувки нежности пръст4ета игри шоколад. не ме болеше изобщо.. (или беше съвсем малко).. не но съм свършила ... все пак незнам може и да има такива слу4ай но процента им е много малък.. поне нито една от познатите ми не е свършвала от 1 път
    а за секса всеки ден идеята не е лошо СТИГА ДА ИМАТЕ много идеи за разнообразяване , желание за експерименти и мн свободно време а това дали е хубаво или не прецени сам ............(НО ЗАВИСИ И ОТ ДВАМАТА ПАРТЬОРИ )

Супер фен
    даже и по два и три пъти на ден.. се пак колкото повече толкова повече ( мечо Пух го каза тфа и мн кефи) хах

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: питане

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи аз и приятелката ми сме на 18 - и двамата бяхме детствени.
    Една нощт след много целужки , се стигна до повечко обарване , събличане , излизах е , и накрая и го вкарах (нз ама много лесно беше)
    Правхме сех около 30мин , през тва време сменихме 3 презерватива и усетих че на нея и беше уникално яко. Та въпроса ми е може ли от първия път са испита ораггазъм , и може ли като сега съм е отворил да го правим всеки ден , и ще и яко ли. Моля само не ми казвайте да е питам , че съм много срамежлив Дайте съвет момичета , как е според вас, как е бил вашия първи път ?
    na vseki purviqt put e razlichenvsi4ko e vuzmojno. mojete da si go pravite kogato i kolkoto si poiskate \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си