.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour

как го предпочитате :)

понякога ядосвате ли се 4е приятеля ви може да свърши преди вас... или свършва по-бързо... или пък единия партьор иска самия акт (секса) да продължи по -дълго а другия точно в този момент неможе да му предостави това удоволствие...
    та въпроса ми е колко е нужно и колко искате да ви "клатят" за да изпитате по - голямо удоволствие от секса
    например аз и моя приятел ... имаме разли4ни слу4ки и моменти но общата продължителност на същинския акт е около от 15 до 30 мин.. за сега съм доволна ... но и не бих отказала и нещо по -бързо или пооооо -бавно като разнообразие....
    ПП:...такаа... мързи ме да пусна търса4ката.. ако има такава тема просто в КОШ4ЕТО хвърляйте тази

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    40 минути акт е най-оптимален за мен! най-хубавит са били долу-горе толкова. но и да се случи нещо по-кратко или по-дълго-няма да умра,я?

Emi ne sam obrashtala vnimanie na vremeto, no kogato neshto ne e dovarsheno ot koqto i da e strana ima vtori tur, i taka vsichki sa dovolni!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Който бърза повтаря

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Предпочитам го солен... цяла вечер

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Който бърза повтаря
    =D> =D>
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Мега фен
    Град
    SF
    Ми не съм заси4ала колко дълго са ме "клатили" преди да свърша
    Знам ли, стига да не е 5-10 минутки става

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Около 20-30 минути е секса. Не, дразня се, че аз свършвам бързо и после рядко свършвам втори път и ми става безинтересно. Ама най-мразя той като му идва да свърши, тогава и на мене ми идва иии... мн кофти. Аз защото не искам той да свършва в мене и се получава неприятно.
    HardC0re and BDSM forever

мисля че на мен 40-50 минути са ми достатъчни

Голям фен
    Доволна съм и на малко,но веднъж 30-40 минути ме разглобиха.Е не че не беше перфекно....
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии не мога да отговоря.. всеки път различно някой път 15-20 мин са ми достатачни др път искам 1-2 часа или повече.. ае зависи от настроението..

Голям фен
    Град
    София
    Средно към 20-30 минути. А и на мен са ми достатъни обикновено, иначе се протривам и после е гадно. Обикновено той свършва малко преди мен, но затова има пръстчета и езиче

ами при мен също 20-30 мин но това е така защото най вече нямаме време и тн!! но бих искала да изкарам поне 1-2часа

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от brutal_baby
    ами при мен също 20-30 мин но това е така защото най вече нямаме време и тн!! но бих искала да изкарам поне 1-2часа
    oh аз за 1 2 4аса 6те съм като разглобена явно годините си оказват влияние хаха (шега) ... незнам след 30 мин ставам малко без4увствена незнам дали само при мен е така .. но са ми достатъ4ни 20 мин а ина4е за цялостна игра искам много ал4на съм... но съм навита за разнообразия както казах така 4е няма да откажа цял 4ас клатене хихи

Цитирай Първоначално написано от Kitana
    Цитирай Първоначално написано от brutal_baby
    oh аз за 1 2 4аса 6те съм като разглобена явно годините си оказват влияние хаха (шега) ... незнам след 30 мин ставам малко без4увствена незнам дали само при мен е така .. но са ми достатъ4ни 20 мин а ина4е за цялостна игра искам много ал4на съм... но съм навита за разнообразия както казах така 4е няма да откажа цял 4ас клатене хихи
    хаха на колко си) така говориш все едно си вече на преклонна възраст!ми и аз ставам леко безчувствена !пробвали сме да продължим но все нещо се прецаква за което ми става супер кофти ноо някой ден и до там ще се стигне

Повече от фен
    Град
    на 20-21 съм не съм мн опитна и така нататъка.. не съм и възрастна .. просто се шегувах.. ми при нас проблема е в това 4е мн се разгорещяваме и всеки път един от нас не издържа и свършва след 20-тата минута.. а ако слу4айно продължи пове4е .. както казах зависи от слу4ая и колко продължава възбудата ми ... ина4е не е лошо като 4увство... постоянния допир в теб и до теб

хахах) мии аз като тръгвам да свършвам той все ме улавя и няколко секунди преди аз да достигна до изригване така да кажа той го вади за да свърши !за тва аз вече си пъшкам и тн чак когато съм точно накрая иначе за 1-2 сек ми умира удоволствието

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Около 20-30 минути е секса. Не, дразня се, че аз свършвам бързо и после рядко свършвам втори път и ми става безинтересно. Ама най-мразя той като му идва да свърши, тогава и на мене ми идва иии... мн кофти. Аз защото не искам той да свършва в мене и се получава неприятно.
    Вие презервативи не използвате ли, че да не искаш да свършва в теб? о.О
    Within you I lose myself.
    Without you I find myself..
    Wanting to be lost again.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си