.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    -ГосТ-
    Guest

Как да я накарам да ми "прости"

Хмм пробвах с извинения смс и т.н
    Но тя пак се праииии.......

Проблема идва че аз преди отказах да тръгна с неи заради друга ....
    И сега тя ми връща същото така да се каже..

Ако опитвам да направя нещо тя ме избягва или се праи че не ми обръща внимание

Идеи че аз изчерпах моите...

Супер фен
    оооо не очаквай да те погледне повече.. да не си я рязал.. момичето си има достойнство се пак..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен
    нема да се молиш, само това недей
    може само да се прави за да ти го върне, а да изпитва чувства към теб

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от assd
    нема да се молиш, само това недей
    може само да се прави за да ти го върне, а да изпитва чувства към теб
    Може би е това

Hvashtqsh q nqkade na tqsno kudeto nema kude da bega i i se izvinqvash
    In dreams there are no rules...

-ГосТ-
    Guest
    Не съм тръгнал да се моля на никоя..
    И аз така си мисля че иска да си го върне...
    И треа време за да ми прости ама ...

Супер фен Аватара на Barbie
    A moje ve4e da ne te haresva? Ili puk da si q naranil (dori i da ne si go razbral...) i da ti nqma doverie? Ne budi tolkoz samouveren, poneje samo 6te q podrazni6. Ako naistina durji6 na tova momi4e i go pokaji...kato estestveno proqvi6 turpenie i si poeme6 posledicite, 4e qvno ve4e vednuj si q otblusnal...
    Ne q karai da ti pro6tava, budi do neq dori i da ti e surdita, pokaji i 4e moje da raz4ita na teb...i tq sama 6te ti prosti
    Uspeh

Мега фен Аватара на iiirish
    ако момичето е решило да ти го връща едва ли ще можеш точно ти да я убедиш, че сега предпочиташ нея пред която и да е друга! единствения начин е постоянството! няма значение какви методи използваш стига да си постоянен и тя да осъзнае сериозноста на намеренията ти! но помни, че между постоянство и натрапчивост има разлика!

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    ако момичето е решило да ти го връща едва ли ще можеш точно ти да я убедиш, че сега предпочиташ нея пред която и да е друга! единствения начин е постоянството! няма значение какви методи използваш стига да си постоянен и тя да осъзнае сериозноста на намеренията ти! но помни, че между постоянство и натрапчивост има разлика!

Я ме светни мене как се прави това постоянство щот ся реших да не и обръщам внимание се едно я няма и може би така ще стани.

п.п. моя случей е друг ама подобен

Голям фен
    Купи и голям букет рози или някакво подараче или.. да не си я рязал
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Mi,az ti predlagam da ne i se moli6,pravi se 4e ve4e i tq ne te interesuva i ako tq vse o6te te haresva 6te se pointeresuva sama ot teb.A srugiqt variqnt e ve4e da ne te haresva !!!
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Как да я накарам да ми "прости"

ami ignorirai q i 6te vidi6 kak 6te po4ne da tru4ka sled teb 95%garanciq... \/ ae USPEH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 \/ \/

Голям фен
    ак оима някави 4увства може и да ти прости но шанса е мн малък...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами тя още си мисли,че харесваш другата и е обидена и разсърдена не,че има защо.Ами опитай да говориш с нея на живо,е,и ако тогава не ти прости,то няма за какво...тегли й една майна.Много мразя като някои момичета се правят на голямата работа.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от k-3
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl

Я ме светни мене как се прави това постоянство щот ся реших да не и обръщам внимание се едно я няма и може би така ще стани.

п.п. моя случей е друг ама подобен
    постоянството се изразява с това непрекъснато да показват и да й доказваш, че любовта ти към нея не е угаснала. ако в даден момент ти се откажеш от нея, тя ще си помисли, че любовта ти е била преходна и нетрайна! и няма да съжали, че не сте вече заедно! а знае ли човек... може да си помисли и че никога не си я обичал...

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]

Re: Как да я накарам да ми "прости"

Цитирай Първоначално написано от -ГосТ-
    Проблема идва че аз преди отказах да тръгна с неи заради друга ....
    И сега тя ми връща същото така да се каже..
    pri takuv problem i az bix se darjala kato neq ama vseki si e s razli4en xarakter de ina4e po problema-
    ак оима някави 4увства може и да ти прости но шанса е мн малък...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си