.

Виж резултатите на анкетата: Предпочитате ли Гаджето ви да Признае изневярата

Гласували
67. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не !! Никога !!!

6 8,96%
  • Да разбирасе !!!!

57 85,07%
  • Ама какъв въпрос ?!

4 5,97%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Повече от фен Аватара на marjesa

Предпочитате ли Гаджето ви да Признае изневярата

Аз бих искала гаджето ми да ми каже като ми изневери !!!Защото аз приемам изневярата и бих я простила винаги !!!! Защото това е физическа изневяра а аз давам свобода за избор ..... а вие ???
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Първо : Човека с когото съм в момента съм сигурна че няма да ми изневери, а ако намери друга първо ще ме остави(сигурна съм, поради ред причини, които обаче нямам намерение да споделям).Второ : Изневяра не съм прощавала и никога няма да простя!.И трето : Разбира се, че бих искала да ми каже...пак ще ме боли но няма да е същото, като да ми изневери и да скрие от мен(т.е. да ме лъже) и аз да живея в заблуда!

Фен
    Град
    drevna garciq
    Konfucii kazva: Iznevqrata e priznak na nezadovolenost v slu4aq i tozi/tazi
    koito iznevrqva sa tolkova vinovni kolkoto 4ovekyt koito ne gi e zadovolil
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

da

Predpochitam da mi priznae iznevqrata!Iskam toi da mi q kaje a ne nqkoi si drug!Sluchvalo mi se e da mi izneverqva my love i sam mu prostila!Vse pak liubovta proshtava vsichko....
    ...is just too little too late...

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    по-добре е да си каже.Въпреки че моите 3 гаджета незнаят един за друг

Мега фен Аватара на iiirish

Re: Предпочитате ли Гаджето ви да Признае изневярата

Цитирай Първоначално написано от marjesa
    Аз бих искала гаджето ми да ми каже като ми изневери !!!
    просто страшно изречение направи ти какво?! да не очакваш той всеки момент да се лепне на друга?! или за теб изневярата е нещо нормало и едва ли не задължително?!
    ако трябва да си говорим честно, малко са хората, които имат смелостта да застанат пред човека, когото са наранили и да му признаят истината в очите. малцина са тези, които са способни да го направят, защото така слагат началото на края на тази връзка! според повечето изневярата е нещо мимолетно и подвластно единствено на емоцията и решават, че не е от значение и щом сами си прощават, значи и човека до тях ще им прости
    хормони или не, според мен първо винаги трябва да мислиш преди да направиш каквото и да било!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Това,което най-много харесвам в един човек е искренността..и смелостта да признае грешката си...Не бих искала да бъда с човек,за когото съм в тежест или,който ме лъже...

П.С гласувах за "Да!Разбира се" :}
    f@nt@zi@

Супер фен
    не искам да ми признава.. да си му тежи на съвестта там.. да се измъчва сам за грешката си.. аз не искам да знам..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Предполагам, че бих искала да ми каже, защото няма да мога да живея в лъжа... но ще ми е много трудно, защото от този момент насетне нищо повече няма да е същото. Както каза anito.sl това ще е началото на края на нашата връзка

Голям фен
    Град
    София
    Предпочитам да ми каже, но също знам, че и по този начин ще ме нарани невероятно много. И все пак, ако го направи, по-добре е да ми каже, въпреки болката, която ще ми причини, защото е достатъчно, че веднъж ме е измамил, не искам да ме мами отново.

Mi az predpo4itam ako mom4eto do men mi izneveri da mi priznae samo,6toto taka e mn po-dobre otkolkoto da go razbera ot nqkoi dr.Toi da mi kaje,puk az 6te vidq dali 6te mu prostq ili 6te go zareja.No ne mislite li 4e e super gadno nqkoi dr da vi go kaje?Men mi se e slu4valo i naprao se po4uvstvah super gadno,doitde mi kato grum ot qsno nebe i vednaga go zarqzah bez da go karam da mi dava obqsnenie ili kakvoto i da bilo drugo !!! :P
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами,естествено,че бих предпочела да е искрен,от колкото да ме лъже.Но той просто не е такъв човек,а аз съм убедена,че той никога няма да го направи,а и най-малкото,защото ме обича.

ako e bilo samo za sexa - ne iskam da znam za6toto sum adski revniva i nikoga nqma da moga da mu prostq samo 6te se tormozq. Ako obi4a druga togava na6ata vruzka nqma bude6te i e po-dobre da mi kaje

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Ами и аз бих предпочел да не ме лъже ...

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    не,ако не е значило нищо друго за него,освен секс..и аз не бих му казала,ако се случи нещо подобно.няма защо да се нараняваме излишно,заради елементарни човешки нужди..
    get off.

Бих предпочела да ми каже отколкото да науча за изневярата му от някой друг.Ще ме заболи и ще си помисля дали да продължа с това момче,но предпочитам да е искрен с мен отколкото да ме лъже

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    И да си признаваме, и да не си признаваме, на тема секс ВСИЧКИ МЪЖЕ СМЕ ЕДНАКВИ! Кой, както иска да го разбира. По-добре е да го разбере от някакъв си непознат от някакъв си форум, отколкото от личен опит (лично мнение).
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    e ko 6a sa kefite i 6a ostanete s gadjeto vi ako kaje 4e e bil/bila s drug/druga
    taka li emi evala ako mi kajat na mene 6e polu4i ena golqma rusenska maina
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Предпочитам да не разбера ... истина е, че ще живея в лъжа, но ... предпочитам така, отколкото да ме боли, а ако го обичам, да не мога да го зарежа и само да ми е гадно...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    NePoStoQnNo
    Цитирай Първоначално написано от Miss`LoVe`
    Mi az predpo4itam ako mom4eto do men mi izneveri da mi priznae samo,6toto taka e mn po-dobre otkolkoto da go razbera ot nqkoi dr.Toi da mi kaje,puk az 6te vidq dali 6te mu prostq ili 6te go zareja.No ne mislite li 4e e super gadno nqkoi dr da vi go kaje?Men mi se e slu4valo i naprao se po4uvstvah super gadno,doitde mi kato grum ot qsno nebe i vednaga go zarqzah bez da go karam da mi dava obqsnenie ili kakvoto i da bilo drugo !!! :P
    absolutno si prava i absolutno sa6toto mi se be6e slu4ilo

Предпочитам да ми каже, но също знам, че и по този начин ще ме нарани невероятно много. И все пак, ако го направи, по-добре е да ми каже, въпреки болката, която ще ми причини, защото е достатъчно, че веднъж ме е измамил, не искам да ме мами отново.

Guest
    Ако гаджето ми изневери веднага следва изневяра от моя страна и един як бой за тоз със който ми е изневерила....ама мн як бой.....

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    da kaje

Голям фен
    Град
    sofia
    estesveno 4e iskam da mi kaje... ako mi izneveri i ako mi go kaje 6e go ubiq napravo
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

[LP]
    Guest

Re: Предпочитате ли Гаджето ви да Признае изневярата

est 4e bih iskala da mi kaje no mislq 4e po dobre bi bilo da ne pravi tezi gluposti !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си