- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo iskat jenite?
Kakvo iskat jenite ot 4oveka do tqx?
~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~
По точно питай какво искат малките момиченца за да ти отговоря че НЕЗНАЯТ какво искат понеже са лапета още и само нараняват![]()
Какво струва женското щастие???
Не е хич трудно да направиш една жена щастлива!
Трябва само да си добър:
1) Приятел
2) Другар
3) Любовник
4) Брат
5) Баща
6) Учител
7) Възпитател
Майстор готвач
9) Механик
10) Водопроводчик
11) Дизайнер на интериори
12) Модист
13) Електротехник
14) Сексолог
15) Гинеколог
16) Психолог
17) Психиатър
1Терапевт
19) Остроумен
20) Симпатичен
21) Атлетичен
22) Нежен
23) Внимателен
24) Кавалер
25) Интелигентен
26) С богато въображение
27) Съзидателен
2Благ
29) Силен
30) Разбиращ
31) Толерантен
32) Благоразумен
33) Амбициозен
34) Даровит
35) Смел
36) Решителен
37) Заслужаващ доверие
3Съобразителен
39) Страстен
40) но преди всичко... ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН.
Същевременно не бива да се забравя, че е задължително:
1. Да не си ревнив, но без да оставяш впечатление, че нехаеш за нея.
2. Да се разбираш добре с техните, но в никакъв случай повече, отколкото с нея самата,
3. Да я оставяш да прави нейните си неща, но и да изразяваш интерес къде ходи и какво прави...
Особено е важно да:
Не се забравят рожденните дни, годишнината откакто сте заедно, от сватбата, абитуриенските балове, именните дни, менструацията й, датата на първата ви целувка, рожденните дни на любимите й леля, брат и сестра, на бабата и дядото й, на най-добрата й приятелка.
За съжаление изпълнението мо-та-мо на тези инструкции не гарантират напълно, че ще се чувства истински щастлива , понеже може да бъде обзета от усещането, че е нетърпимо обсебена от задушаващо перфектен живот, в следствие на което да се хвърли на врата на първия нещастник-животар, който намери!
Бог е казал: Обичайте ги!!!! ... НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ "РАЗБЕРЕТЕ ГИ".
![]()
Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}
haha tova e gotino I ZA SUJALENIE WQRNOOOПървоначално написано от `JuSt_Me
![]()
Mira bien, todo va mal y todo est
Да ги уважават.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Mi...iskat ot 4oveka do tqh da e dobur,da gi obi4a,da im pokazva 4e gi obi4a,da se 4uvstvat sigurni do tozi 4ovek i razbira se da bude ne samo tehen intimen partnior no i priqtel !!!Tva e moito mnenie pone !!!
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
просто да бъдат обичани и да бъдат накарани да се чувстват единственни, неповторими, незаменими и безкрайно силно желани. всичо останало като подкрепа, разбиране, помощ, опора и т.н. идва от само себе си
разбиране,доказване на лубовта.....
аз искам да е умен , секси , сладък , да ме кара да изтръпвам , да е малко лош , да ме разбира и подкрепя , да е момче на място , но не мн сериозен малко лигавичък дажеда ме кара да се усмихвам да ме обича и най -важното аз да го обичам , защото обичам ли го какъвто и да е за мен ще бъде най- най - най
![]()
да бъдат обичани.. само това хаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
...и сега ако ми кажеш, че си си намерила такъв, ще ти дам 5 лева.Първоначално написано от `JuSt_Me
![]()
![]()
Много претенции, много нещо бре.![]()
![]()
![]()
za jenite kato cqlo nz,no az li4no iskam s 4oveka,na koito sum dala sarceto si da mse vazmojno nai-blizkite priqteli ...kuv e smisalal ot gadje togava kato hodi6 s nqkoi,prai6 se na interesen i posle otiva6 pri friendkite ti,na kito darji6 pove4e i po4va6 da se hvali6 kvo si go izlagal i ala bala ...imala sum takuv slu4ai 1 friendka hode6e s 1 mom4e i go varte6e na malkiq si prast.... toi daje si misle6e 4e tq e 9 klas,a tq bila 11ti ....prosot tq mu go be6e kazala ... i kato idva6e pri nas tq po4va6e da se havali kak go bila izlagala,kak edi kvo si ...tapo e....
jivee6 vednaj,misli6 mnogo pati - egati tapoto ....
Искам... твърде малко, за някой хора това е ежедневие, а за мен това малко се оказва прекалено голямо и невъзможно, за съжаление... (НиКоЙ Не Си ИзбиРа РодИтЕлитЕ)
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
няма човек на света който да отг на въпроса "какво искат жените"
само аз може да се доближа до праилния отговор-мен![]()
Ами момиче съм, но въпреки това мисля, че има наистина объркани момичета на тоя свят. Кофти ми е да призная, но има нещо вярно в това, че голяма част от днешните тийнвйджърки и те самите не знаят какво им се върти в главата...Голяма част, за съжаление, от 12-13 та дори и 14 годишните и повече мислите им се въртят около по-големите батковци и количките им и т.н. обърквация тотална им е на някои... вместо да си живуркат там и да се изяснят относно стойностните неща в живота...сори ама наистина е тва положението според мен...![]()
![]()
LEKUVAI SE NEZABAVNOПървоначално написано от `JuSt_Me
za golqmo sujelenie e taka..Първоначално написано от FoReVeR_YoUnG
![]()
много неконкретен въпрос!! и ние понякога не знаем
време беше да си го признаете.обаче това твърдение по скоро се отнася не за жените а за момичетата(както е в случая)
ha tva eПървоначално написано от cveteto
![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
napylno sym syglasen s `JuSt_Me
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше