- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- AVON KAK DA STANA PREDSTAVITEL
Ot plovdiv sam i iskam da stna predstavitel ako nqkoi moje da mi kaje adresa na ofisa im ili nqkoi predstavitel da kaje toi kak e stanal predstavitel mersi![]()
ai be nikoi li ne znae![]()
Awe da ti kaja ne e mn oferta da stavsh predstavitel shtot e qko nabutvaciq az bqh tochno za 1 mesce i se otkazah ama sum ot sf i znam smao tuk kude im e ofisa..no inache ako poznavahs nqkoi tehen distributor pitai go nqma...no pak ti kazvam nabutvaciq golqma e
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами,ако познаваш някой представител например...и май на гърба на каталога имаше някакъв телефон,но не съм сигурна.
Регистрираш се на сайта им www.avon.bg - Бизнес с AVON, попълваш формуляр за регистрация, посочваш си мобилния и те сами се свързват с теб. Успех \/
За да си представител трябва да имаш 18 години!!!!!!!!!!!!!!!!! Надуфче ти имаш ли си? Под 18 не става,става само ако майка ти е такава иии ти просто и помагаш! Но реално не си заслужава да си понеже никакви облаги нямаш освен от време на време някоя и др спирала с лев,лев и нещо по евтино..ужасно мн писане,обикаляне,мъкнене на кашони със стока,попълване на бланки и т.н....Майка ми е представител на Ейвън иии просто ти казвам не си струва..ако толкова си навита все пак : www.avon.bg разгледай,и може и да им пишеш!
2 т. от правилника. Бан на профил
Не знам за твоята приятелка, но аз си изкарвам по 90 лева от това...А иначе трябва да се отиде в офисаПървоначално написано от sladkata_sisi
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
TI PO 1000 LEVA PORU4KI LI PRAVI6 4E IMA SPE4ELENI POSLE 90 LEVA??????????Първоначално написано от In4iTu_