.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    avonkata
    Guest

AVON KAK DA STANA PREDSTAVITEL

Ot plovdiv sam i iskam da stna predstavitel ako nqkoi moje da mi kaje adresa na ofisa im ili nqkoi predstavitel da kaje toi kak e stanal predstavitel mersi

Guest
    ai be nikoi li ne znae

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Awe da ti kaja ne e mn oferta da stavsh predstavitel shtot e qko nabutvaciq az bqh tochno za 1 mesce i se otkazah ama sum ot sf i znam smao tuk kude im e ofisa..no inache ako poznavahs nqkoi tehen distributor pitai go nqma...no pak ti kazvam nabutvaciq golqma e
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    Sofiq

Re: AVON KAK DA STANA PREDSTAVITEL

Цитирай Първоначално написано от avonkata
    Ot plovdiv sam i iskam da stna predstavitel ako nqkoi moje da mi kaje adresa na ofisa im ili nqkoi predstavitel da kaje toi kak e stanal predstavitel mersi
    Mai trqbva nqkoi predstavitel da te preporu4a ili pone ne6to takova si spomnqm. Oba4e ot 1 fr znam, 4e ne se izkarvat pari ot tva. Ima smisul samo ako si kupuva6 ot kozmetikata im,6toto ima tam nqkukvi namaleniq.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами,ако познаваш някой представител например...и май на гърба на каталога имаше някакъв телефон,но не съм сигурна.

Шани
    Guest
    Регистрираш се на сайта им www.avon.bg - Бизнес с AVON, попълваш формуляр за регистрация, посочваш си мобилния и те сами се свързват с теб. Успех \/

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    За да си представител трябва да имаш 18 години!!!!!!!!!!!!!!!!! Надуфче ти имаш ли си? Под 18 не става,става само ако майка ти е такава иии ти просто и помагаш! Но реално не си заслужава да си понеже никакви облаги нямаш освен от време на време някоя и др спирала с лев,лев и нещо по евтино..ужасно мн писане,обикаляне,мъкнене на кашони със стока,попълване на бланки и т.н....Майка ми е представител на Ейвън иии просто ти казвам не си струва..ако толкова си навита все пак : www.avon.bg разгледай,и може и да им пишеш!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от sladkata_sisi
    Oba4e ot 1 fr znam, 4e ne se izkarvat pari ot tva.
    Не знам за твоята приятелка, но аз си изкарвам по 90 лева от това...А иначе трябва да се отиде в офиса
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Guest

Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_sisi
    Oba4e ot 1 fr znam, 4e ne se izkarvat pari ot tva.
    Не знам за твоята приятелка, но аз си изкарвам по 90 лева от това...А иначе трябва да се отиде в офиса
    TI PO 1000 LEVA PORU4KI LI PRAVI6 4E IMA SPE4ELENI POSLE 90 LEVA??????????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си