- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo tzenite nai-mnogo v 4oveka do vas?
Kakvo tzenite nai-mnogo v 4oveka do vas?
iskrenosta![]()
iskrennosta i na4ina po koito se durji kum men.Moje bi tova sa dvete ne6ta koito nai mn cenq v 4oveka do men !!!
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
Ами за мен той е толкова перфектен,че всичко ценя,но най-вече това,че ме обича,искрен е,има доверието ми,и...не е като повечето момчета на 16.
От скоро сме заедно но може да се каже че засега ценя всичко в него....държи се много мило,не е лапешки акъл,искрен е.......![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
ценя чувствата които изпитва към мен; ценя това, че винаги се съобразява с мен и моето мнение; ценя искреността му; ценя желанието му да ме разбира, ценя когато ме изслушва и не на последно място - ценя помощта и подкрепата, която ми дава!
Iskrenost,Razbratelstvo,priqtelstvo...
...is just too little too late...
ценя умението му да ми прощава,дори и най-гадните неща,които съм правила..![]()
![]()
Fuck me,i am famous!
Ценя това, че ме научи да обичам!
Еми това, че ме обичка, че държи на мен, съобразява се с мен и най-важното - търпи ме![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
nachi anito.sl e nai prava ,tova e nai hubavoto ne6ta ,bravo ani i umnata
nachi anito.sl e nai prava ,tova sa nai hubavote ne6ta ,bravo ani i umnata
парите![]()
не бе шегувам се, общо взето всичко...
cenq absolutno vsi4ko v neq ot nai golqmata usmivka do nai malkata sulzi4ka tolkova q obi4am 4e prostooo nz
доброто му отношение към мен, обичта му, загрижеността му към мен..самото му държание....промяната му...всичко ценя...това което той прави за мен, дори и най-малкото означава много, много за мен
ами ценя доверието и лубовта..
Ми всичко!!!Тва е единствения човек които ме кара да се усмихвам и в най-тъжните моменти единствения човек на които наистина се доверявам единствения човек които може да ме накара да страдам да обичам да плача да се смея...единствения които ме разбира и ме подкрепя във всичко!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
cenq kachestvata,koito mi dopadat![]()