.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен

Цветови режими на сайта?

Как да си направя няколко цветови режими на сайта без да се налага да бърникам целия сайт. Ще попитате защо са ми цветови режими? Ми ако можеше да мина без тях - щях ... Като ходиш на състезания има такива тъпи условия, че просто нямам думи...
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

~XaKePa
    Guest
    Ти като ходиш на състезания за CSS чувал ли си ?!?

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Еми мило тука естествено както винаги никой няма да помогне.Явно никой не разбира от компове Пък ти май трябваше да я питаш тая по информатика дето ходихме. .. love you...

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Еми мило тука естествено както винаги никой няма да помогне.Явно никой не разбира от компове Пък ти май трябваше да я питаш тая по информатика дето ходихме. .. love you...
    Ми "мило" не всеки който разбира от компове е длъжен да знае css , php перфектно . Ти като си простичка не значи ,че всички са такива.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Ми "мило" не всеки който разбира от компове е длъжен да знае css , php перфектно . Ти като си простичка не значи ,че всички са такива.
    А никой не е длъжен да разбира от компютри.
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си