Здравейте сладури!МОята история е малко объркана,но ще с еопитам да я пресъздам накратко.С едно момче бяхем заедно от 10 месеца,обичахме се силно,но се карахме досрта често,имаше цупкане и т.н. но въпреки всичко се обичахме и не му отдавахме такова значение.До преди 2-3 седмици когато ми каза че ми е казвал че ем обича за да не ме нарани..адски много се засегнах от тази негова постъпка..После пък той ми каза че малко илки много винаги ще ме обича...После пък се разбрахме да опитаме отново,но като че ли само аз бях тази която полагаше усилия-аз го търсех,аз му звънях,аз му пишех първа...изобщо усещах че не екакто преди и той е от студен по-студен!Не издържах и поисках да се разделим.Помислих си че ще ме спре,но уви не го стори.Каза че се радва че съм приела нещата толкова добре..СЕга той иска да си останем приятели,да се цункам епо бузките,да се гушкаме и да сме в една компания..НИма това е възможно?И искам да попитам дали е възможно тези негови чувства да се върнат/Дали ще е по-добре да сме в една компания и да се виждаме често и той да разбере че пак иска да е с мен или пък ще е по-добре да му кажа че не искамд а сме приятели и по този начин да му залипсвам?т.е. Въпроса ми е как са по-големи шансовете ми с него-когато съм близо до него или когато съм далече?