.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Za dahut

Guest

Za dahut

Xora ,problema mi e sledniqt Kolkoto i da sum redoven v mieneto na zubi ,mislq 4e zubite mi sa v dobra higiena ne sa julti no ne se i "ISKrqshto bqli " Spored men sa hubavi pravi ,nqmam kariesi i nishto dr.NO Razbirase nemoje da nqma nqkav defekt i tva e "DAHUT " e ot kolko god. go imam tozi losh duh i nqmam nikakva ideq s kakvo da si opravq dahut ,ne e kazano za 1-2 meseca moje i pove4e ,no ako moje da mi kajete ako trqbvba 1 god. shte go pravqt ,no NQKAKAV siguren metod da si maxna loshiqt duh,ne e zadaljitelno da e perfekten ,no pone kato duhna na nqkoi da ne bqga ot men [ makar i da ne mi se e slu4valo ]

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    4uvala sam,4e presnite lista magdanoz i zarnata kafe mn pomagat,ama nz probvai-dav4i listata i hrupai kafeto i kazvai rezultatite

Guest
    lo6iq duh moje da se poqvi i ot kariesi,no 6tom ti akzva6,4e nqma6.prosto duv4i po-4esto duvki i si mii zubite po 2 puti na den.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    4uvala sam,4e presnite lista magdanoz i zarnata kafe mn pomagat,ama nz probvai-dav4i listata i hrupai kafeto i kazvai rezultatite
    Ха представям си го тва да дъвчеш трева и да хрупаш кафе..ама верно може и да действа

Супер фен
    Loshiq duh osven ot kariesi,moje da se poluchi i ot problemi sus stomaha,taka che idi na lekur-moje pri teb da se poluchava,zaradi vtoriq variant,tui kato kazvash,che nqmash problem sus zubite.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Чувала съм, че може да е породен и от болести на гърлото...Най-добре се обърни към лекар, след като спазваш хигиена, значи проблемът е по-сериозен.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    ти пък ако си мислиш, че ние като дъхнем и лъхва на теменужки... идеята е да дъвчеш дъвки, примерно , когато ти се налага да установиш близък контакт с някой събеседник или каквото и да е там.. а ако наистина хич не го бива твоя дъх най-верояно ще да е от стомаха.. щом няма кариеси.. стомаха е виновника..
    Идиотите са мъдро творение на природата,
    което дава право на глупаците да се мислят за хитри.

Guest

Re: Za dahut

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Xora ,problema mi e sledniqt Kolkoto i da sum redoven v mieneto na zubi ,mislq 4e zubite mi sa v dobra higiena ne sa julti no ne se i "ISKrqshto bqli " Spored men sa hubavi pravi ,nqmam kariesi i nishto dr.NO Razbirase nemoje da nqma nqkav defekt i tva e "DAHUT " e ot kolko god. go imam tozi losh duh i nqmam nikakva ideq s kakvo da si opravq dahut ,ne e kazano za 1-2 meseca moje i pove4e ,no ako moje da mi kajete ako trqbvba 1 god. shte go pravqt ,no NQKAKAV siguren metod da si maxna loshiqt duh,ne e zadaljitelno da e perfekten ,no pone kato duhna na nqkoi da ne bqga ot men [ makar i da ne mi se e slu4valo ]
    Ако наистина имаш добра хигиена на устата, значи проблема е в нещата които ядеш, от стомаха ти идва това. Имаше (само помня че бяха розови)
    едни таблетки които като ги изпиеш и храната се разгражда по-бързо и така дъхът ти се оправя. Другата вариация са-
    Дъвка, от онези специалните води за след миене на зъби.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    lo6iq duh moje da se poqvi i ot kariesi,no 6tom ti akzva6,4e nqma6.prosto duv4i po-4esto duvki i si mii zubite po 2 puti na den.
    To4no taka pravq duv4a duvki,kato e maxna sled 2 4asa pak se poqvqva miq si zubite sutren predi daskalo i ve4er kato se pribera i pak...Nqmam nito 1 karies 1000% xodil sum na zabolekar zaradi tova...

Guest
    Ima li neshto s koeto moje,v smisul kajete to4noto lekarstvo ili pove4eto raz4itate na duvki [KAKVI ? ] Orbit , kajete da znam puk dano da ima efekt sled vreme

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    4uval sum 4e ne samo ot stomaha moje da idva o6iq duh, moje da sa pri4ina i vencite, razkurvavenite venci kakto i problemite s tqh moje da sa seriozna predpostavka za lo5 duh. a 6tom si oti6al na zubolekar za tova ne moje da ne se nameri pri4inata. no mislq 4e vsi4ko 6te se opravi, poddurjai tazi higiena i mislq 4e nqma da ima problem, na vseki se e slu4valo duha mu da ne e kitka!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Както някой написа по-горе лошия дъх не означава,че не си миеш зъбите редовно.
    В твоя случай сигурно ще е от стомаха ти.Когато нещо не е в ред с него това е един от признаците.
    Дъха зависи и каква храна приемаш.
    Също ако имаш напримерно запушен нос,синузит,всиките мръсотии се стичат в стомаха ти и от там идва лошия дъх.
    Примерно можеш да пиеш чайове от лайка,действа прочистващо,мента също и е особенно полезна за стомаха.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Сигурно имаш развалени зъби.Отиди на зъболекар да си направиш профилактичен преглед. \/
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Голям фен
    Град
    Бургас
    все пак можеш да отидеш на зъболекар за всеки случай , а може и да имаш някакви проблеми със стомаха.. амии отиди на лекар , пък иначе мий си зъбите след всяко ядене и задължително дъвки

Forslor
    Guest
    По принцип няма значение дали зъбитети са развалени или не , при лош дъх пак отиваш на зъболекар ,а не директно при джипито. След като стоматолога ти прегледа устаната кухина и установи ,че проблемите не идват от там ,ще те изпрати при съответния специалист или още тогава ще ти предложи някакво решение на проблема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си