.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: РЕВНОСТТА

Град
    София

РЕВНОСТТА

ОСНОВАТЕЛНА ЛИ Е РЕВНОСТА? ПОЛОЖИТЕЛНО ЧУВСТВО ЛИ Е ? ДО КОЛКО МОЖЕМ ДА ВЯРВАМЕ НА ПАРТНИОРИТЕ СИ ВУПРЕКИ ЛЮБОВТА?

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Guest
    spored men revnosta e polezna za vsqka vryzka stiga da e v ramkite na normalnoto-na lubimiq 4ovek mu bi stanalo priqtno ako go revnuvat tova pokazava 4e toi e obi4an i dyrjim na nego ,no ako revnosta e isteri4na i e pridrujena s golqmo nedoverie kym partniora ako postoqnno go sledim i revnuvame ot vsqka hubava jena to tova s sig 6te dovede do lo6i otno6eniq i do razpadane na vryzkata-s edna duma-revnosta e polezna ako znaem da bydem razumni i da byde v ramkite na normalnoto..dano ste me razbrali

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Ревноста не е лошо чувство стига де в нормите
    Не трябва да задушаваме партниора си с ненужна ревност
    Никога не може да си 100% сигурен, но и не трябва пък прекалено да се съмняваш хубаво е да има доверие това е една добра основа за всяка връзка - доверието
    Не е приятно за никой да го ревнуват повече от колкото трябва

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Положително е ...но в граници....явно в моята връзка стана по-голямо отколкото трябва и всичко рухна ))))))

Мега фен
    Град
    SF
    Положителна е ако не се превърне в обсебващо 4увство. Ина4е в умерени коли4ества си е голямо ласкателство да знаеш 4е те ревнува - зна4и има силни 4увства към теб и те иска само за себе си

Робинята на Quench

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Положителна е ако не се превърне в обсебващо 4увство. Ина4е в умерени коли4ества си е голямо ласкателство да знаеш 4е те ревнува - зна4и има силни 4увства към теб и те иска само за себе си
    съгласна сум
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Komshiikata
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    съгласна сум
    И аз

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    za mene renosta e bolest..i az li4no sum mnogo bolna ot tva ne6to
    no exit

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    oo revnosta e losh vrag v otnoshreniata na dvama vlubeni -spored men- nishto 4e e dokazatelstvo ot edna strana za lubov.,,.. xem ti se izmu4vash xem i 4poveka koito obi4ash sashto go izmu4vash..kofti e

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ne moga da kaja dali e osnovatelna za 4ovek koito ne poznavam ako 4oveka ima takiva namereniq i si e takuv estestveno 4e e osnovatelna oba4e ako momi4eto/mom4eto e pe4eno i moje6 da mu se doveri6.......nqma nikakuv problem

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ревността е необходима за една връзка,но разбира се в умерени граници. Тя поддържа огъня и пламъка. винаги трябва да имаш 1 на ум,че човекът до теб не е твоя собственост и може да се намеси 3-ти във връзката ви. За това е хубаво да се ревнувате мъничко. Аз ревнувам приятеля си и той мен.Често пъти неоснователно,но все пак ревността не липсва. Норамално е,когато обичаш някой да искаш да е само твой и да се тревожиш дали е така!

Град
    София
    Радвам се че темата ви допадна. Надявам се че е интересна на всичкки ви и се надявам да продължим да дискутираме.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    За мен ревността означава, че ти пука за този човек, че не искаш да го изгубиш. Аз съм ненормално ревнива. Готова съм да пребия някоя, ако приятеля ми например е излизал с нея, танцувал е с нея, дори ако се прегърнат. Ненормален скандал ще вдигна! Приятелят ми няма право да общува, да докосва, да чати да речем, да заглежда и каквото и да е било някое същество от женски пол. Е, примерно нямам нищо против да си поприказва с някоя съученичка за училище и т.н., но така някоя случайна... ох котйоо....! Ташаците ще му откъсна. Слава богу досега не го е правил. Както и аз съм същата. Аз не общувам с други същества от мъжки пол, освен да обеля някоя и друга дума със съученици.
    Не казвам, че досега съм била в гореописаните случаи, но случи ли ми се такова нещо, незнам на какво съм способна. Досега не ми е давал поводи за ревност. Ся няма да тръгна да раздавам карате тупаници, ама просто ще скъсам с него. Мен той ми е ясен, няма да ми изневери. Аз съм единственото момиче, с което досега е имал нещо. Няма да бъде привлечен от други същества. Той сам не иска да общува с други момичета. Както и аз не мога да бъда привлечена. Ако аз например изляза с някое момче на кафе, той ще скъса с мен, или сигурно ще стане много жесток скандал. Но аз не се чувствам ограничена по никакъв начин! Както и той! Та искам да кажа, че той е съгласен с тези условия на връзката ни. Ако не беше съгласен, нямаше да е с мен година и няколко месеца.
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Chiana...am absoliutno uvajavam i priemam tvoeto si mnenie,prosto iskam da dopylnq neshto...spored men lichno,tva e absoliutno otnemanie na svobodata na drugiq...i ako na men nqkoi se opita da mi go naloji tva-KRAI...prosto az ne moga bez tva,OBOJAVAM priqtelq si,no v momenta,v koito mi byde zabraneno da izlizam i da kontaktuvam s drugi momcheta bih poludqla i to ne tolkova ot lipsata na kontakt,kolkoto ot samiq fakt,che se opitva da mi go naloji!!!Vse pak toi nqma pravoto da me lishava ot kakvoto i da bilo,az sama moga da se otkaja ot neshto,po moe jelanie,no ne i kato prinuda...kakto se seshtate toi ne me e i karal vypreki ujasnata mu revnost,tyrpi si...a i az razbira se ne davam tolkova mn povodi,izlizam si,no v ramkite na normalnoto...

ps"Wenn du jemanden liebst,dann gib ihm das Wichtigste fuer dich,und wenn er dich auch liebt,dann wird er es nie nehmen!"-na toq princip sym!!!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Голям фен
    Revnostta e chuvstvo koeto izpitva vseki,kolkoto i da e siguren v sebe si,kolkoto i da vqrva na partniora si..Osnovatelna ili ne,tova zavisi ot situaciqta.Kogato revnuvash nqkogo tova znachi che darjish na nego,priznak za privarzanost,no ponqkoga i na chuvstvo za sobstvenost.Prekalenata revnost granichi s paranoq i s neuverenost.Imah edna priqtelka koqto izbuhvashe v rev i isterichni krqsaci samo ako priqtelq i zagleda nqkoe momiche ,pyk nedai si Boje ako izleze s sauchenichka ili priqtelka. No prepolagam na vseki bi mu stanalo kofti samo pri misalta che drug/druga shte gushka i celuva negoviq/negovata lubim/lubima
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    ^KaSiDi^, мила, аз винаги съм казвала: Хората са различни и всяка двойка сама определя правилата във връзката. Някои двойки са по-отворени, така да се каже. Не се ограничават да излизат с други хора, да бъдат с други хора и т.н. Това разбира се не значи, че не се обичат. Ако преди 2 години ми беше зададен този въпрос, аз щях да отговоря по същия начин, по който и ти. Преди не ми пукаше гаджето ми къде ходи, какво прави и т.н.Пък и аз преди си излизах наляво-надясно, без да ми пука за мнението на гаджета и тем подобни. Постоянно купони, дискотеки, кафета. А пък сега по цял ден уча. Предстоят ми кандидатстудентски изпити и не ми остава време за нищо, освен вечер да се видя с приятеля ми.Както и на него не му остава време. А пък аз го поставям над всичко. Над всички приятели. Аз вече не общувам с приятели много-много. Просто не ми се слушат досадните им простотии. А и имам някъде 5-6 приятелки, не повече. И той така. Компаниите ни се разпаднаха. Аз нямам приятели момчета и той няма приятелки момичета. Та при всички тези условия как да не изревнувам, ако в живота ни се появи някое друго същество... А пък ако някой пухльо случайно иска да излиза с мен, няма да изляза с него, защото 1. нямам зор, досадно е това, а и 2. като знам, че на приятеля ми ще му стане гадно, сърце не ми дава да го направя. Ох, леле колко се отплеснах..
    HardC0re and BDSM forever

Според мен ревността е много лоша, а другия и проблем е че не може да се контролира. Можем ли да вярваме?! Труден въпрос - трябва да опитаме и да се доверим до известна степен, но също така трябва да очакваме най-лошото (по-лесно се понася като си подготвен...)
    Мразя се !!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    [color]Aз съм винаги готов[/color]

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Голям фен
    Град
    Stz
    Аз лично предпочитам да ме ревнуват,защото така поне разбирам за чувствата на другия!Ако няма ревност значи той не ме обича достатъчно!Естествено трябва да е в границите на нормално,за да не ме задушава!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Град
    София
    СКЪПИ ФОРУМЦИ РАДВАМ СЕ ЧЕ ТЕМАТА ВИ Е ДОПАДНАЛА МЕН ЛИЧНО МЕ ИНТЕРЕСУВА МНОГО , И ЗАТОВА СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ ВАС ЗА МНЕНИЕ А И ЗА ДА СПОДЕЛИТЕ И ЛИЧНИТЕ СИ ТЕРЗАНИЯ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПИШЕТЕ

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ревността е нормално нещо. Не казвам, че е положително, но не можем да я избегнем. Всеки ревнува, поне малко!
    Иначе ако стане прекалена, може много да навреди на връзката на двама души.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Аз съм много ревнива и това определено е качеството, което най-мразя в себе си. Губила съм хората, който обичам само заради тъпата ми ревност. Но хорат казват, че съмнението е най-висшата форма на доверие, което би трябвало да означава, че ревността показва истинска любов...Не знам, може и да нее така..
    Всички, които ревнуват са с нисичко самочувствие, имат усещането, че целия свят е по-добър от тях. Имат чувството, че не са достатъчно добри. И аз съм от тия хора
    Ревността може да се изразява и по други начини. Този, който изпитва ревност, иска да знае всичко за живота на другия, наблюдава непрекъснато жестовете и постъпките му. В такива ситуации и най-невинните действия на партньора се тълкуват като знак, че нещо не е наред, че има трети...
    Божествена лудост ли ме обхвана?

хммм...ревността не е хубаво нещо-особено ако прекаляваме с нея.А все пак ревност без основание рядко съществува,така че който не дава поводи за нея няма да има и проблеми

Мега фен Аватара на iiirish
    всеки който обича - ревнува. просто при едни двойти ревоста е повече, при други по-малко. когато тя е в определени граници и те не се престъпват с безпочвени обвинения и скандали, връзката може да бъде дори "пробудена" от това чувство.
    аз лично ревнувам нито много, нито малко... явно намирам златната среда. макар че и аз понякога се изпускам и вдигам някое и друго дребно скандалче но пък без това не може. приятели ми за сметка на това е доста ревнив (не до болестно състояние, но все пак ревнив). това понякога ме е издразвало до ента степен, но всичко минава бързо-бързо когато и двамата се успокоим и си дадем сметка колко безмислено и глупаво е това!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    за мен ревността е напълно излишно и ужасно глупаво чувство - опит да контролираш другия, да ограничаваш свободата му и да си въобразяваш, че имаш някакви "права" върху него, след като изобщо не е така

всеки е свободен да прави каквото си поиска и никой не може да му отнеме това право.. ревността е обсебване и егоизъм... признак на слабост, признак, че не си сигурен в човека до себе си и по този начин се опитваш да изразиш недоволството си тъпо, тъпо, тъпо и пак тъпо!

"всеки, който обича, ревнува" - хаха, каква заблуда
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си