.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен
    Град
    {СоФеТо}

Как да се отървем от бившите?

Как се справяте с тях?
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Мега фен
    Град
    SF
    Не ми се налага да се справям. То като се разделим и не се виждаме пове4е освен ако не стане слу4айно, а в такъв слу4ай сме на здравей и здрасти

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Не ми се налага да се справям. То като се разделим и не се виждаме пове4е освен ако не стане слу4айно, а в такъв слу4ай сме на здравей и здрасти
    Говоря за досадните дето пресладват бившите си гаджета и се опитват да ги разделят със настоящите
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Толкова ги наранявам ,че спират да си правят илюзий просто за винаги се измъчват по мен

Мега фен Аватара на iiirish
    на мен честно казано не ми се налага. щом веднъж той я е разкарал (последната я изрита заради мен, нищо че ми беше най-добра приятелка), значи държи и иска да бъде с мен, а не с нея.
    смятам, че такъв въпрос си го задават единствено хората, които ревнуват

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Говоря за досадните дето пресладват бившите си гаджета и се опитват да ги разделят със настоящите
    aaa! Aми такъв съм имала само един - денонощно звънеше по телефона, прщаше смс-и, даже ме при4акваше пред у4илище и пред нас щото искал да говорим, искал да се съберем и тн. А аз не го оби4ах и не исках да сме заедно оба4е той от не не разбраше
    Та накрая викнах сегашния ми мъж с групи4ка приятели и го направиха на гъззз. Мене после ми стана жал де, щот той явно ме оби4аше все още, оба4е такова досадно животно като него не бях виждала. Ина4е ако зависеше от мен с един хубав разговор можеха да се оправят нещата ама

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не съм имала бивши...

Повече от фен
    boi s lopatata

обаждащш се уж да излезете и казваш"имам си нов приятел и представи си много държа на него,той е първият не когото не съм изневерявала" и ще се разкара много бързо

Голям фен
    аз просто се правя 4е никога е нямало нищо м/у нас...в смисъл правя се 4е не ги познавам....

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    vse oshte ne sam imala takuv slu4ai.. no ako ve4e ne 4uvstvam absoliutno nishto kum bivshia a si obi4am segashnia fr - bix go otriazala drugia brutalno ako e tolkova naxalen za da razbere 4e ne me interesyva ve4e i shte mu go kaja v o4ite

Голям фен
    Град
    Бургас
    аз съм приятелка с всичките ми бивши и мн се радвам от това . тъпо е да се караш с хората с които си бил изв време и сте се обичкали и т.н да не се поздравявате , да не напрайте едно кафе понякога и т.н

Фен
    Град
    v edna lokva
    Prebii go i gotovo

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами не съм имала бивши...
    Аз също

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    mi dosega sym imala samo dva takiva slychai,kato s edinia se opravihme s edin telfonen razgovor i my obqsnih che nqma smisyl da mi dosajda ,zashtoto taka se ynijava ..
    a s drygiq beshe po-slojno ,zashtoto neprekysnato mi se moleshe i na men mi stavashe super gadno i veche bqh reshila da trygna otnovo s nego...obshto vzeto opitah kakvo li ne: pyrvo opitah s dobro i posle pochnah da se dyrja mnogo gadno:da obijdam,da go psyvam,samo i samo da me ostavi namira..Govoreh pylni glypostiza nego,koito ne misleh i nakraq mi pisna i sprqh da my pisha,da my vdigam telefona i toi se otkaza postepenno :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си