.

Виж резултатите на анкетата: Кога беше първата ви истинска любов?

Гласували
48. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Под 13 години

4 8,33%
  • Над 18 години

2 4,17%
  • Между 13-18 години

34 70,83%
  • Тепърва предстой

8 16,67%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Кога беше първата ви истинска любов?

Sorry ako ima takiva temi. nova4ka sum Otdolu ako iskate kajete to4nata vurrast

Мега фен Аватара на koalka
    Ами имало е,ама ще отговоря,защото си ми симпатична.Ами да,срещнах първата си любов на 15 години като бях,моята истинска първа и последна любов,любовта на живота ми.Най-прекрасното момче,даряващо ми всичко,от което имам нужда,за да съм щастлива вече 1 година с него.Искам да имам от него деца,да живеем заедно,да се оженим и вярвам,че ще го постигнем,защото и двамата го искаме.На 16 съм.

Голям фен
    Влюбих се на 14.Сега съм на 16 и още съм с този човек
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Повече от фен
    ima li znachenie?

Фен
    Град
    В къщичка от захар
    На 14 се влюбих за пръв път,но впоследствие чувствата станаха по-силни!
    Fuck me,i am famous!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от No|Problem
    ima li znachenie?

и аз това се питам

Мега фен Аватара на iiirish
    влюбих се на 17 и до сега съм с този човек

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Брей - много хора на 14 очаквам значи и аз да се влюба тази година За мен тепърва предстои . \/

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    На 14 Бяхме 2 години заедно, но нещата много се променихме. Пораснахме заедно и решихме всеки да тръгне по своя път. Въпреки, че не сме заедно вече, той ще си остане винаги ПЪРВИ в моето сърце. Сега мога да се похваля, че сме изключително добри приятели и той е човека, на когото най-много споделям, който ме критикува, съветва, подкрепя...

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Истинска любов (колкото и банално да ми звучи в това словосъчетание) мога да нарека любовта си към човека, с когото съм в момента. Това ще рече на 17.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    v nacholo ne beshe tochno lubov a prosto silno privlichane.No za mnogo malko vreme stava purvata mi i edinstvena istinska lubov,koqto mi dade mnogo qki i mnogo gasni momenti.Togava bqh na 16,no i do sega momcheto si ostava mnogo skup i vajen chovek za men

Голям фен
    Бях на 13 години.Сега съм на 17 и продалжавам да го обичам...
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

На 16 години беше първата истинска любов-преди просто съм се заблуждавала, но поне вече мога да различавам любовта от физическото привличане

Голям фен
    ami az sega sym na 12 i sym istinski vlubena...moje da e samo uvle4enie no spored men e istinsko...

Голям фен
    Град
    София
    Влюбих се истински преди 8 месеца на 15. Продължавам да съм с този човек и с всеки изминал ден осъзнавам колко малко ми стига да съм щастлива - само да ми се усмихне, да ме погледне в очите и да ми каже, че ме обича. Чувството не може да се опише! Невероятно много го обичам!!!

zvu4i super glupavo... v 5 za 6 zna4i sum bila na 12 nqkude... oshte ne sum obi4ala tolkova silno nqkoi kakto obi4ah onova mom4e..

Супер фен
    как така първа истинска любов.. любовта не се брои.. първа, втора, пета.. истинската любов е единствена и завинаги.. другото е просто силно привличане.. поне според мен..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    purvata mi istinska lubov predi okolo 8 meseca -na 17god

Супер фен
    vlubvala sam se istinski 2 pati no ne mislq 4e e bilo lubof a prosto nekvi ne6ta detinski no se nadqvam teparva da mi predstoi edna istinska lubof (pa moe i poe4e ot 1 )

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    На 14 години..беше мн истинско

Guest
    Хаха чесно казано много се смях на тази тема.... първа истинска любов - на 12 години , на 15 години и искали да се женят ...извинявайте ама в кой свят живеете.
    След 10 години ще се сетите за "тая първа любов" и ще си кажете "беше поредното увлечение".... нз дали правите разлика м/у любов и привличане - сигурно не!
    Нямам такава... на 15, почти 16 съм... харесвала съм момчета, но за любов не мога да говоря.... неангажиращи със чувства връзки... все още не е е намерил този, който ще ме накара да почувствам нещо силно към него...

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    az bqh na 14...za syjalenie lubovta mi ostana nespodelena...i oshte si imam chuvstva kym tozi chovek, vypreki che veche sme mnogo daleche edin ot drug i ne moga da go vijdam..pyrvata lubov vinagi se pomni
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

ami minalata godina se vliubih za prav pat mnogo silno...togava bqh na 15 ...i makar i ni6to da ne izleze o6te me darji trapkata ... mislq,4e istinskata liubov i kogato e spodelena ...togava izpitva6 nai0hubavoto ot liubovta...a tova,koeto sum izpitala az e prosto mnogo silno vliubvane ....
    jivee6 vednaj,misli6 mnogo pati - egati tapoto ....

Фен
    Град
    v edna lokva
    Kvo te interesuva?

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    м/у 13 и 18,т.е на 15...
    f@nt@zi@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми