- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има ли във вашия клас...
Ima da !Edno momi4e i edno mom4e.Ami priemam gi normalno.V dobri otno6eniq sme
Бре....явно вече човек,който не е роден и отрасъл в центъра на София бива възприеман като ром,тъмнокож или расъл в гето?!Ииии да питам-"Не ми пречат,все пак и те са хора...."-това какво ще рече?Снизходително отношение?Само защото не са ги разхождали в докторската градинка и жилището им не е на две крачки от 22ро у-ще
Нещо не ми се връзва бе хора,станахме като по вицовете-"Уааау....мамо,ама те през 80те имали ли са електричество?"
Супер глупашко е,кръга взе много да се стеснява,накрая ще се окаже,че ако не живееш на еди коя си улица си извинземно...
Имам супер много приятели които са на крачка от София-Лозен или Бояна,Драгалевци....това прави ли ги селяни?Живеят на по-хубаво място,с по-чист въздух и в къщи,а не апартаментченца които можеш да обиколиш за 0,35сек.....Боже....накъде върви света....Хубаво,и аз не харесвам хора провинциалисти,но по манталитет,защото и баща ти да е в парламента пак може да си с провинциален манталитет...до човек си е.За някои аз съм селянка,за други друг,за трети трети.....опира до разбирания и лично усещане
![]()
da v moeto u4ili6te ima u4enici ot selo no v tova nqma ni6to lo6o naprotiv dori mi pravi vpe4atlenie 4e sa mnogo po-umni i razumni ot nqkoi gradski ligli i ligliovci!
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
ами да имаповечето са пичове, но др са някакви надути и мн ме дразнят и скоро ще ядат бой
![]()
Имам хора в класа които са от селоАз се разбирам с тях защото обичам селата
Купоните, евтиното вино, баирите, лютите селските манджи, кравичките, кокошките
Само настилката по уличките не ми допада
Но като цяло Селото Рулез
![]()
маа фака
Аз уча във Варна. В класа ми има хора от: Балчик, Добрич, Търговище, Провадия, Белослав... Това не ни пречи да сме си един сравнително готин клас и си се разбираме и излизаме заедно. (Не са "от село" .. но все пак са от сравнително малки градчета)
Ами в моя клас има едно момиче. Но лошото е, че от моя клас никой не е дружка с нея, не знам защо.. на ме лично не ми допада, но при нас определено има дискриминацияГледам да обръщам внимание на такива и го правя, просто не ми е първа дружка.
Божествена лудост ли ме обхвана?
няма но от съседните паралелки има..ами не ни6то не пре4и тва..ако си е пекан и об6тителен 4овека няма зна4ение от къде е..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
mi v novoto mi u4ili6te ima u4enici ot selo .. i az est se otnasqm s tqh po sa6tiq na4in kakto s drugite kato gi smqtah za malko po-stesnitelni i sramejlivi .. a te se okazaha po-nahalni i vlastni ot grajdanite![]()
mi az jiveq ot 3 meseca v sofia ina4e sam ot sliven...v na4aloto mi praiha nameci 4e sam ot selo ma ...ve4e si imame uvajenieto naistina ne si govora s nikoi ot klasa osven s 2 mom4eta i 5 momi4eta ama tva e 6toto az sam si re6ila tai![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
imame edno momi4e ot klasa,koeto jivee v edno selo blizo do sf i vsqka sutrin putuva s mar6rutka,no bih kazala,4e tq nikak ne otgovarq na tipi4nata predstava na stoli4ani za "selqnka",no za smetka na tova puk ima i dosta momi4eta,koito jiveqt v sofiq i naistina sa selqnki,no po mestojiveene,a po povedenie i mantalitet!![]()
Ne,no ot drugite klasove ima i na men vobshte ne mi prechi,che sa ot selo sichki sme hora!Първоначално написано от miloto_Pilence
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
imame da i si padat gotini poprincipdaje vse si gi bazikame, che sa selqncheta ama to tva vsichkoto na maitap mnogo qsno, i te go znaqt i si se zabavlqvame
Poprincip v nashiq klas ne se vzima ot znachenie tova dali si ot grad ili selo
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
В моят клас има ученици от други градове, които възприемам като равни и са ми добри приятели (това дали един човек може да ти бъде добър приятел зависи от характера и качествата му, а не от това от град или село е![]()
![]()
).
Може да си последен, но пак да си номер 1
Градските селяци са по-зле от селяните, така че разделението не бива да оказва никакво влияние в отношенията![]()
Има да с някои от тях се разбирам много добре но другите остави дето са тъпи но и се имат за ебаси готините,селски буци. Аз мисля че не е важно откъде си , а как са те възпитавали
Da imame,no az ne ob6uvam mnogo mnogo s tqh
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Има и още как, от 26 ученика само 10 са от градаголам смях
тези от селата са по- надути от останалите, но при мен не им минават номерата. От начало, в девети клас мислех, че са печени и свесни, но... грешка- в десети клас( тази година) доста се надуха- катопуяци.
![]()
![]()
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
И от моя клас има хора от по-малки градове и села.На някои определено не им личи.По-надути и нахакани са даже.Останалите са някакви сдухани.Особено имаме една от Овча Могила, все иска да е първа, страшно е тъпа и скучна.Ама и тя си намери приятелки...Така че, пак няма дискриминация.А има една от Полски Тръмбеш, която е много пекана![]()
да, има такива. аз по принцип нямам нищо против такива хора, но тези които са се паднали в моя клас хем са селяни, хем се правят на голямата работа и затова доста често се налага да им затварям простите усти