.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    oO
    Guest

problem s penisa (shte moga li da pravq sex)

Shte moga li da pravq sex ako ne moga dostatychno dobre da zabelvam glavi4kata ne penisa si izvinete me no naistina me intereseuva

Мега фен
    Град
    SF

Re: problem s penisa (shte moga li da pravq sex)

Цитирай Първоначално написано от oO
    Shte moga li da pravq sex ako ne moga dostatychno dobre da zabelvam glavi4kata ne penisa si izvinete me no naistina me intereseuva

A на колко си? Щото ако си по-малък тва 4е не можеш да го забелиш докрая си е нормално и с възрастта се оправя, ама ако не си толкова малък и още не ти се забелва целият може фимоза да имаш

Робинята на Quench

oO
    Guest
    da chetoh mn za fimozata vyprosa mi e dali shte moga da pravq sex ako ne moga cqlata glavi4ka da si zabelq ne sym tolkova malyk.... 16 4e i malko

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от oO
    da chetoh mn za fimozata vyprosa mi e dali shte moga da pravq sex ako ne moga cqlata glavi4ka da si zabelq ne sym tolkova malyk.... 16 4e i malko
    Абе май специално за секса няма да ти пре4и така мисля...Ама все пак ако е фимоза що не отидеш на лекар и да те оправят. То тва е мн лесна процедура

Робинята на Quench

Guest
    znam, ne se pritesnqvam ot samata procedura, no prosto mi e super neudobno stanal sym na 16 i tepyrva 6te kazvam na na6te kvo mi e.super neudobno mi e a i mislq che i sam shte uspeq malko po malko da se spravq ne sym mnogo siguren no...
    Apuk sa mi kazvali 4e moje da se pravi sex vypreki tova, no ne bqh siguren... a poneje skoro moje... se6tate se.. i za tova pitam da ne stane kofti ba6 kogato ne trqbva

P.P. sorry za latinicata no nqmam flextype

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    znam, ne se pritesnqvam ot samata procedura, no prosto mi e super neudobno stanal sym na 16 i tepyrva 6te kazvam na na6te kvo mi e.super neudobno mi e a i mislq che i sam shte uspeq malko po malko da se spravq ne sym mnogo siguren no...
    Apuk sa mi kazvali 4e moje da se pravi sex vypreki tova, no ne bqh siguren... a poneje skoro moje... se6tate se.. i za tova pitam da ne stane kofti ba6 kogato ne trqbva

P.P. sorry za latinicata no nqmam flextype

Виж сега, секс се ще успееш да си правиш нормално дори и при тва положение. Лошото на тва 4е не можеш да го забелиш е тва 4е така не можеш да го измиеш като хората навсякъде и следователно е по-лесно да хванеш някоя инфекция или гъби4ки или няква друга гадост.
    Та по-добре отиди до ли4ния лекар и говори с него. Не съм много сигурна но може и да не ти трябва изобщо да казваш на ваште. Особено ако лекаря се окаже пи4. Пък и да се наложи, недей се притеснява толкова - все пак не е като да си виновен за тва 4е не може да се забели...
    А тва дет го каза да пробваш сам - пак много зависи от тва в ква степен все пак ти се забелва. Примерно ако става до някъде, но не 4ак до края може и да се престрашиш да дръпнеш малко по-силно и да стане работата. Само дано търпиш на болка щото при вси4ки слу4аи дръпнеш ли силно, ше те боли зверски. Но ако проблемът е по-сериозен и не се забелва изобщо или пък съвсем малко, по-добре недей сам. Щото има голяма вероятност да дръпнеш и да се повредиш нещо. Или дори да ти излезе рани4ка която все пак на такова място е много лесно да се инфектира и да стане голям проблем.
    Та все ми се струва 4е ще е по-добре да отидеш да говориш с лекар и той да ти каже има ли смисъл от няква операцийка или не. Щот все пак за "мъжки полов орган" говорим :P На вас мом4етата тва ви е най-ценната 4аст от тялото. Та ако сам направиш нещо и вземеш 4е се повредиш ше е супер гадно

ПП: Имай предвид, тва в слу4ай 4е ти се отдаде възможност да правиш секс в скоро време, 4е може и да те понаболява малко по време на акта, поне така съм 4увала. Да не вземеш да се стреснеш нещо.

Робинята на Quench

Guest
    tam e rabotata ako ne mi e v erekciq shte moga da go zabelq dori celiq (ne mnooogo lesno no ne mi e golqm problem) no v erekciq ne mi se zabelva mnogo moje bi malko po malko ot polovinta... kakto i da e

Naistina blagodarq za iz4erpatelniq otgovor

Мега фен
    Град
    SF
    tam e rabotata ako ne mi e v erekciq shte moga da go zabelq dori celiq (ne mnooogo lesno no ne mi e golqm problem) no v erekciq ne mi se zabelva mnogo moje bi malko po malko ot polovinta... kakto i da e

Mоля моля Само съжалявам 4е не мога с пове4е да ти помогна

Робинята на Quench

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL

Mоля моля Само съжалявам 4е не мога с пове4е да ти помогна
    napylno dostatychno v drugite temi i v onaq vajnata ili mi triqt postovete ili nqma koi da se nameri da mi otgovori apuk naistina be6e vajno za men da znam, blagodarq ti

tZzzz
    Guest
    vij sa bratle.. zavisi kak e ako te boli trqq da otidesh na doktor.. zashtoto nali se seshtash che pri seks ima lek napun i toq napuk t.e kojichkata ako pritiska mnogo glavivhkata(kato e zagolena do polovina) i pochva da te boli.. trqq da se oprai,za da ne te boli pri seks.. inache ako ne e tolkova pritesnitelno veche si e po tvoe jelanie..

tZzzz
    Guest
    ako se reshish da go premahnesh problema.. preporachvam ti doktor momchilov,toi e lekar v pirogov na 3-tiq etaj v orologqta,mnogo e vnimatelen.. i se vodi kato svetiloto v taq oblast:P

Guest
    ami az sym ot pld i tam e rabotata 4e ne e strah ot samata procedura neudobno mi e da kaja na na6te napravo 6te potyna v zemqta nqma da moga da gi pogledna sumati vreme

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си