.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

6te umra ot pritesnenie,molq vi pomogneta mi.

ne znam kakvo stava,hodih dneska dva pati po golqma nujva,i zaedno s izprajnenieto ima6e i krav.ne mi e do6lo,sigurna sam.gospodi moje li da e ne6to seriozno??pomognete mi,molq vi!kakvo moje da e? cqla sutrin pla4a,strah me e?ne e normalno, nali?

Повече от фен
    abe q spoko0o she se opraish kude she hodish stiga plaka nz kvo e.. ama ako produlji hodi na lekar

SweeT_PussycaT
    Guest
    момиче отивай ВЕДНАГА АМА ВЕДНАГА НА ЛЕКАР!!!можеш да синавлечеш мн яки провлеми може и стомаха ти да кърви може и язва да имаш ако са вили нищо от рода на черен цвят това е мн опасно отиди и няма да сгрешиш!!!

Супер фен
    spoko idi na lekar sigurno e nqkoi spukan kapilqr ili ne6to takova edva li e ne6to seriozno
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Или спукан хемороид.никой ли не е чувал за това?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: 6te umra ot pritesnenie,molq vi pomogneta mi.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne znam kakvo stava,hodih dneska dva pati po golqma nujva,i zaedno s izprajnenieto ima6e i krav.ne mi e do6lo,sigurna sam.gospodi moje li da e ne6to seriozno??pomognete mi,molq vi!kakvo moje da e? cqla sutrin pla4a,strah me e?ne e normalno, nali?
    Намажи си анусът с крем здраве,бочко или нещо такова,обуй 1 пола и стой права или легнала по корем 30 минути.Ще се оправиш-споко.Когато имаш затегнат стомах-стават такива неща!

Голям фен
    Защо ходи два пъти в тоалетна, разстройство ли имаш?Няма страшно, не е сериозно.Ако е язва е съвсем друго- идпражненията не са с кръв, а са черни.Измий с хубаво и толкоз.Ако искаш да питаш нещо още, пиши на лични.

Guest
    krem4et0,blagodarq za savetite,no tova spukan hemoroid seriozno li e??oh mnogo me e strah.naistina mnogo!Ne sam kazvala na nkoi,moje li da e ot hranata ili pri vdigane na ne6to tejko??ili ot kakvo drugo??molq vi,dali e seriozno?ne sam sigurna,mai si vaobrazqvam 4e me boli korema,mai sam gladna. m.j.a. blagodarq za uspokoeniet0.strah me e!!spored vas mnogo li e seriozno?

Голям фен
    не е страшно, успокой се, хапни.Ако беше хемороид вероятно щеше да те боли, а то няма болка.Може да е просто и от храна-понякога не е смляна достатъчно и домат напр.изглежда като кръв.

Guest
    Абе хора стига сте стряскали момичето. Най-вероятно нищо й няма. Обикновено лигавицата на ануса е много нежна и пълна с капиляри и просто леко се е наранила докато момичето си е вършело работата. Това с кръвта може да се получи дори когато ползвате по-груба тоалетна хартия, е разбира се в този случай кръвта ще е по-хартията, но това не е повод за притеснение. Така, че споко!

Guest
    Бе ако продължи така два-три дена ходи на лекар....Имаш ли температура?Апетит?Болки?Р зстройство?

Guest
    ne nqmam nikakvi bolki nikade,apetita si mi e normalen kakto vinagi,bolki ne i raztroistvo ne.dnes ne sam hodila pove4e do toaletna.nadqvam se da nqma pove4e.naistina mnogo se nadqvam

Guest
    Ми значи едва ли е нещо сериозно,но ако продължи така трябва да отидеш на лекар!

От много анален секс така ще е!Айде на доктор
    2т.

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Idi na lekar nai dobre.... toi 6te ti kaje kakvo ti e i 6te ti pomogne
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hey spoko edvali e ne6to seriozno pitai roditelite si i nqma da sburka6 nqma smisal da se raztroiva6 i az si izkarah akula kogato mi doide za6toto ne be6e ne6to poznato za men no pitah maika mi i tq me uspokoi vij kolko vreme 6te produlji i ako pak se povtori se oburni kam lekar

Guest
    slu4i mi se sushtoto minalata godina sled kato 2 sedmici po4ti nishto ne bqh qla,zaradi edna dieta i vednaga se obadih na li4niq si lekar,koito mi kaza 4e nai-veroqtno imam hemoroidi vednaga po4nah da se hranq normalno,poneje i az kato tebe bqh umrqla ot strah i vs se opravi!zatova bqgai pri doktora i vs shte e nared!

Guest
    v4era i dneska nqmah ve4e tozi problem.kak mislite dali e bilo na6to lo6o o6te sam malko pritesnena

p.p.:ne vod polov jivot

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Zdravei,
    Po vsqka veroqtnost tova sa hemoroidi ili ot tvyrda hranaili pyk neredovno hodene po golqma nujda. Hemoroidite sa tip azshireni veni, ne e opasno- pov ot 80% ot horata imat tozi problem zashtoto vodqt zasednal nachin na jivot. Zapochni da se hranish normalno,hodi redovno po golqma nujda {1pyt dnevno} hapvai poveche plodove i technosti, dyvchi tvyrdata hrana dobre i shte vidish kak shte se opravish.

Guest
    Здравейте,
    Виждам, че темата е малко стара, но все пак искам да добавя някои нещица за тези, които евентуално ще попаднат на нея и вероятно имат подобен проблем. Най-честата причина да има кръв при дефекация е хемороид(и). Няма нищо страшно, но винаги е добре да се консултирате с доктор, колкото и да ви е страх. Имайте предвид, че 50% от населението на САЩ страда от хемороиди. Няма нищо страшно ако имате хемороид. Ако ви боли, когато дефекирате и отново има кръв(не е задължително да е много кръв, няколко капчици или червени петна по тоалетната хартия) най-вероятно имате вътрешен хемороид или фисура на ануса. Добре е да се консултирате с Проктолог или Хирург при такава ситуация. Не се притеснявайте, в по-голямата част от случаите (над 96%) не се налага оперативна намеса. Има много съвремени начини за борба с хемороидите. Разбира се най-добрият е .. да ги избегнете. Това става с добра хигиена. Повече движения и физическа активност и богата на фибри храна като плодове, зеленчуци и зърнени храна (Корн Флейкс) и т.н.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Абе стига сте стряскали момичето с черни лайна и др.такива.
    Мойто аку става черно всеки път като прекаля с маслините-до такава степен ми се оцветява,че първия път си изкарах акъла.
    Авторката от много напъване,я разтройство,я запек и както казаха някои и и се е пукнало някое капилярче.Ако я боли обаче и след 1,2 дена значи може и хемороиди да е хванала.Там вече се иска лекар.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

dfghsdfg
    Guest

Nese pritesniavai i az ot blizo dve godini sam taka,i me e strah da otida na lekar i da spodelia s niakoi.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си