Между другото, black_sad_Lady БРАВО ти си направила няколко крачки да го забравиш
Първоначално написано от black_sad_Lady
Заминах аз!Всеки ден беше страшно тежък за мен,той ми липсваше...много ми липсваше..а аз си внушавах,че това е заради факта,че съм свикнала с него...Какво ли не напрвих,че да си помогна-смених си номера на телефона,казах на родителите ми да не го допускат да се свърже с мен,взех всичките ни общи снимки и подаръци и ги захвърлих в мазето,даже си хванах и нов приятел....
а сега можеш да направиш няколко други работи:
Освободи напрежението-блъскай,тръшкай,крещи..отид и на фитнес и наритай някоя боксова круш,за да няма пострадали не си изливай болката в/у теб-т.е. не се опитвай да си прережиш вените като повечето момичета,като изпаднат в тежка ситуация
захвани се с нещо,което не си могла да правиш докато си била с него-свири на пияно,спортувай,запиши се на някакви уроци...
И най-важното приеми всичко като житейски урок и продължи напред като човек с повече опит.Обмисли неговите и твоите грешки и се старай да не ги правиш в бъдеще!Не се предавай,дай всичко от себе си! Сложи най-сетне край на болката и самотата.Дай си шанс да бъдеш щастлива