- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПАРКУР е по добре от фриирън
Първоначално написано от Unnatural
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хех..абе пич,тези неща ги разправяй на приятелчетата ти от НДК..ходи да цъкаш сал(А)та и да зарибяваш малолетните к*рви там,които се впечатляват от всичко ъндърграунд. Това,че едната дума е на английски,другата идва от френски (а не на френски,защото във френският няма дума parkour,има par-чрез и courir-бягам и оттам се е образувала думата паркур)е най-малката разлика?
Такива разбирачи като теб до онзи ден викаха паркОур по Веселина ТВ,защото ги беше срам,горките да произносат думата в нейната цялост.![]()
![]()
.
Ако ми дадеш мястото откъдето си прочел,че е едно и също и от някакъв смислен сайт примерно urbanfreeflow.com или parkour.net,а не някакъв смешен на измислено crew от Долна Митрополия,примерно..ще ти кажа евала..
Взе ми се просвети малко кое какво е,ако те мързи да четеш на английски,виж какво съм писала..имаше и друга тема скоро..
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
Не знам що за трейсър си,щом не знаеш основните положения,ама хайде.
Колкото до това,че паркура и фрийръна са плод на филма Ямакаши,си доста в грешка понеже той е от 2001 година,а началото на паркура е 1988 година..и 2-те неща са пълна боза... измислица от някъф филм Ямакаши.. Айде като има филм Матрицата почвайте да мислите спортове свързани с нея
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower