.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    hyjhjyj
    Guest

pisna mi ve4e i ne moga da go razbera

sq haresva li me ili ne na momenti se zaribqva s mene posle pyk ne mi obry6ta gram vnimanie posle pyk se zaqjda posle pak se edno sy6to kvo iska??

Супер фен
    и той не знае..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

v1k1t0
    Guest
    ohohoh,mila az sum v su6tata situaciq v momenta....ne moga da ti dam suvet,6oto i az ne si davam mira oba4e trqbva da go pita6 spored men!az vse se kanq da go napraq tfa ama vse se qvavat pri4ini,koito me razkolebavat...e na teb ti pojelavam uspeh i da si po-smela ot men!

Голям фен
    ili te haresva ,a go e sram da si priznae ili te razigrava,no sama trqbva da go popitash...toi nai lesno moje da ti otgovori na vyprosa...

Повече от фен
    egati prostaka

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Общо-взето - каквото му скимне. Не се занимавай по-добре с такива хора.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    и аз съм в подобна ситуация,обаче той е мн странен 1-ми казва че супер мн ме харесва и т.н. после на другия ден кат се видим в даскало каапка дума не обелва
    и сега другата седмица сам на размисъл какво да правя Ще ви уведомя
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Мацка и аэ съм в подобно положение и понякога съм страшно объркана ..ама маи трябва или да се говори и всичко да се иэясни илиии да го оставиш..Не си струват нервите спорет мене..Той самия неэнае кво иска а ти се чудиш какъв ли ше е днеска..Поговорете кажи му тва дето каэа и на нас УсПехх..
    Вече Нямам Сълзи Пада Само Дъжда..!

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    si4ki ste v su6toto polojenie xaxaxaxa SMELOST VE HORA SMELOST !!!
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    mai te razigrava dosta gadno...po-dobre nameri nqkoi ,koito da te yvajava,a ne da te "zaribqva" kogato my skimne...

Мега фен Аватара на iiirish
    ако знаеше нямаше да се лута от ляво на дясно

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии то почти всички сме в тая ситуация.. и аз бях до скоро , но поговорих с момчето и си изяснихме отношенията и даже мисля че скоро ще сме заедно.. както и да е та може да се държи така защото нз дали те харесва или пък не те харесва а само се забавлява с това да се дразни с теб и т.н или пък се срамува и затова някой път не се държи нормално.. или просто е тварежен и иска да те ядосва , да ти се прай на инт да ти покаже че той е шефа.. или просто е някакфо дете.. а може и да си има причина , може и вината да е някъде в теб.. поговорете и ще разбереш.. винаги съм казвала че е по добре да ти кажат не отколкото да нз и напразно да се надяваш.. пък може и да стане нещо знайш ли хващай го за ушите пък то ши са разбере успех

hyjhjyj
    Guest
    mersi na si4ki za otgovorite amii men me e sram da go pitam .amii ako ne mu obry6tam v nito edin ot trite slu4aq vnimanie i se praq 4e vyob6te ne mi puka za nego kakvo 6te stane

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Общо-взето - каквото му скимне. Не се занимавай по-добре с такива хора.
    Съгласна съм!
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Guest
    От това което каза ми се струва,че е доста не зрял.Той сам не знае какво иска.Забрави го и си намери някой друг,който си заслужава.

du6ici mili pove4eto mom4eta kato gi e sram se durjut glupavo, moje bi ja6toto iskat da vidqt iniciativa i ot va6a strana, koqto vsu6tnost kogato ne sa v nastroenie izliza 4e im dosajdame .... mn stranna rabota sa mom4etata

opitai se da pogovori6 s nego a ako produljava i sled tova po-dobre go zareji!! nqma smisul da si s takuv 4ovek

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Иска да се забавлява и да си играе с някой и ако ти му се връзваш, много лошо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си