- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pisna mi ve4e i ne moga da go razbera
sq haresva li me ili ne na momenti se zaribqva s mene posle pyk ne mi obry6ta gram vnimanie posle pyk se zaqjda posle pak se edno sy6to kvo iska??
и той не знае..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
ohohoh,mila az sum v su6tata situaciq v momenta....ne moga da ti dam suvet,6oto i az ne si davam mira oba4e trqbva da go pita6 spored men!az vse se kanq da go napraq tfa ama vse se qvavat pri4ini,koito me razkolebavat...e na teb ti pojelavam uspeh i da si po-smela ot men!![]()
ili te haresva ,a go e sram da si priznae ili te razigrava,no sama trqbva da go popitash...toi nai lesno moje da ti otgovori na vyprosa...
egati prostaka
Общо-взето - каквото му скимне. Не се занимавай по-добре с такива хора.![]()
и аз съм в подобна ситуация,обаче той е мн странен 1-ми казва че супер мн ме харесва и т.н. после на другия ден кат се видим в даскало каапка дума не обелва![]()
и сега другата седмица сам на размисъл какво да правяЩе ви уведомя
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Мацка и аэ съм в подобно положение и понякога съм страшно объркана..ама маи трябва или да се говори и всичко да се иэясни илиии да го оставиш..Не си струват нервите спорет мене..Той самия неэнае кво иска а ти се чудиш какъв ли ше е днеска..Поговорете кажи му тва дето каэа и на нас
УсПехх..
![]()
Вече Нямам Сълзи Пада Само Дъжда..!
si4ki ste v su6toto polojenie xaxaxaxa SMELOST VE HORA SMELOST !!!
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
mai te razigrava dosta gadno...po-dobre nameri nqkoi ,koito da te yvajava,a ne da te "zaribqva" kogato my skimne...
амии то почти всички сме в тая ситуация.. и аз бях до скоро , но поговорих с момчето и си изяснихме отношенията и даже мисля че скоро ще сме заедно..както и да е та може да се държи така защото нз дали те харесва или пък не те харесва а само се забавлява с това да се дразни с теб и т.н или пък се срамува и затова някой път не се държи нормално.. или просто е тварежен и иска да те ядосва , да ти се прай на инт да ти покаже че той е шефа.. или просто е някакфо дете.. а може и да си има причина , може и вината да е някъде в теб.. поговорете и ще разбереш.. винаги съм казвала че е по добре да ти кажат не отколкото да нз и напразно да се надяваш.. пък може и да стане нещо знайш ли
хващай го за ушите пък то ши са разбере
успех
mersi na si4ki za otgovorite amii men me e sram da go pitam .amii ako ne mu obry6tam v nito edin ot trite slu4aq vnimanie i se praq 4e vyob6te ne mi puka za nego kakvo 6te stane
Съгласна съм!Първоначално написано от charlotte^
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
От това което каза ми се струва,че е доста не зрял.Той сам не знае какво иска.Забрави го и си намери някой друг,който си заслужава.