.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    elito^^^
    Guest

sI4Ki m0m4eTA kaZvaitE

abe mom4eta....ima 1 mom4e,koeto vuv vseki moment v koito sum blizo do negp me zqpa postoqnno....az mu otbqgvam pogleda,6oto nz 6to go pravi,oba4e si4kite mi fr mi vikat 4e ne spira da me zqpa...ta mislite li 4e me haresva?pitam 6oto da znam dali da hodq da go zagovorq?/?

Мега фен Аватара на koalka
    Най-вероятно си права.

Повече от фен
    idi i go pitai:" ko me zqpash we?"

ТУТМАНИК
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от No|Problem
    idi i go pitai:" ko me zqpash we?"
    Да бе, даже може да извадиш калашник и да го застреляш Давай по-любезно
    Иди при него и му кажи: "Здравей, виждам, че ме наблюдаваш от известно време. Ако имаш нещо да ми казваш, сега е моментът". Или нещо подобно...

Ако на теб ти харесва .... заговори го с нещо елементарно например му направи комплимент и така .......

заговори го в крайна сметка нищо не губиш

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    toq qko spekan
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Guest
    sudeiki po tova kak az gledam edno momche ot daskalo...sigurno te haresva...ama ti ako ne go haresvas za kakvo shte go zagovarqsh???

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Ще разбереш когато го попиташ.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Otivash pri nego i mo kazvash- Kude si ma purcal
    Posle kaji kakvo ti e otgovoril 4e mi e intaresno :P
    In dreams there are no rules...

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    е чак пък с калашник може да си изразява трудно чувствата

ами нищо не ти пре4и да отидеш и да го заговориш

Мене ако питаш щом толкова те зяпа и има голяма вероятност да си те е харесал .... логично е ако и ти му хвърлиш един два по-лукави погледа той да дойде да те заговори...ако не го направи или те гледа по някаква необяснима за мен причина....тоест не си те е харесал или
    малко или повече го е срам

elito^^^
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от exooo
    Мене ако питаш щом толкова те зяпа и има голяма вероятност да си те е харесал .... логично е ако и ти му хвърлиш един два по-лукави погледа той да дойде да те заговори...ако не го направи или те гледа по някаква необяснима за мен причина....тоест не си те е харесал или
    малко или повече го е срам
    emi da ti kaja purvo tvoita ideika 6e probvam pa 6e vidq kfo 6e stane...posle 6e te uvedomq

Голям фен
    ami spored men shte te haresva zashtoto po pricip vsi4ki mom4eta deistvat po tozi na4in...no ne znam ako ti haresva probvai da go zagovorish posle moje da izleze neshtu...)

Супер фен
    all am pitai go ko ta skia tolkoz

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от KuReC
    toq qko spekan
    ahamz, vuri go pitai za ko te zqpa ma gledai da ne go sduh pove4e

Супер фен
    Ми аз ако харесвам някое момиче няма никога да го зяпам ами ще отида най културно като един джеймс бонд "добър вечер мадам забелязах че сте невероятно лъчезарна тази вечер и тн.. "(са го дават по БТВ и тренирам)
    Единствения случай да зяпам някоя е ако има некъв кусур (мустак, бенка, кривогледа, няма и окото, има обици на половината лице и тн) просто знам че не бива ама забивам втрещен поглед и не мърдам.
    2т. системно

elito^^^
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Ми аз ако харесвам някое момиче няма никога да го зяпам ами ще отида най културно като един джеймс бонд "добър вечер мадам забелязах че сте невероятно лъчезарна тази вечер и тн.. "(са го дават по БТВ и тренирам)
    Единствения случай да зяпам някоя е ако има некъв кусур (мустак, бенка, кривогледа, няма и окото, има обици на половината лице и тн) просто знам че не бива ама забивам втрещен поглед и не мърдам.
    xix,ami zna4i ste razli4en tip mom4eta,6oto opredeleno mustak,benka,ne sum krivogleda i tam si4kite gluposti...

Град
    VaRnA
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Най-вероятно си права.
    Точно така
    Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от elito^^^
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    xix,ami zna4i ste razli4en tip mom4eta,6oto opredeleno mustak,benka,ne sum krivogleda i tam si4kite gluposti...
    Имаш ли голбеми цици?
    2т. системно

Супер фен
    Заговори го,защото накрая ще си останете само с погледа!!!УСПЕХ!

v1k1t0
    Guest
    emI mIlA tFa m0m4E qVn0 te haReSvA aMa nE6t0 g0 e 6UbE da Si prIznAe...

[LP]
    Guest
    Ami mislq 4e te haresva ili kakto kazvat po gore moje ne6to da ne mu e haresalo no edva li
    Idi i go zagovori tam pitai go ne6to kakvoto ti se stri za dobre
    aide uspeh

Ми онзи ден бях на рожден ден и там едно момче ме зяпаше (даже имах чувството , че е изпаднал в транс) и така 2 часа поне . Като си тръгвах сестра му дойде и ми каза , че това момче много ме харесва => напълно е възможно да те харесва , но да не може да ти го каже и по този начин да ти го показва .
    All that I wanted were things I had before
    All that I needed I never needed more
    All of my questions are answers to my sins
    All of my endings waiting to begin

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си