.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Bolka pri sex...

Bolka pri sex...

Zdraveite...
    Opedeleno veche ne znam kakvo trqbva da napravq ... Pribiram se toku shto...i pyrvata mi rabota beshe da sedna i da napisha kakyv mi e problema , tui kato nqmam ideq kakvo stava .
    Predi chas pravih sex s priqtelq si ... mnogo me boleshe . Loshoto e che ne znaeh zashto ... dali ot neudobstvoto , tui kato bqhme v kolata , ili ... Kakto i da e ... toi svyrshi , kolkoto i trudno da mi beshe . Sled chas povtorihme ... i bolkite bqha oshte po-golemi , a ot tova , che me boli estetsveno zapochnah da se svivam ... i suotvetno penisa mu da vliza po-trudno i nego da go nabolqva ... Za vas kakyv mi e problema ? Kakvo trqbva da napravq , zashtoto opredeleno tova ne moje da produlji tui kato ne bih izdurjala ...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ние няма как да знаем със сигурност,но следващият път го направете на легло.Може да не си била достатъчно влажна,де да знам,но пробвайте на леглото.

Къде чувстваш точно болката ?
    2т. забрана за ползване на профил

Супер фен
    Lorinser, къде искаш да е болката
    Виж мацко, била съм в твоето положение, поговори си хубаво с приятелят ти. По принцип мен, когато ме боли, пр ми иска да спираме със секса...така че ако прекалено много те боли - помоли го да спрете
    Явно наистина не си влажна. Просто трябва да си поговорите, да му кажеш, че не можеш да издържаш така и ако нещо не се промени, няма да правите секс Той трябва повече да се старае да те възбужда, да обръща по-голямо внимание на любовната игра да те лиже преди секс
    Но това едва ли ще е достатъчно, ползвайте само презервативи Lifestyles (за предпочитане да са "Warming Pleasure") te za men са най-овлажнените презервативи. В никакъв случай не не използвайте Спортекс
    Можете да си купите и допълнителен гел за овлажняване - слага се по презерватива (до колкото помня "GlaitGelen" 100% не се пише така, но е евтин и съм чувала, че е и хубав . Просто когато аз съм овлажнена, и презерватива също, няма никакво болка, дори почва да става яко Успех

Guest

Re: Bolka pri sex...

Цитирай Първоначално написано от let_me_go
    Zdraveite...
    Opedeleno veche ne znam kakvo trqbva da napravq ... Pribiram se toku shto...i pyrvata mi rabota beshe da sedna i da napisha kakyv mi e problema , tui kato nqmam ideq kakvo stava .
    Predi chas pravih sex s priqtelq si ... mnogo me boleshe . Loshoto e che ne znaeh zashto ... dali ot neudobstvoto , tui kato bqhme v kolata , ili ... Kakto i da e ... toi svyrshi , kolkoto i trudno da mi beshe . Sled chas povtorihme ... i bolkite bqha oshte po-golemi , a ot tova , che me boli estetsveno zapochnah da se svivam ... i suotvetno penisa mu da vliza po-trudno i nego da go nabolqva ... Za vas kakyv mi e problema ? Kakvo trqbva da napravq , zashtoto opredeleno tova ne moje da produlji tui kato ne bih izdurjala ...
    Кажи му да ползва езика си

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защо да не купува Спортекс-от всички презервативи тези ми се струват най-овлажнени. Ами мацко,като те боли-спрете бе. Мен кано ме боли спираме. дори и това да означава,че той ще си остане незадоволен-спираме си и точка. Няма заради кефа на някой да се мъча. Следващия път казваш боли ме-или поработи по моето овлажняване или със сексът за тези вечер сме до тук! Мястото според мен няма знаечение,защото мен ме е боляло и на легло.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Това може да се дължи на различни причини. Мен ми се е случвало 3 пъти. Двата пъти се бях протрила. 10 дена изобщо не можех да правя секс, болеше ме и изпитвах леко дразнене отдолу. Таа това е, гинеколожката ми каза, че съм се протрила. Третия път обаче си имах възпаление. Ама това ти говоря изобщо да не може да ти го вкара, да умираш от болка и за секс и дума да не става.И плюс това да изпитваш непрекъснато сърбеж, парене и т.н.
    Та много пъти ми се е случвало да се протрия. Ако до няколко дена не ти мине и следващите пъти те боли, отиди на гинеколог за всеки случай. И естествено винаги го карай да ти прави френска преди това.
    HardC0re and BDSM forever

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    следващия път пробвайте с малко гъзелинче то доста помага това е моя съвет

Guest
    Mi guzelin4e deto vika kolegata slagate,malko lizi-mizi i ne bi trqbvalo da ima problem...Ne e logi4no-prosto ne si bila vuzbudena i si se protrila!Qvno ne ste mnogo opitni,4e da imate takiva problemi!

Голям фен
    Град
    Бургас
    като те заболи спрете , не се тревожи и на мен ми се е случвало и на мн момичета , просто ако не си достатачно овлажнена , ако нещо си се протрила.. абе спокойно ако се наложи и 1-2 дена пропуснете секса да си починеш малко и после няма да те боли а ако се притесняваш за него му направи френска и ще си е доволен

Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Lorinser, къде искаш да е болката
    Виж мацко, била съм в твоето положение, поговори си хубаво с приятелят ти. По принцип мен, когато ме боли, пр ми иска да спираме със секса...така че ако прекалено много те боли - помоли го да спрете
    Явно наистина не си влажна. Просто трябва да си поговорите, да му кажеш, че не можеш да издържаш така и ако нещо не се промени, няма да правите секс Той трябва повече да се старае да те възбужда, да обръща по-голямо внимание на любовната игра да те лиже преди секс
    Но това едва ли ще е достатъчно, ползвайте само презервативи Lifestyles (за предпочитане да са "Warming Pleasure") te za men са най-овлажнените презервативи. В никакъв случай не не използвайте Спортекс
    Можете да си купите и допълнителен гел за овлажняване - слага се по презерватива (до колкото помня "GlaitGelen" 100% не се пише така, но е евтин и съм чувала, че е и хубав . Просто когато аз съм овлажнена, и презерватива също, няма никакво болка, дори почва да става яко Успех

Болката може да не е във влагалището, а в матката. Имал съм случаи момичета да ги боли стената на матката, ако вкарвам пениса си до край.

Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Просто когато аз съм овлажнена, и презерватива също, няма никакво болка, дори почва да става яко Успех
    А по принцип секса не ти е приятен така ли ?
    2т. забрана за ползване на профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си