Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Цитирай Първоначално написано от Cena
bungle , Умнияя-Дъ Ретърн! Не знам първия момиче ли е момче ли е или някой мелес,но е права за едно стриптийз се пише с "з", понякога човек от бързане прави грешки.
Умнияя-Дъ Ретърн - само ще ти кажа едно , като си толко голям мъж,кажи каде да се срещнем да се разберем като мъже....Или си кучка която стои и се праи само зад компа...ти си страхливец , вместо да стоиш и да ме обиждаш зад компа,ела да се разберем като мъже..кажи каде и кога .. от моя страна няма проблем .. само кажи
Хахаххахах ей дечурлигата хахахахаха първи клас май ти е бил доста слаб. Мелес е всъщност Мелез ако измисляш нов български заповядай в публичния дом.
Мога да ти направя характерискика от 2-3 казани думи от теб.
1 ти си ебати неграмотното пишлеме
2 щом се пишеш Cena значи гледаш кеча а кеча го гледат единствено пишлеметата
3 от неграмотността ти и от тва че гледаш детски предавиния мога да заключа че си на поне 12 години

Само не ме бий моля те!

Относно поканата ти да се срещнем и да се разберем като "мъже" както казваш.
1 аз момичета не удрям
2 всеки път когато ме канят по този начин си седя сам на улицата и никой не идва
3 ако си толкова надъхан да се скиф само ми прати пари да си платя самолетния билет и после билета до Пловдив и нямаш проблеми
Прати и пари за тва че ще ти опъна задника
!

1 Как няма да удряш момичета,като ти самия си момиче (или се изживяваш като такова)
2.Дали не става точно обратното,теб да те чакат
3.Предполагам че живееш в чужбина,искам да те питам - Нямаш ли си друга работа , а по цял ден се заяждаш с другите хора, маи трябва да си намериш маистора !
4 щом се пишеш Cena значи гледаш кеча а кеча го гледат единствено пишлеметата - а ти щом знаеш кои е Cena значи и ти гледаш кеча и ти си пишлеме