- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ЛЕВСКИ-БАРСЕЛОНА
О, то па само ти дето ни липсваше!Първоначално написано от fake
![]()
Левски шампион але але!
знам, че всеки ден ти липсвам, беайде ся кво се праиш
![]()
бтв мърдърдол е ако не си зацепил![]()
Ако на нас могат да вкарат 10 гола,на цС*ка сигурно щя вкарат 3 цифрен брой..
Да, отдавна зацепих (все пак пуска и снимки на грозните си пиърсинги).Първоначално написано от fake
П.С.> Кога ще се ибеми?![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от air_J
никога ахахахах
земи влезни по некви чатове някой ден
липсваш на мене и на крис и на ипсито![]()
ПФК цС*ка АД професионален футболен клуб централен спортен клуб на армията акционерно дружество -
Е, разчувствахте ме! Ще вляза може би още днес. В кой канали, същите ли?Първоначално написано от fake
![]()
П.С.> Топчо, ходи да гониш да ебеш путките, брат! Недей се връзва на всяка провокация. Той експлойтед много на място ти го каза, че нарочно пуска такива коментари да те ядосва и ти продължаваш да се връзваш! По този начин излагаш и себе си и клуба, на който си фен! Това, че си на 14 и лесно палиш експлойтед го знае и затова те и дразни, ама отстрани смешния си ти, а не той. Айде, утре всички на стадионО!![]()
Левски шампион але але!
През курО ми в тоя форум ,че изглеждам смешен.ЗА МЕН НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА ПОДКРЕПЯМ ЛЕВСКИ.УТРЕ МОЩНО ЛЕВСКИ !!!Първоначално написано от air_J
През курО ми в тоя форум ,че изглеждам смешен.ЗА МЕН НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА ПОДКРЕПЯМ ЛЕВСКИ.УТРЕ МОЩНО ЛЕВСКИ !!!Първоначално написано от air_J
За да се опитам поне да спася известно количество нерви на малкия.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Левски шампион але але!
айде стига сте се циганели. то е ясно, че Барса ша бие - има нужда от точки, за предпочитане 3. опитен отбор са и знаят как да си ги вземат от почти всеки, камо ли от отбор като Левски.
но ЦСКАрите да не злобеят. вижте класирането в група А на ШЛ и после в А група на българското първенство. вижте групите на УЕФА - там български отбори няма. извод - футбола ни е слаб като цяло. решение - гледайте волейбол![]()
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
tva prozvu4a malko stranno - "otbor kato levski" - az sam ot levski i ne mislq 4e sa slab otbor, da pyrvenstvoto ni e slabo . levski nqmat konkurenciq v A grupa. Ima nqkolko gore-dolu dobri otbora i tva e. Ostanalite samo popylvat broikata do 16. Levski prosto nqmat konkurenciq i tva pre4i da se razviqt pylnocenno
Първоначално написано от мечтател
Много точно казано![]()
Каквото и да говорим в момента в България се развива само 1 отбор и той е ЛЕВСКИ...
Напротив.В повечето случаи всички си дават гъзовете на Левски.Голяма роля играят и съдийте в цялата система.Ако първенството беше честно щеше да е много по-оспорвано,но факт е че парите са основна роля в нашето първенство.![]()
Я малдиниЯ ми кажи в това първенство дали ЛЕВСКИ ,има конкуренция?
Като си копувате мачовете и всички ви лягат кат курви естествено,че няма да имате конкуренция.
За тва миналата година в УЕФА мачкахме наред и тая година сме в ШЛ и сме единствения БГ отбор играещ в Европа...Първоначално написано от maldini
Да това го знаем,но все пак си говорихме за родното първенство.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Еми то си личи ,кой е най-добрия отбор в България..
temata ne be6e li ЛЕВСКИ-БАРСЕЛОНА ne ЛЕВСКИ-ЦСКА
Ха-Ха-Ха!Първоначално написано от maldini
![]()
![]()
![]()
Точно за такива ми е най-смешно.Дето казват ,че сме купували мачове..И Европа ли купуваме мачове???Отбора цС*ка на които повечето отбори в А група са им подлоги,а за купените мачове на цС*ка да не говорим колко са..Така ,че вижте се вие преди да ни коментирате нас..Първоначално написано от p4elata_brumze
В Европа нямате късмет виждаме и невероятните ви представяния в ШЛ,когато съдията не е с вас.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Срещу Киево-отменен гол за тях,дузпа за вас.В другите мачове нямахте подкрепа дори напротив срещу Шалке ви преебаха и тогава ревахте,защото това ви беше мача на сезона,а в същия момент Нафтекс не трябва да реват?Все пак за нафтата тоя мач беше мача на сезона ама съдията беше облечен в синьо....
Родопа може би не са говедарски тим?Те винаги ни скачат на нас и ако трябва ще умрат само за да ни бият....
Локо СФ хич не са ви подлоги.....
И изобщо вие имате 2 мача на сезон срещу Литекс и срещу ЦСКА,другото всичко ви са подлоги...е айде добавям и Черно Море към сметката,защото и те ви играят доста настървено...
Сега пък,ако ми кажеш,че на ЦСКА не скачат всички отбори-повечето си ебаси и пристрастния фен...