- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ЛЕВСКИ-БАРСЕЛОНА
Уви имаме само 30 титли.![]()
И като поне спориш,спори нормално и отстоявай мнението си,а не като не можеш да кажеш нищо по темата да не пускаш снимков материал,който е абсолютно безсмислен.![]()
Дойде деня най очакваното домакинство на футболен отбор в европейски турнири за изминалите 16 години от прехода.За тези три месеца които минаха и мачовете които Левски изигра се разбра,че българския футбол е във възход.Макар загубите досега всички видяха че Левски се държа достойно бори се търсеше голове и игра така че след края на мачовете играчите на Челси да кажат с ръка на сърцето "беше един наистина труден мач Левски ни затрудни максимално."Дано днес да можем да чуем как играчите на Барселона казват същото.Дано да можем да чуем,че Левски успя да отбележе гол на Европейския Шампион и ако господ отново рече да е българин да чуем Левски измъкна равен(победи)колоса на европейския футбол.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
ХАЙДЕ ЛЕВСКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!! С ТЕБ СМЕ!!!![]()
Ейййй, червените!!!
Трябва да ви е срам от това, което правят няколко от вас в борисовата!!!![]()
![]()
![]()
?Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Слушай Гонг и ще разбереш, стига да го кажат отново.Първоначално написано от skate_warrior
![]()
еми ще пропусна..![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
нещата не вървят на добреочаквах поне с 3 гола да паднат Левски днеска, не може с по малко да се отърват, нали трябва да стигнат 1:20 голова разлика
![]()
Първоначално написано от kiroo
...
При всеки гол на Барса, заря от борисовата!
"Браво", нямам думи...направо "похвално"!!!![]()
![]()
![]()
Tipichno za sfinq, izob6to ne se u4udvam da ti kaja li. Zavista nqma granici pri tqh[/b]Първоначално написано от p4elata_brumze
добре де, левскари, като прослава на България или като позор приемате това което става с Левски в ШЛ
Аз го приемам, като прослава, защото въпреки негативните резултати, Левски показа много добра игра, показа, че в България има футбол, на който тепърва му предстои все по-голямо развитие.Първоначално написано от kiroo
![]()
добра игра заради нехайството на противниците, които във всеки мач си пестят силите и играят на по 20% буквално от силите си![]()
А дали Левски щеше да е в ШЛ ако не бе срещнал средняшки изпаднал в криза италиански отбор а Рома или Интер, които щяха да са без скандалите в Италия...до късмет си еше всичко според мен
А, ако баба ти беше мъжка?Първоначално написано от kiroo
![]()
и да беше мъжка тва не би било помогнало на Левски![]()
Левски няма нужда от помощ, за разлика от теб.Първоначално написано от kiroo
![]()
от чудо имат нужда, добре че това е 1вото и последно тяхно участие в ШЛ...след 10г пак, сега не са узрелиПървоначално написано от p4elata_brumze
Смешен си...Първоначално написано от kiroo
![]()
![]()
![]()
Ако имаш да ми казваш нещо, пиши ЛС и стига си флъдил темата. То покрай тебе и аз почнах.![]()
Айде пак се почва с оправданията!! Абе защо не си гледате работата ?!?! Кво Ви бърка вас как сме стигнали до там-верно сте си прасета само ровите... Ама тоя отбор бил в криза,ама другия играл с резерви ... ама SHUT UP!!!! Много добре се представяме даже-за възможностите на нашата държава се представяме чудесно. А вас толкова ви е яд,че няма някъде... ебати злобата,ебати завистта... И тва неска къдет го направихте със зарята на всеки отбелязан гол на Барса показва само колко ограничен е умствения Ви багаж... Место да се радват,че Европа разбра за съществуването на България те си показват селянията и простотията... Ма мене ме е яд на друго-като дойде мач Левски-ЦСКА що не ви натрескат 5-6 гола ми ви съжалявят се.... Вкарайте им там десетина гола па да си пускат заря колко искат...Първоначално написано от kiroo
ПП Поне усетихме тръпката от играта в ШЛ,а вие си я гледайте по телевизията!!!![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
АААААААААААААХАХАХАХАХАХА ,тва ми напълни душата!Първоначално написано от p4elata_brumze
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Еми покрай форума поумнявам.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Какво да казвам за баба ти?![]()
След мача с няколко човека минахме през Борисовата градина нямаше прасета...Защо не бяхте останали малко по-дълго...
ASPARUHOV THE PRIDE OF BULGARIA
STOICHKOV THE WHORE OF CATALONIA
България за пореден път опозорена... Аз защо през живота си не съм стъпвал на мач..?
2т. системно