- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ЛЕВСКИ-БАРСЕЛОНА
Ха-ха ти не си ли бил с баща си на мача? Под 16 пускат ли без придружител?Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Аман от хулигани бе ....
АСПРУХОВ-ГОРДОСТТА НА БЪЛГАРИЯ!
СТОИЧКОВ-КУРВАТА НА КАТАЛУНИЯ !
Оставете го да се радва.Отивай при Гунди битч
![]()
Разбира се,не отричам...Първоначално написано от exploitedteen
Тия фоерверки от миналата година ли си ги пазите или просто поведохте на Хайдук и за тва ги пуснахте?Топчо каза,че зарята е дошла от стадион, който е бил тъмен и празен, докато на "Васил Левски" е имало 40 хиляди Левскари...
Пич оправяй си подписа или чакаш да излезне новата снимка в гугъл.![]()
![]()
![]()
Вие пък на мачовете сте скучни...
Пролетта ще ви видим и нали вие сте "домакини" ..
Кво да чакам?То на тая снимка даже се и виждам....Първоначално написано от maldini
Jalko 0:2Petkov napravi macha. No fakta si e fakt - zaguba. Radvam se vse pak 4e stadiona be6e pylen. Levski moje i da zagubiha no polojenieto na Cecka si ostava v................................................
![]()
То не може без обиди.....
Пич ти от Ливърпул ли си?![]()
Ne prosto sam si slojil toq izrod za avatar, toi igrae v Liverpool. Ina4e sam ot Olympik LyonПървоначално написано от maldini
![]()
![]()
За Лион сме поне на едно мнение с теб![]()
кфи лион бе
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!![]()
и кфо като напраиха 2:0 мм играхме много много добре и дадохме почти най-доброто, което можехме, изпуснахме няколко голови положения, но все пак това е отбор от световна величина...
Мисля,4е знам отговора,но все пак да попитам кои са били?Първоначално написано от exploitedteen
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Не ме занимавай с глупости.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Фоеверките най-вероятно са били от радост...какво се впрягате толкова. Този път САМО 0:2.Какво щастие...каква радост.![]()
![]()
Само 2 гола... как да няма фоеверки
И не говорете глупости - кой прасе кой незнам си какво....всички знаем кои са говедата
![]()
. Тръгнали да се хвалят....айде бягайте да си играете с колички....и не се занимавайте с глупости
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Tva s foeverkite e bilo sigurno 6toto sa uspqli da vkarat gol na Hajduk Kula i trqq da se otpraznuva. A pred Hajduk Kula Barca prosto blednee.Първоначално написано от Unknow
[/b]
Ama padame ot Barca s 2:0 ne Be6ikta6Първоначално написано от Unknow
Първоначално написано от PR0
eeeeeeeeeee ae stiga de ?
veche si mega banalen s tiq Hajduk
ako vseki pochne s Olimpia x 2 i t.n.
tochno tri lafa si znaete : vas vi e qd , vie igraete s rodopa , nie s barca..
daite neshto novo ?
stanahte smeshni v celiq svqt s plakata protiv Stoichkov - otnovo se prochuhte , pak s negativno
bravo na vas
chestita vi solena globa zaradi taq prostotiq , rodena ot teleshkite vi mozuci , foierverkite i svastikite
idioti , samo vredite na lubimoto si otborche
![]()
Не бе,както се изказа Мъри - сигурно са им останали фоерверки от приготвените зе играта им в Европа и са решили да ни поздравят насПървоначално написано от PR0
![]()
![]()
![]()
И кво? Да не говориме кой прасе и кой не пък да ни наричаш говеда така ли?![]()
Еххххх смешковци,смешковци... плюйте колко щете...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Смешковци?? Цяла България знае кои са говедата ...левскари...ЦСКА-ри...Нима незнаеш??? Че си едно просто говедо? Не го ли знаеш пиле? Не ми говори глупости...защото си смешна.Не смешна...а много повече.Изложихте България...изложихте нас!!!! Не ми говори тъпотии....ами бягай си играй с парцалените кукли и не се излагай!Първоначално написано от GoLdEn`GirL
What you mean to me
... za govedata , vragove na pobedata , unishtojili futbola u nas![]()
![]()
![]()
Именно
![]()
What you mean to me
kompleksari kolkoto iska6..................jalko naistinaПървоначално написано от Unknow
![]()
А информативно да попитам слу4айно с тях да имаше едно моме,дребно такова,но много готино с татус на гърба?Щото в момента не съм в България и нема как да разбера....Първоначално написано от exploitedteen
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !