- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ЛЕВСКИ-БАРСЕЛОНА
Ма вие простите левскарчета от левски Гъ никога няма да разберете. За нас не е важно че имаме титли. Важно е че играеме с страст в сърцата ни и огън в душата ни. Аре бегайте да зимате парите от манаф еврейски.
2т. системно
Въздържай се занапред от подобни изписвания, за да не получиш бан!Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Време има за всичко.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
почти като проблема на ЦСКАрите дето се си измислят некфо оправдание, че имат копита и не могат да ритнат как тряа топката и най-интересното е,че все са от рода на "Черепа е Левскар за тва съсипва отбора" и още по-смислени...Първоначално написано от exploitedteen
все някой друг ви е виновен...незнам как от толкова ЦСКАрски конспирации имате време да гледате и ЛЕВСКАРСКИТЕ...![]()
АхаХАХА за друго мнение можеше да ме предупредиш,а тука просто казвам,абе нема да ти се обеснявам ...Първоначално написано от machoka
Абе вие били играли със страсти някви глупостиЗатова пеете само за победа нали...А ние пеем за ЛЕВСКИ !!!
Правилно, не ми се обЕснявай, ами просто не го прави повече![]()
... пък напоследък чета за някви лекета - София - Запад... туй май на левскарите 'запалянковци'.. ей, аман от простотия значи.. съвсем се опорочи футбола..
Това не е опера,нито театър.Първоначално написано от machoka
нямЪ дЪ тЬ сА обЕснявам![]()
Рано, или късно ще стане опера и театър, при добро желание. Справка - Англия. При липса на желание ще сме си Абсурдистан на квадрат.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
П.С.> Внасянето на бомбички е съгласувано с полицията, така че за това не са виновни нашите привърженици, а те, че доброволно пускат хората с бомби.![]()
Левски шампион але але!
Стига глупости сте си говорили мама му стара.
Все едно ,ако ЦСКА бяха в ШЛ феновете на Левски след всеки мач щяха да реват ,че сме паднали ли?![]()
Разберете,че това са двата най-добри отбори в България и винаги ще има вражда между тях,където и да играят и двата отбора.![]()
Надявам се най-сетне тези малоумни спорове да престанат.
Вярно, това си е жив цирк, повдигащ простотията и ограничеността в култ.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
exxx razbira4o..............trqq da igrae6 v cska spored men shtoto im trqbva oshte edno popylnenie na kluba bez mozyk i estestveno da ne moja da igraeПървоначално написано от exploitedteen
Ей верно кой мятаха да се замисля???Май ги познавам...Първоначално написано от exploitedteen
мисля че мятаха София-запад. Бомбите незнам, мисля, че бяха самоделки. Факлите се купуват...даже един приятел вкара 1Първоначално написано от exploitedteen
и все пак не разбрах какво значение има, по дяволите?!
А хайде фенчето на Ц(*КА да се поинтересува кой и кога действа срещу българи!
Поинтересувай се и кои са София запад и какво правят!
te sega oshte se radvat nad pobedata sre6tu Belasica dadena im ot sydiqta
еми що да не се радваме, победа - победа
аз уважавам и победите на ЦСКА и винаги като са играли с чуждестранен отбор съм била за тях...защото са българи. Кофти е, че вие не проявявате същата солидарност.
Belasica Petrich otbor ot "A" PFGПървоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
оф забогаааа знам откъде е беласица спокойно бях на мача в петрич...
Просто...оф не няа се опитвам да обяснявам няма смисъл
bash pyk ot tebe nqma da sa praveni........ama aideПървоначално написано от exploitedteen
какво да кажа освен...поклон пред васПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Добре а как ше обясниш че и на мача със Сиони и на мача с барца бомбите идваха от там където бяха София ЗападПървоначално написано от exploitedteen
Айде да приемеме че със Сиони чорбарите са ги направили,но как и двата пъти идваха от към Запад и кой ще се осмели за втори път да направи това.Ще го приема ако обясниш на мене и на no connection
Освен ако ти не си правил бомби и димки![]()
чакай първо не съм ти твоето момче щото едва ли съм по-малък от тебе казвам ти само че си доста наивен за да си мислиш това ако не ми обясниш как точно е станало според тебеПървоначално написано от exploitedteen
кой глупак ше земе бомби и димки от противници кажи как сте го напрвили и тогава ше си помисля но това което аз знам си е казано на много места
bobkata bace toq e opasen az ti kazvam, Zyl e kato Mr. Been, glei go kyf e huligan, ekstremistПървоначално написано от exploitedteen