.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: problem

Голям фен

problem

zna4i poseldniq pyt kogato pravihme sex s priqtelq mi ne moje6e tochno da se nareche sex za6toto mnogo me bole6e i toj sprq sled pyrvite 5 min. prodyljihme s ryka. toj o6te si be6e s prezervativa i kogato svyr6i qsno si prolicha 4e prezervativa si e zdrav. do tuk dobre oba4e ve4e mi zakysnqva s 2 sedmici i ujasno mnogo se pritesnqvam. opivam se da si vnu6a 4e ne e stanalo ni6to seriozno ama pak se pritesnqvam. vie na kakvo mnenie ste??

P.S. sorry ako temata se povtarq.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Нищо ти няма.
    Закъснява ти сигурно от смяната на времето.Ту топло,ту студено.
    Ако искаш да си спокойна си направи един тест.Но според мен няма нужда.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

kakatou
    Guest
    ni6to ti nema ei,spokoino!!!

Guest

Re: problem

Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    zna4i poseldniq pyt kogato pravihme sex s priqtelq mi ne moje6e tochno da se nareche sex za6toto mnogo me bole6e i toj sprq sled pyrvite 5 min. prodyljihme s ryka. toj o6te si be6e s prezervativa i kogato svyr6i qsno si prolicha 4e prezervativa si e zdrav. do tuk dobre oba4e ve4e mi zakysnqva s 2 sedmici i ujasno mnogo se pritesnqvam. opivam se da si vnu6a 4e ne e stanalo ni6to seriozno ama pak se pritesnqvam. vie na kakvo mnenie ste??

P.S. sorry ako temata se povtarq.
    Напъни се малко и ще ти дойде каквото и да е то ще дойде!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не си бременна.100% гаранция. Ако по този начин забременееш-свметът ще се пренасели,бе момиче. Закъснението не с дължи на бременост,освен ако не си имала други рискови контакти през последният месец и нещо.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не си бременна.100% гаранция. Ако по този начин забременееш-свметът ще се пренасели,бе момиче. Закъснението не с дължи на бременост,освен ако не си имала други рискови контакти през последният месец и нещо.
    Opredeleno ne sym imala riskovi kontakti vyo6te. Mnogo vi blagodarq, uspokojhte me

Guest
    Spokoino,mila,ne si bremenna.Ima mn pri4ini, poradi koito moje da ti zakysnee-smqna na vremeto,nereguliran cikyl,stres...shte ti doide!nai-dobre si napravi test,za tvoe spokoistvie,i da vidish,kato se krotnesh,kak byrzi4ko shte si ti doide...kysmet ti jelaq

Голям фен
    Град
    Бургас
    не си бременна спокойно . на една приятелка и закъсня с 2 месеца и даже отиде на гинеколог ( нито беше бременна , нито пък някакви проблеми с яйчници .. нищо ) просто от времето , от притеснение , от недоспиване.. та всичко е ок

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си