- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koga...
..koga go napravihte za parvi put i na kolko pe6e partniorat vi/partniorkata vi![]()
Братле , в момента го правим ..![]()
Кибер ли? .. Учи се от blood ninja ..Първоначално написано от Анонимко
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Аре да си направим едно масово самоубийство.Какво ще кажете?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
А кибер е яко.Ооооо,хайде всички кибер в Мирка. Ххахаха.Не...голяма лигавщина ме е налегнала.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ами на 15 бяхме и 2та![]()
Месец след като тръгнахме. Аз бях на 17, той беше на 16. На него му беше за 1-ви път. Аз преди това бях спала с бившия, ама то не беше нищо.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
na 15 toi na 22
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
на 14 и половина, той на 18, 7-8месеца след връзката ниоще сме си заедно, това е най-добричкото момче на света
![]()
![]()
![]()
дам и аз така ... тъкмо ги бях навършилаПървоначално написано от krem4et0
хихихих
![]()
аз на 16 , той на 19! и се радвам че той е първия човек с когото съм споделила този момент!
4е кой е казал 4е е късно.. да бързаш не е хубаво.. в смисал за нищо не бих заменила това усещане да се отдам на 4овек който уважам и оби4ам и на който мога да дам поне нещо истинско от себе си.. което съм "пазила", особено ако знам 4е той ме оби4а... смисъла не е кога а С КОГО! и как! исках да е нежно 4увствено и мило.. да е важно и приятно да е споделено с 4овек на който държа... да бях на 15 и да имах тези 4увства пак бих го направила не съжелявам 4е бях на 20 ако трябваше и на 27 да бях пак щях да 4акам колкото и ненормална да ме мислитеПървоначално написано от krem4et0
Ами направихме го 5-6 месеца,след като тръгнахме и двамата бяхме на 15...
аз май бях на 14 или малко по малка а тои на 17
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
аз на 14 а той на 16 или 15.. беше забавно![]()
аз на 15 той на 19
Feel my pain
Аз бях на 16 , а той на 15 .По-малък , ама доста добре се справи![]()
![]()
![]()
![]()
Mi az na tukmo navur6eni 19, toi su6to na 19, kato predi tova e imal priqtelka po4ti 2 godini i ne6to i razbira se ne mu be6e za pruv put s men...[/b]
\Първоначално написано от Kitana
/ Е,на 15 не бих го направила,ако ще да бях срещнала същия човек-просто щях да поизчакам. Ако ние е писано да сме заедно какво значение имат 2-3 години. А иначе не съжелявам,мисля че и той че сме си първите. Отначало е леко стресиращо-двама неопитни в леглото,но сега всичко е чудесно!
Първоначално написано от Анонимко
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()