- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Цитати От Филми
"-Това за ни запасите за Ледниковия период! Студ и ниски температури ще владеят земята за милиони, милиарди години!!!
-И събрахте 3 дини!?"
Ледена Епоха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Повечето ми любими са от OTH,този сериал ме научи на много неща![]()
„В този момент има 6 милиарда 470 милиона,818 хиляди и 671 души по света.
Някои бягат уплашени .Някои си идват вкъщи.Някои лъжат за да мине деня. Други просто не се изправят пред истината .Някои са зли мъже, във война с доброто.А някои са добри, измъчвайки ги зло.Шест милиарда души на света Шест милиарда души.И понякога всичко, от което се нуждаеш е една.”(Пейтън)
Три Хил е само място някъде в света.Може би прилича много на вашия свят.Може би изобщо не прилича.Но ако погледнете по-отблизо, може да видите някой като вас...
"Совите не са това, което са."
- Туин Пийкс
"Совите не са това, което са.."
Не знам какво да ви кажа.Остават 3 минути до най-голямата битка в професионалната ни кариера.Днес е решителният ден.Или ще станем отново отбор, или ще ни смачкат.Ще ни смачкат сантиметър по сантиметър, мач по мач.В момента сме в Ада, господа.Повярвайте ми.И можем да си останем там и да се оставим да ни бият или можем с бой да си пробием път към слънцето.Можем да се измъкнем от Ада сантиметър по сантиметър.Аз не мога да го свърша вместо вас.Вече съм прекалено стар.Когато се огледам и видя младите ви лица си мисля, че направих всички възможни грешни избори в живота.Не знам дали ще ми повярвате, но пропилях всичките си пари.Прогоних всички, които някога са ме обичали.Напоследък дори не понасям лицето, което ме гледа от огледалото.Когато човек остарее, той губи някои неща.Това е част от живота.Но ние го разбираме, чак когато започнем да ги губим.Накрая разбираш, че живота е игра на сантиметрите.Също като футбола.Защото и в двете игри и в живота, и във футбола имаш ужасно малка възможност да грешиш.Една стъпка в грешната посока и всичко отива на вятъра.Една секунда закъснение и изпускаш момента.Сантиметрите, които ни трябват са навсякъде около нас.Те са във всяка малка възможност, във всяка минута и секунда.Целта на нашия отбор е да се бори за сантиметъра.Трябва да разкъсаме себе си и всички около нас в името на този сантиметър.Ние се борим за него със зъби и нокти, защото знаем, че когато съберем
всички спечелени сантиметри, те ще определят границата между победата и поражението!Между живота и смъртта.Във всяка битка този, който е готов да умре, ще спечели сантиметъра.И ако аз продължавам да живея, това е защото не съм се отказал да се боря до смърт за сантиметъра.Защото това е животът! Сантиметрите, наредени пред теб!Не мога да ви накарам да победите!Погледнете човека до вас!Погледнете го в очите! Ще видите очите на човек, който ще се бори заедно с вас! Ще видите очите на човек, който ще се пожертва за отбора, защото знае, че когато се наложи, ще направите същото и за него!Това означава отбор, господа!Сега от нас зависи дали отново ще станем отбор или всеки от нас ще умре сам.
Това е футболът, момчета.Това е всичко!!!
Ал Пачино
"Когато отнесеш няколко тупалки разбираш, че не си направен от стъкло..."
Green Street Hooligans
The past is always with us,just waiting to mess with the present... tFA e Ot Gossip Girl-mn gotino serial4e![]()
![]()
Im hot you are not!
Somebody told me that is the place where everything's better and everything's safe.-OTH
Пътешествието продължи дълго.Понякога пътувах сама,понякога имаше други които даржаха волана и ми взеха сърцето.Но когато целта бе достигната,не бях аз тази която пристигна.Въобще не бях аз.-OTH
Да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет.Но да загубиш своята причина за пътуване е къде къде по жестоко.-OTH![]()
Im hot you are not!
"How do you wake up from a nightmare if you're not asleep?"
("The Machinist")
i'd like to change the world.
"Когато в ада вече няма място, то тогава мъртвите ще се разхождат по земята."
A.D.I.D.A.S.
"Леон"
[size=3]
[i]Mathilda: Is life always this hard, or is it just when you're a kid?
[b]L
"The vanity and the happiness are incompatible" Marquise de Merteuil (Опасни връзки)
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Цитати на Брук от ОТХ
The bad guys lie to get in your bed; the good guys lie to get in your heart.
Someone once said; "It's the good girls who keep diaries. The bad girls never have the time." Me? I just wanna live a life I'm gonna remember, even if I don't write it down.
Here's my philosophy on dating. It's important to have somebody that can make you laugh, somebody you can trust, somebody that, y'know, turns you on... And it's really, really important that these three people don't know each other.
I'd punch you in your fake nose right now but you'd just go out and buy another one.
I suggest you leave. Unless you would like your next period to come out of your nose!
Аз като фен на научната фантастика ще дам малко цитати от Stargate SG-1![]()
1 - В царството на надеждата няма зима!!!!
2 - Истинската същност на мъжа се определя в битка м/у неговото съзнание и желанията не неговото подсъзнание.
3 - Those who fight and run away live to fight another day. / Тези, които се борят и след това бягат, живеят за да продължът борбата.
За сега толкова са ми в главата!
В момента се сещам само за едино нещо от каси от скинс
"I didn't eat for three days so I could be lovely"
Не съм яла от 3 дни,така че би тябвало да съм прекрасна![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
-Макс,човек се качва на метрото и умира,дали някой ще забележи ? (Съучастникът)
от "Дневниците на вампира":
Деймън и Елена:
E -Where are we?
D -In Georgia...
E -Now serious where are we?
D -Now serious...we are in Georgia.
от един филм:
-you always try to break up with me and we're not even together!!!
-we're not?
-Noo!
от South Park![]()
![]()
:
Oh my god they've killed Keny. You bastard!!!
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
това ми е познато, от къде е ?Първоначално написано от ImTheBest
![]()
иначе:
If you gonna be a bear, be a grizly. (нещо такова ;д)
и от Gossip girl
Chuck: Next time you forget that you're Blair Waldorf, remember that I'm Chuck Bass and I love you. (мисля, че така беше)
има и други, но сега не се сещам
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
от Elizabethtown е![]()
Сетих се за още един.От Анализирай това е:
Лекаря: Добре, защо имаш любовница
Де Ниро: Ами защото с нея правим разни неща
Лекаря: Ами прави ги с женати де!
Де Ниро: Ти да не си луд бе, нали с тази същата уста после ще целува децата
![]()
![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
The Vampire Diaries
Damon: I like being a living dead person
Elena: I made it through the day. I must have said "I'm fine" 37 times.
Damon: What's so special about this Bella girl? Edward's so whipped!
Caroline: You've gotta read the first book first. It won't make sense if you don't.
Damon: I miss Anne Rice. She was so on it.
Elena: If you wanted me dead, I'd be dead.
Damon: Yes.
Elena: But I'm not.
Damon: Yet.
Tyler: Screw you, dude.
Damon: Dude? Really? Dude?!?
Damon: Is it skunk? Saint Bernard? Bambi?
Damon: Stefan is different. He wants to be human. He wants to feel every episode of How I Met Your Mother
Gossip girl
Chuck: Who the fuck are you ?!? - I'm Chuck Bass. And even in Europe that means something.
B: "You say that, but I know you. You're Chuck Bass."
C: "I'm not Chuck Bass without you."
Chuck: You were right. I was a coward running away again, but everywhere I went, you caught up with me. So I had to come back.
Blair: I want to believe you, but I can't. You hurt me too many times.
Chuck: You can believe me this time.
Blair: Oh. That's it?
Chuck: I love you too.
Blair: But can you say it twice? No i'm serious, say it twice!
Chuck: I love you, I love you, that's three, four, I love you.
Blair: I had sex with Chuck in a back of a limo.
Chuck: Several times.
Nate: I had sex with you (Serena) in a wedding while I was Blair's date. ONCE.
Chuck: I'm... Chuck bass.
Blair: "Three words, eight letters. Say it and I'm yours."
Blair: Haven't you heard? I'm the crazy bitch around here.
Blair: "Whoever said that money doesn't buy happiness, didnt know where to shop."
И един много,много любим:
A walk to remember
''But our love is like the wind. I can't see it, but I can feel it.'
http://www.imdb.com/title/tt0108778/quotes
тук са всичките ми любими цитати от Приятели, че и още много много други![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
хубава и неангажираща тема, браво
"we're here in a yellow truck, a road in front of us and nothing but opportunities"
следващия път - повече
the sky is the limit.
"Нещата които притежаваш,в крайна сметка притежават теб."
Fight club
Hate is baggage. Life's too short to be pissed off all the time. It's just not worth it
American History X
любимите ми
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Или по - точно " Никога не позволявай страхът да удариш топката , да те лиши от удоволствието на играта. "Първоначално написано от [m!s$_k@pr!$
--
Ice Age 3
Сид : " Сам самичък , крепост не усамотението в леда , завинаги. Най - самотният самотен самотник. "
People that are meant to be together always find their way in the endoth
Memento mei, memini tui!