- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Цитати От Филми
От "Leap Year" ("Високосна година") Много добро филмче,както и да е.Това го казваше някаква жена на сватбата си.
"Скъпи,нека никога не крадеш,лъжеш или мамиш.Но ако крадеш,открадни моите болки...Ако излъжеш,лъжи с мен през целия ми живот...И ако мамиш,нека да измамиш смъртта,защото не мога да живея и един ден без теб !"
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
The Dark Knight ~> Или умираш като герой , или живееш достатъчно дълго да се превърнеш в негодник..
Който се цепи от к0олектива,к0олектива му го нацепва ко0лективно !
Наскоро гледах Цар Лъв, страшни глупости. Тия сценаристи са..номер едно.![]()
Зазу: "Ще останеш без много неща, скъпи ми приятелю, царят е бесен като хипопотам с херния!!"
Зазу:"Ехх,всяко семейство си има черна овца, в моето са даже две...,помисли си, от него става луксозна постелка, а когато се напраши..., грабваш го и почваш да го тупаш!"
Симба:Зазу, но нали каза, че те са мършави и пършиви бракониери?!
Зазу:Трай си бе, гламчо!
Хиената:Ти кого наричаш гламчо,бе?!![]()
Муфаса:Аз съм смел, само когато се налага. Симба, да си смел не означава сам да търсиш неприятности.И...,Симба, днес се уплаших. Мислех, че може да те загубя.
Симба:Значи дори царете се плашат, а?
Тимон:Симба, намерихме дъщеря ти, но изпуснахме прасе върху нея..То-о-ва притеснява ли те?![]()
Скар:Пригответе се за смъртта на царя!
Хиената:Що, болен ли е?![]()
Скар:Не, глупако, ще го убием!!!
Хиените: Да, и защо ни е цар?! Без цар, без цар, алалалаллалаллаа!
Скар: Идиоти!!! Пак ще има цар, аз ще бъда царят.![]()
Тимон: Аз съм напълно щастлив ето тук, уединено е, обособено, никакви неочакване посетители! *в това време се появява една група танцуващи хиени*...Това определено не са ирландските танцьори от Ривър Данс...
Does this darkness have a name? This cruelty, this hatred, how did it find us? Did it steal into our lives, or did we seek it out and embrace it? What happened to us? That we now send our children into the world like we send young men into war…hoping for their save return but knowing that some will be lost along the way. When did we lose our way? Consumed by the shadows, swallowed whole by the darkness. Does this darkness have a name, is it your name?
Този цитат е от One tree hill трети сезон ,когато Дан уби Кийт. По-скоро не самият цитат ми харесва колкото този епизод и смисълът му ,но все пак ^^
"Всеки магьоснически трик се състои от три части, или действия.Първата част се казва "прелюдия". Магьосникът ти показва нещо обичайно. Второто действие се нарича "поврат". Магьосникът взима обичайното нещо и го превръща в нещо необичайно.Но ти все още не ръкопляскаш, защото да накараш нещото да изчезне не е достатъчно. Трябва и да го върнеш обратно. Сега започваш да се оглеждаш за тайната. Но няма да я откриеш, понеже, разбира се, ти в действителност не гледаш. Изобщо не ти се иска да откриеш истината.Ти искаш да бъдеш изигран."
The Prestige
You are broken, I can fix you...
Първоначално написано от bloodfrozen
мм това страшно ми хареса...![]()
И ВЪПРЕКИ, ЧЕ ИМАХА МНОГО РАЗЛИЧИЯ.. ЕДНО ГИ СВЪРЗВАШЕ - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ
Мисля, че така се пишеше от "Тетрадката - The notebook"
бтв имам и от ONE TREE HILL ест как да нямам това ми е любимият сериал :
„Някои вярват, че гарваните водят пътешествениците по пътя им. Други вярват, че да видиш самотен гар...ван носи късмет.А ято гарвани предвещава нещастие.А гарван преди битка предвещава победа.”„Някои вярват, че гарваните водят пътешествениците по пътя им. Други вярват, че да видиш самотен гарван носи късмет.Докато повече от един заедно предвещава неприятности.”
Peyton : I want to believe in it all again.Music and art.Fate and love,and I want to believe that I've made t...he right choices,and I'm still on the right path,and there's still time to fix some mistakes I've made.I guess I want hope.
В този момент има 6 милиарда, 470 милиона,818 хиляди и 671 души по света.Някои бягат уплашени.Някои лъжат за да мине деня.Други просто не се изправят пред истината.Шест милиарда души на света.Шест милиарда души.И понякога...Всичко, от което се нуждаеш е една.![]()
В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥
От сериала Герои почти вс си бях записала от първия сезон дето ги казват накрая. Ще напиша само най - готините
Герои еп.7 сезон1
Човек не може сам да избере съдбата си.Тя го избира. И тези, които са те познавали от преди, тя да те приеме под крилото си, не могат да разберат промените в теб.Те не могат да проумеят, колко много може да изгубиш, ако се провалиш.Но ти си продукт на безупречен дизайн.И целият ти живот може да бъде балансиран. Героят научава бързо, кой може да го разбере и кой просто седи на пътя му.
Герои еп.8 сезон 1
Земята е достатъчно голяма, за да се подлъжеш, че можеш да се скриеш от всичко. От съдбата си. От Господ. Намираш достатъчно отдалечено място и бягаш. Стигни до края на земята, където всичко е топло и тихо. Почувствай утехата на соленият въздух.Спокойствието от загърбената опасност. Луксът от скръбта. И може би за миг…ще повярваш, че си избягал.
Можеш да избягаш далеч. Да вземеш предпазни мерки. Но избягал ли си наистина?Можеш ли някога да се измъкнеш? Или е истина, че нямаш силата и умението да се скриеш от съдбата си.Светът не е малък.Малък е човека. И съдбата може да тe открие навсякъде.
Герои еп.23 сезон 1
От къде произлиза? Това търсене? Нуждата да разгадаваме мистериите на живота, когато най простите въпроси не намират своя отговор. Защо съществуваме? Какво е душата? Защо сънуваме? Може би е най- добре въобще да не търсим отговори.Да не се ровим, да не копнеем за тях.Но това не е в природата на човек, не това ни е заложено. Не за това сме тук. Продължаваме борбата да променим света, да копнеем за надежда,без да сме сигурни кого ще срещнем. Кой, измежду всички непознати, ще ни поведе. Ще се докосне до нас.И ще сподели болката от опита.
Мечтаем за надежда, за промяна. За огън, любов и смърт. И тогава се случва. Мечтата се превръща в реалност. И отговорът на търсенето, на тази нужда от разгадаване на тайните на живота, най- накрая излиза наяве. Като ярката светлина на изгрева.Толкова усилена борба да разберем значението. Целта. И накрая открихме, че тя е единствено в самите нас.Нашите преживявания в света на фантастичното. И на обикновеното .Простата човешка нужда да открием себеподобни.Да се свържем. И да знаем… че не сме сами.
Might I have your first name, Mr. Head, and tell me it isn't Dick.![]()
Джак Никълсън в Anger Management
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
От двама мъже и половина:
Чарли: Никой не иска бившите любовници да са щастливи.
Челси: Така ли?
Чарли: Подяволите не! Повечето мои ме искат мъртъв. Някои са опитвали да ме убият..
------------
Челси: Мисля, че Алън е прав.
Чарли: Не, не, не! Алън никога не е прав, питай който и да е!! Той е като учен-идиот, само дето не е учен.
------------
Бърта: Как е с новата сестричка?
Джейк: Яде, спи, сере. Не съм впечатлен.
Бърта: Ако е и с лоша прическа, ще сте лика прилика.
-------------
Бърта към Алън: Какво има Скокьо? Секс куклата избяга с някой надуваем дюшек?
-------------
Чарли: Бърта, хубава къща имаш. Кога ще ни разведеш из нея?
Бърта: Ходи ли до кенефа вече?
Чарли: Да!
Бърта: Значи си я обиколил.
-------------
Бърта: И Чарли те прие обратно, а?
Алън: Е, не с отворени обятия или отворено сърце, или дори отворена врата.. След като ме изхвърли навън, трябваше да вляза през прозореца.
--------------
Миа: Обичам теб, не парите ти, къщата ти, колата ти или уменията ти в леглото.
Чарли: Че какво остана?
--------------
Алън: Невероятно! Живея тук от две години, а ти още ме възприемаш като гостенин.
Чарли: Не. Моите гости носят бутилка вино със себе си и правят секс с мен.
Алън: О, съжалявам. Ще отида да взема шардоне и ще заема позиция.
Чарли: Не позволявай устата ти да пише чекове, които задникът ти не може да осребри.
---------------
Джейк: Тате?
Алън: Да?
Джейк: Ти имаш ли проблеми с ерекцията?
Чарли: Е Алън. Имаш ли?
Алън: Джейк, какво знаеш за проблемите с ерекцията?
Джейк: Не много. Свързано е с пениса, нали?
Алън: Да.
Джейк: Казват, че всеки трети мъж страда от това. Аз съм си наред, така че трябва да е някой от вас.
----------------
Евелин: Чарли, какво е станало с чучурчето ти?
Чарли: Какво???
Евелин: Едно птиченце ми каза, че вчера си бил при уролог.
Чарли към Алън: Много благодаря, Туити!
---------------
Джейк: Чичо Чарли, покажи на мама как миеш пода с косата ми.
Чарли: Е, не бих го нарекъл миене, по-скоро метене.
Джудит: Ами ако си падне на главата?
Чарли: Тогава ще трябва да мия.
Любимите ми цитати. :P![]()
И спря да се върти за миг земята..
От "If Only" [прекрасен филм]
Ian Wyndham: I Love you.
Samantha Andrews: Ooh I Love you too.
Ian Wyndham: I wanna tell you why I love you.
Samantha Andrews: It's... It's raining, you know that right.
Ian Wyndham: I have to tell you this and you need to hear it. I loved you since I met you, but I wouldn't allow myself to truly feel it until today. I was always thinking ahead, making decisions soaked with fear... Today, because of you... what I learned from you; every choice I made was different and my life has completely changed... and I've learned that if you do that, then you're living your life fully... it doesn't matter if you have five minutes or fifty years. Samantha if not for today, if not for you I would never have known love at all... So thank you for being the person who taught me to love... and to be love.
Samantha Andrews: I don't know what to say.
Ian Wyndham: You don't have to say anything... I just wanted to tell you
Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.
undisputed Юри Бойка ...Там от кадето идвам,е прието хората да не говорят освен ако нямат какво да кажат.
Нека хората говорят само, когато имат да казват нещо !!!!!
Predator:
Poncho: "You're hurt. You're bleeding, man."
Blain: "I ain't got time to bleed."
Pirates of the Caribbean:
Joshamee Gibbs to William Turner: "Aye, the compass doesn't point north, but we're not trying to find north, are we?"
Има и още :}
"Карибски пирати" :
Eлизабет: - Има моменти,в които можем да направим правилния избор!
Джак: - Оо обичам ги тези моменти...Винаги им махам кото минават покрай мен.
Джак: - Скъпа, това е лодка. Моят кораб е великолепен и страховит. И огромен. И... изчезнал.
- Можете да хвърлите шапката ми.
- Да, капитане. Урааа!
- Сега отидете да я намерите.
- Ти си най-жалкият пират,който съм виждал !
Джак: - Ее..поне си ме виждал!
Джак : - Сега пък ме преследват камъни.Не се е случвало преди.
- Това е ключ !
- Нее,много по-добре е!Това е рисунка на ключ!
със съдействието на : Фейсбук![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
F R I E N D S
ФИЙБИ: ОТИДОХ ДО СТАРИЯ СИ АПАРТАМЕНТ, ЗА ДА ВЗЕМА РЕЦЕПТАТА ЗА КУРАБИЙКИТЕ, НО ТЪПИЯТ ПОЖАР Я Е УНИЩОЖИЛ!
МОНИКА: НЕ! ЗАЩО НЕ НАПРАВИ КОПИЕ, КОЕТО ДА ПАЗИШ В ОГНЕОПОРНА КУТИЯ НА ПОНЕ 100 МЕТРА ОТ ОРИГИНАЛА?
ФИЙБИ: ЗАЩОТО СЪМ НОРМАЛНА!
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Д-р Стратфорд: Здравей, Катарина. Разплака ли някого днес?
Кат: За съжаление, не… но е само 4:30.
^ 10 неща, които мразя в теб
----
„Години наред се опитваш да поквариш детето, да му напълниш главата с глупости, а то вземе, че стане човек.“
^ Голяма риба
----
"Падаш си по нея от гимназията. Покани я на среща, да ти откаже и да се приключва!"
"Разбираме се прекрасно, защото и двамата обичаме едно и също нещо- МЕН!"
"Искаш ли да поиграем на мозъчни хирурзи? Донеси ми брадвата!"
^Гарфилд
----
"Братовчеде, каква муха ти бръмчи в гащите?"
"Братовчеде, знаеш ли кой си ти? Ти си Томополис Неверни."
^Напълно непознати
----
"Имате ли стаи под заем?"
"Татко все ме подхвърляше във въздуха, но не беше там, когато падах."
"Знаете, че няма правила - бой до последен дъх. Който умре пръв, губи."
^Попай
----
И спря да се върти за миг земята..
Rush Hour: Do you understand the words that coming out from my mouth?![]()
Kung Fu Panda: Yesterday is a history, tomorrow is a mistery, but today is a gift.
Има много реплики, които са ми се отпечатали но засега тея помня.![]()
♥ I love music ♥
Romeo + Juliet
Romeo:Eyes,look your last!Arms,take your last embrace!
And,lips,o you the doors of breath,seal with righteous kiss!![]()
Ами, моите са следните
"Това не е нито началото, нито краят на моята история"
"Смъртта е само началото на моя живот"
"Понякога се налага да правим немислимото"
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
"Всички лъжат."
House M.D.
tell me what i wanna hear . .
"Fire Of Unknown Origin "![]()
![]()
''Remember those posters that said, "Today is the first day of the rest of your life"? Well, that's true of every day but one - the day you die''. -American Beauty
''Did you know that eating alone could cause kidney damage? And that's BAD''. -21 Grams
''28 days... 6 hours... 42 minutes... 12 seconds. That... is when the world... will end''. -Donnie Darko
''The salt balance has to be just right, so the best fat for making soap comes from humans''. -Fight Club
''Mama always said, dying was a part of life. I sure wish it wasn't''. -Forrest Gump
Rory Breaker: Your stupidity may be your one saving grace.
Nick the Greek: Uuugh?
Rory Breaker: Don't "uuugh" me, Greek boy! -Lock,Stock and Two Smoking Barrels
''Erasing my memory and telling me to find the truth was cowardly. I won. So die like you promised. '' Oldboy
и много други
Първоначално написано от sa6opi4a
[b] Gossip Girl
Chuck: The reason Blair attacked you is because she misses you.
After 18 years, you can
Fall down seven times..
Stand up eight.
Vanity,definitely my favorite sin. - Любимият ми цитат ;]]
http://www.youtube.com/watch?v=qGXvj2BjZLA
Vanity..
Definitely my favorite sin.. ;]]
Филмът е "If Only" , а цитатът е супер хубав и те кара да се замислиш над някои неща , ето го и него :
"Обичам те откакто те срещнах... но до днес не си позволявах
да го почувствам истински.Винаги мислех за бъдещето.
Взимах решенията от страх.Днес, заради това което
научих от теб... всеки избор който направих беше различен
и животът ми се промени напълно.Научих, че ако го правиш
живееш живота си пълноценно.Няма значение дали имаш
5 минути или 50 години.Саманта, ако не беше днешният ден...
ако не беше ти... Никога нямаше да
разбера любовта.Благодаря ти, че беше човека
който ме научи да обичам."
те думите сами говорят понякога само трябва да се вслушаме в тях ;]
![]()
![]()