- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- naistina e spe6no
zdraveite az sam na 14 godini visoka sam 1,70 i teja 45kg kajete mi nqkakva dieta s koqto da svalq 5-6kg molq vi si4ki mi kazvat 4e sam debela pls pomognete
1,70m,45 kg i vsi4ki ti kazvat,4e si debela??
ti da ne jivee6 nqkude okolo 4ti km?![]()
q si qj normalno
dieta s koqto da KAKVOOO????
omg az sym 13 g 163 sm-50 kg i mi obqnqvat kolko sym tynka
da,vqrno e 4e pri vseki e razli4no no vse pak...
e ok 6te priemem 4e si obarkala nqkoq cifra....namalqva6 sladkoto i testenoto i pove4e sport
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
чакай малко.... тежиш 45кг и си висока 170см и твърдиш че ти казват че си дебела?!?!?! аз съм на 15, тежа 44 някъде и съм 168 и ми казват че съм клечка и трябва да напълнея...не виждам как ще си дебела с тези килограми на тази височина.не ти трябва диета
eto za tova govorq ne sam obarkala cifra 45kg i vie sigurno mislite 4e sam debela iskam dietiiiii molq vi trqbva da svalq minimum 6 kg plss
awe eiiiiiiiiii ti 6e iz4ezne6 we .....molq ti se nikvi dieti
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
abe psihopatko,q se stegni!
az sum gimnasti4ka,visoka sum 173cm,teja 53kg i a e posmql nqkoi da mi kaje,4e sum debela,a e otnesul nqkoq BUHalka![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sladurana
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
abe hora molq vi dieti kazvaiteee
abe macka tva sa kompleksarski istorii..q ne se izlagai! Ti ako svali6 6 kg znae6 li 4e 6te stane6 anoreksi4ka?!iska6 li go...pomisli si!
Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!
tva bqh azПървоначално написано от bonboneno^mace
![]()
a inak ve4e po4vam da se zamislqm dali temata ne e ebavka![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
emi da, prava si, nie tyka sme prosto ubedeni kolko si debela...![]()
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
ne ne e za6to li vlqzoh tuk vijdam 4e ne mi pomagate koi znae kolko mnogo ako se nameri nqkoi koito DA MI KAJE DIETA 6TE SAM MU BLAGODARNA
Aye momi4e ti ne si za dieta ama za pregled pri psihiat1ra.za t1z viso4ina si kle4ka ma.ti ne se li poglejda6 v ogledaloto.probvai nqkoq dieta(4ai,qb1lki i sex)4uvala s1m 4e deistva.xaxaxax
- страхотно предложение(4ai,qb1lki i sex)
(някой да изтрие темата)
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
hahaha Basi ba4vata si tctc kak moje be ..i kvi sa tiq minimum 6kg ..te sa malko..trqa da svali6 minimum 10kg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bolen mozak.........Mnogo si si dobre a i 45 kg pri viso4ina 1,70))ne ti trqbva da svalq6
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
6te pomognete li?
Ole tva pobarkano momi4e mai e re6ilo da pobarka vsi4ki s glupostite si....alo malkata mai si bolna ot anoreksiq-nai dobre idi se pregledai !Basi i kle4kata-te horata sigurno ti se podigravat,4e si koja i kosti i za tva ti vikat 4e si debela!To kato gledam mai iska6 i ot forumcite tuk da pro4ete6 4e sidebela..ami ok-golqma ba4va si nqma da qde6 tctctc![]()
ako obe6tae6 da ne otslabva6 6te ti dam nomera siПървоначално написано от Анонимко
ти си некфа комплексарка и явно обичаш да ти гъделичкат самочувствието..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
A be ti normalna li si ?!?Za viso4inata ti,si daje prekaleno slaba !
Nedei da gi slu6a6 tiq "drugi"!Spored men si si idealn !
хаха тфа е ебавка ...просто иска да и праим комплименти че е спр че няма за кфо да отслабва ... тъпа работа аре свали 20 наи-добре а ?
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
abe vie ste mn zaqdlivi 6tom mislite 4e temata e ebavka ok nqma problemi samo deto az si znam 4e e istina ako nqma da mi pomagate pone ne se zaqjdaite i ne sam kompleksarka molq vi molq vi kajete dietki mn mn mn vi molq ne se 6eguvam (koito mi vqra da kazva dietkiii )