Мисля, че си имаш работа с още неузряло момченце, за което най-важни са пиячката, секса и приятелите. Ти си вече голяма, жена, която иска нещо повече от това, което ти дава приятеля ти. Според мен си права, проблем е именно възрастта. Не мога да съдя момчето, че е такова. Той явно не може да ти даде това, което искаш, защото не гледа на нещата, по начина, по който ти гледаш. Може би е нужно да поговорите сериозно върху нещата, които те мъчат. Не може да си с него само по задължение! По този начин мъчиш себе си и не си щастлива. Щом си стигнала до този момент, в който се замисляш над връзката ви, дали тя е истинска, дали наистина е основана на силни чувства или само на навик, значи нещата наистина не отиват на добре. Или по скоро отиват към края. Според мен трябва да си дадеш време за размисъл. Отдалечи се временно от него, за да разбереш дали на него наистина му пука за теб и дали не гледа на теб само като "даденост". Каквото и решиш да направиш го примисли много добре. Важното е твоето щастие, дори това да значи да бъдеш егоист! Не може само да даваш без да получаваш нищо в замяна. Така ще стигнеш до онзи момент в живота, в който ще си изчерпана и празна отвътре! Успех, мила! Бъди много силна!