- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- PLSSS HELPP
off hora help..pisna mi da sym sama!si4kite mi fr si imat gajeta...samo as ne ..prosto nikoga ne moga si hvana...gaje..ne znam dali sam grozna..eto pic i mi kajete dali sam grozna ili ima dryga pri4ina http://www.sladur.com/new_img/6/6/4/...5.html...malko sa stari ama nqa zn..plss otgovorete
имаш грешка в линка ето така е Click иначе как да ти кажа ,че си зле вкараи малко грим и смени стила на дрехите които носишGood Luck !!!
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
Дрехите наистина може да ги смени, но от къде накъде пък трябва да слага грим??? И то само на 13...Първоначално написано от Azlan
![]()
ЕиК'во и има на дрехите бе?
Вие к'во искате да облече къса поличка до гъза ЪъЪъ???
Мен дрехите ти не ми пречат, всеки си има вкус мн предпочитам удобни от модни дрехи!(В такива сенджири и такиа цаиси нема да сложа никога!Ама просто мое предпочитание (мнение)!
Не си грозна, симпатяга си!
А това, че си нямаш гадже, еи маник, не бързай за никаде, знам, че ти е кофти, ама по добре си живей сега свободата, пък 13 год. аз на 13
с колички си играех и на криеница
, к'ви гаджета, к'ви 5лв. к'ва дръжка от чайник!
Така, че не бързай... влака, който чакаш, ще дойде, се някога...
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
kva metamorfoza... ot nqkvo fe6an4e na metuli tva ako ne e poza!
![]()
ina4e po temata napulno podkrepqm cS_LaMeRkA![]()
ami ne mojah da ti vidq pica...ti znaesh zashto ....no az mislq 4e pri4inata nee e v tova a v dyrjanieto ti ili nz...nqmam si na predstava...
Само не си сменяй дрехите и идентичността заради някакви мухльовци!
Мисля, че си доста симпатична и с времето ще станеш харесвана, но си още мъничка и момчетиите на тази възраст или играят с камиончета, или ви харесват някакви недорасляци и педофили! Радвай се, че не си от "развитите и харесвани" госпожички на тази възраст - с времето ще оцениш колко много унижения, мъка и сълзи си си спестила.
Изчакай поне 3 години ако искаш да имаш някакви по-сериозни връзки - недей да се водиш по чужди акъли!