.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: PLSSS HELPP

Голям фен Аватара на I_ve7o

PLSSS HELPP

off hora help..pisna mi da sym sama!si4kite mi fr si imat gajeta...samo as ne ..prosto nikoga ne moga si hvana...gaje..ne znam dali sam grozna..eto pic i mi kajete dali sam grozna ili ima dryga pri4ina http://www.sladur.com/new_img/6/6/4/...5.html...malko sa stari ama nqa zn..plss otgovorete

Фен
    Град
    House Music
    имаш грешка в линка ето така е Click иначе как да ти кажа ,че си зле вкараи малко грим и смени стила на дрехите които носиш Good Luck !!!
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Azlan
    имаш грешка в линка ето така е Click иначе как да ти кажа ,че си зле вкараи малко грим и смени стила на дрехите които носиш Good Luck !!!
    Дрехите наистина може да ги смени, но от къде накъде пък трябва да слага грим??? И то само на 13...

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Еи К'во и има на дрехите бе? Вие к'во искате да облече къса поличка до гъза ЪъЪъ??? Мен дрехите ти не ми пречат, всеки си има вкус мн предпочитам удобни от модни дрехи!(В такива сенджири и такиа цаиси нема да сложа никога!Ама просто мое предпочитание (мнение)! Не си грозна, симпатяга си! А това, че си нямаш гадже, еи маник, не бързай за никаде, знам, че ти е кофти, ама по добре си живей сега свободата, пък 13 год. аз на 13 с колички си играех и на криеница , к'ви гаджета, к'ви 5лв. к'ва дръжка от чайник! Така, че не бързай... влака, който чакаш, ще дойде, се някога...
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    kva metamorfoza... ot nqkvo fe6an4e na metul i tva ako ne e poza!

ina4e po temata napulno podkrepqm cS_LaMeRkA

Голям фен
    ami ne mojah da ti vidq pica...ti znaesh zashto ....no az mislq 4e pri4inata nee e v tova a v dyrjanieto ti ili nz...nqmam si na predstava...

Guest
    Само не си сменяй дрехите и идентичността заради някакви мухльовци!
    Мисля, че си доста симпатична и с времето ще станеш харесвана, но си още мъничка и момчетиите на тази възраст или играят с камиончета, или ви харесват някакви недорасляци и педофили! Радвай се, че не си от "развитите и харесвани" госпожички на тази възраст - с времето ще оцениш колко много унижения, мъка и сълзи си си спестила.
    Изчакай поне 3 години ако искаш да имаш някакви по-сериозни връзки - недей да се водиш по чужди акъли!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си