- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da spq li s nego?
Xaxaaxa...Ako iskash da spish s nego,spi.Ako obache ne iskash,shte napravish mnogo golqma greshka.A i spored men vuobshte ne e hubavo da spish s nqkogo,kato ste hodeli malko vreme...A ako iskash da ti izlezne prqkor KURVA,prai go oshte sega.Abe kuv e toq tup vupros???Ti sama moje6 da si preceni6.Az i da ti kazvam da ne pravish,ti ako si reshila i iskash e tupo da pitash,shtoto she si go napravish!No bih te posuvetvala da ne go pravish s takiva hora,koito iskat samo tova(glavno).Nadqvam se da si me razbrala.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
че какво му е толкова лошото да правите секс.. спокойно, не хапе![]()
а то винаги си има опасност някой да е с теб само заради това, но не може да се крие вечно и с времето си проличава на кого какви са му намеренията![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ако си готова го направи,няма значение че първо ще иска само секс,то е нормално после ще се влюби в тебе ще видиш......
В живота няма РЕСТАРТ бутон!!!
ми 6те си напраи6 сефтето когато си сигурна 4е си готова за6тото сега не ми изглежда6 такава.. напротив ...ами виж ся то като тръгнете 6те си проли4и дали е с теб само за секса ако не е..то 6те из4ака
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Подкрепям!!Първоначално написано от rali4ka91
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
"Умен си, баце"Първоначално написано от kiroo
A btw ела ми я прасни, глей да не ревеш после!
\
/
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
kiroo написа:
cS_LaMeRkA написа:
kiroo написа:
още не сте тръгнали а мислиш какво ще иска и т.н.
Тръгнете, опознайте се и тогава сама ще разбереш що за човек е и какво ще иска..То е ясно че ще иска както казваш повече от кисс, всеки мъж го иска, въпросът е дали ще те чака да станеш готова
Подкрепям те!
Как може да мисли пердварително!?
am i as tei mislq....
Абе не мога да разбера какво питаш,ти знаеш какво да правиш.Каквото и да ти кажем ти ще решиш съвсем друго нали?Значи е напълно безмислено да ти даваме съвети и идеи.........