.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: da spq li s nego?

ot4aqanaaaaaa
    Guest

da spq li s nego?

vijte sega,na pat sam da trugna s edno mom4e koeto e s 4-5 god po golqmo ot men,no problema e 4e 6te iska 100% i ne6to pove4e it kiss i takiva.da riskuvam li da buda s nego i ako toi iska tva zna4i li 4e 6te mu e samo za sexa ili tva e savsem normalno.az sam na 15g

още не сте тръгнали а мислиш какво ще иска и т.н.
    Тръгнете, опознайте се и тогава сама ще разбереш що за човек е и какво ще иска..То е ясно че ще иска както казваш повече от кисс, всеки мъж го иска, въпросът е дали ще те чака да станеш готова

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kiroo
    Тръгнете, опознайте се и тогава сама ще разбереш що за човек е и какво ще иска..То е ясно че ще иска както казваш повече от кисс, всеки мъж го иска, въпросът е дали ще те чака да станеш готова
    Подкрепям те!

Как може да мисли пердварително!?
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Че ще го иска, ще иска, се пак не е момченце,а е мъж.Ако не си готова за такъв тип връзка, по добре си намери някой на твоите години.И ако поиска секс,това не значи, че е с теб само заради това.

Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
    Подкрепям те!

Как може да мисли пердварително!?
    направо да иде на врачка, там ще и кажат кога ще и е 1я път, с кого, къде и т,.н
    П.С на ЦС щи пръсна кофата

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Голям фен
    ami ako se 4uvstvash gotova za tova i naistina go obi4ash nqma problemi...:P

Guest
    По начина по който говориш стигам до извода че не си готова за това.Ако той те обича ще е готов да изчака докато си готова

Голям фен
    Град
    София
    Ами то е ясно, че ще иска, но въпросът е дали ще бъде с теб само за това. То ще си проличи, ако иска само секс. Но щом питаш сега тук дали да го направиш, значи не си сигурна и не го искаш, следователно недей да го правиш.

Мега фен Аватара на koalka
    Ако смяташ,че си още малка и не той е правилния човек просто не го прави.Той не може да те задължи.Ако мислиш,че това е наистина човека,е,ти сега няма как да знаеш,но като походите повечко време ще разбереш..Така че просто виж как ще се развият нещата и после пиши.

Супер фен
    mi da ako poiska seeeeeeeeeex i ako si gotova ve4e sled kato ste se opoznali 6to pak ne ?!?!?

Fire_LaDy
    Guest
    Bez da sa ubijdash ama si mnogo zle!Ne ste trygnali a ti mislish kakvo moje da iska ot teb!A kak mojem nie da ti kajem dali da spish s nego?Ako nie ti kajem da spish a ti ne si gotova za tova,kakvo?Shte go napraish shttoto nie sme ti kazali taka? Ako sa chuvstvash gotova i go iskash go napravi!Nie ne mojem da ti kajem dali da go napravish ili ne!

абе... и аз съм на 15... и не спя с приятеля си... въпреки че той иска, макар да не ми го е казвал направо... не знам защо, просто не съм почувствала момента. Мисля, че не трябва предварително да си казвап "ще спя с негоЩ или Щняма да спя"... щото то това си е ТВОЯТА девственост и зависи как ТИ ще се чувстваш...
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

i kvo iska6 ot nas? da ti kajem koga da pravi6 sex li? omfg.....
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Голям фен
    Град
    Бургас
    ако не си готова да правиш секс не тръгвай с него защото аз ако съм няма да изтрая някой мн време без да ми пуска ако те харесва може би ще издържи няколко месеца , но може ли да стои 1 год на сухо напр. реши дали си готова и го направи когато си! а не заради някакво си момче.

Мега фен Аватара на iiirish
    за неговите години е напълно нормално да иска по-голяма физическа близост. не че секса е най-важното нещо, но определено е безусловна част от една връзка, стига и двамата да споделят това мнение. а както ми се струва, ти явно се двоумиш! ако не си сигурна, че искаш да спите заедно, просто не тръгвай с него! защото няма никакъв резултат да му кажеш "ще тръгна с теб, но не искам секс". той разбира се в началото ще уважи желанието ти, но по-нататък... и отново ще се окажеш изправена пред дилемата "с него или без него"

така че мисли от рано

Фен
    Град
    Dance Department
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Че ще го иска, ще иска, се пак не е момченце,а е мъж.Ако не си готова за такъв тип връзка, по добре си намери някой на твоите години.И ако поиска секс,това не значи, че е с теб само заради това.
    Недей да мислиш от сега

sme6ko0o
    Guest
    Az su6to se zaburkah s mom4e po golqmo ot men s 5 godini.Az su6to sum na 15 a toi na 20.Pri nas ne uspq da se stigne to4no do vruzka,no predpolagam 4e ako be6e 6te6e da iska da spq s nego.Moq suvet kum teb e 4e ne trqbva tolko lesno da pada6 v krakata mu,trqbva da go nakara6 purvo dosta da hlutne po teb i po vuzmojnost trqbva da si dade6 pove4e vreme dokato si dosta sigorna v nego i 4ak togava.Si4ko tova ti e nujno za6toto sled vreme moje da sujalqva6 za tova i o6te pove4e ako ima veroqtnost da ti e 1viq.

Супер фен
    Лелеелелелелелелеле ами ако ПОИСКА????? Ко чи прайиме????
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Лелеелелелелелелеле ами ако ПОИСКА????? Ко чи прайиме????
    nedei 4e detoto ako mu poiskat sex 6e se samoubie ...
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling
    i kvo iska6 ot nas? da ti kajem koga da pravi6 sex li? omfg.....
    pravilno! puk i kfo na 15 godini.......mnoo sme goleemi ve4e

Супер фен
    samo sex

Голям фен
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: da spq li s nego?

Цитирай Първоначално написано от ot4aqanaaaaaa
    vijte sega,na pat sam da trugna s edno mom4e koeto e s 4-5 god po golqmo ot men,no problema e 4e 6te iska 100% i ne6to pove4e it kiss i takiva.da riskuvam li da buda s nego i ako toi iska tva zna4i li 4e 6te mu e samo za sexa ili tva e savsem normalno.az sam na 15g

Не се занимавам с такива случаи!Мразя връзките от типа аз съм на 15 той на 5456456.....След като си пред избор и си на 15 "се предполага" че имаш малко здрав ум и можш да си прецениш!ТОва с епоказва и от мисълта че само може да си помислиш да си с него...обикновено тия батковците смао тва искат...ше с еувериш след време!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
    ami spored mene e napulno normalno da go iska na negovata vyzrast.ama vie purvo trugnete i 6te preceni6 togava.4e i az bqh v takava situaciq,hodihme 2 sedmici ,toi mn go iska6e,az ne mu 'pusnah'....i nakraq osyznah 4e sum nqmala istinski 4uvstva kum nego,daje nikakvi seriozni i skusahme i sa sum mn 6tastliva 4e ne go napravih taka 4e vnimavai da ne te precaka,4e pove4eto mom4eta sa takiva-samo tva im e v glavata.....mislqt s onaq si rabota.....kakto se kazva........liubovta na muja minava prez h*q mu

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си