- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pls ..HELP
Може ли да нямам цикъл и да правя секс??? Има ли възможност за МЕДИЦИНСКИ проблеми?? Хора които имат опит в тея работи да отговарят...![]()
Абе я марш в леглото.Сънчо мина отдавна...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
q dai ot na4alo ti na kolko si?
13 ....
Аз не ти ли казах да си лягаш?!?
Какво се проебахте на по 13 бе...,аман.
Баща ти ако разбере ще ти посини задника от бой.И то с пълно право.Така,че лягай да спиш или прочети някоя друга книжка.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ne mislq 4e na 13 si dostatu4no zrqla fizi4eski govorq za6toto ne te poznavam za da kaja 4e i psehi4eski hubavo e cikula ti da doide i sled tova edna dve godini da se normalizira ako o6te ne ti e do6ul tova e znak 4e ne si gotovarazbira6 li organizma ti ne e gotov ne vqrvam 4ak tolkova da i se e pre***o i dai malko info na kolko e mom4eto
mm mom4eto e na 16 i ima opit
абе що се заяждате! или помагате или мълчите!! мии можеш аз всеки месец си го правя без проблем! досега не е имало някакъф гаф но все пак внимавайтее!но наистина не мисля че на 13 е удачно време за секс но все пак твое решение
хяхя мойта пр-ка наскоро стана на 14 и има цикал от 12 годишна но тва е друг вапрос когато поумнееш малко тогава ще говориш за секс не че аз сам много голям и знам всичко за секса но все пак от теб повечко ще сам чел и чувал.
vuprosa e dali shte stanii neshtu akoo go napravq bez da imam cikul...
Ми най вероятно момичето и говорят за секс тя си мисли че и са еб*ло а пак и са пикало в съшност.Първоначално написано от teen_girl4e
Според мен ти си още малка за това.То не е просто игра,а и трябва и физически да си зряла а ти все още не си.
Абе ти луда ли си да правиш секс на 13?После за това стават абортите и ние сме на трето място в Европа по тях...Мисли малко.И дори да нямаш цикъл има вероятност да се забременее.И какво...предполагам с някой батко?Познах ли?
хах не мисля че тва е чудо голямо!Първоначално написано от HagpycaH
ти на колко си???
поредната малолетна путка
мен ли имаш предвид??надявам се нееПървоначално написано от XePouH
на отговора на въпроса ти можеш да правиш секс нищо че нямаш цикъл , а личното ми мнение мн си малка още.. ако твърдо си го решила поне внимавай с презерватив![]()
не тиПървоначално написано от brutal_baby
ам окк!!!Първоначално написано от XePouH
ne si susipvai jivota!malka si maje mnogo ima vse 6te ti doide vremeto!sigorna sum 4e kao go napravi6 sega 6te osuznae6 gre6kata si!!!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))