Цитирай Първоначално написано от Amayo
Междудругото корейските автомобили са много напред с материала в момента. До година две очаквам да изкарат по добъри дизелови мотори с системата многоточково запалване от французите които се славят много с техните HDi.
Това за дизеловите им агрегати не го знаех. Ако е така много добре, но засега не ми харесва, как се справят от KIA
Сивика къде го спомена си е верно добър ама счупили се ти режат главата . Всъщност не съм толкова сигурен дали при по-старите модели частите са пак на убийствени цени, като на по-новите японски автомобили.
Мен ме блазни SAAB 9-3, но не знам почти нищо за марката. Дано не е с качеството на форд.

Цитирай Първоначално написано от Amayo
Ето единствените пежа дето ме кефат http://www.youtube.com/watch?v=PR_y-jgKTA
В нашият стрийт рейсинг клуб (който да ви се похваля има вече стотина члена) подготвихме състезателно пежо 205 ГТИ и имах честта с двете ми ръзце да му мъкна двитгателя от една морга, да помагам в обордването на мотора ходовата част и всичко което може да се откачи от колата.
Еее то 205 си ненормална колица. Сумати ралита е спечилала преди да тупурдясат 206 на нейното място.