.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    малинка-палинка
    Guest

моля помогнете ми

Здравейте аз сам на 14 и харесвам едно момче той е на 16 и е просто невероятен,но е приятел на мой бивш и незнам това ли е причината или не,но не ми обръща внимание.Вие как мислите какво да правя за да ми обарне внимание и евентуално да стане нещо между нас?

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    разбери дали те харесва и ако е така се възползвай
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Ми не знам дали това е причината да не ти обръща внимание, ама е напълно възможно, особено ако бившия ти има още чувста към теб. Иначе за другия..ми говори с него или с някой негов приятел/ка и разбери дали те харесва. Покани го да излезете и така.
    Midnight,
    I'm drunk,
    I don't give a fuck...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Vinagi sym bila ZA razgovora na chetiri ochi.. Nikoi ot nas ne moje da ti kaje sys sigurnost zashto ne ti obryshta vnimanie ili kak da ti obyrne.. Sybirash smelost.. i govorish s nego.. Tfa e :P

Повече от фен
    Град
    sofia
    ami 6tom ne ti obry6ta vnimanie,qvno ne te haresva ,de da znam

ako sa mn dobro fr s tvoq bov6 e normalno da ne ti obr16ta vnimanie....no vse pak zapo4ni da pyska6 po nqkoq ysmivka,nqkoe pogled4e,dori i ezi4e :P mojebi i toi 6te ti ot1vrne i taka...si4ko 6te se oprai k1smet
    Would you tremble if I touched your lips?
    Would you laugh oh please tell me these
    Now would you die for the one you love?
    Hold me in your arms tonight?

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Имаше абсолютно същата тема.Поразрови се и виж мненията там,не е нужно да се пълни раздела с едни и същи теми.

Nadelina-намали си аватара,разтяга цялата тема и бавно се отваря самата тя.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Честно казано според мен бившият ти не е причината да не ти обръща внимание, ако те харесва, надали това би го спряло(като знам в днешно време какви "приятели" съществуват... ), но понеже не е хубаво да гадаем и евентуално да си правим грешни изводи, по-добре да проведете един разговор на 4 очи
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на koalka
    Има такива темички.Ами де да знам-прави му намеци,комплименти...излезт е.Ами може и това да е причината,но все пак го питай дали имаш някакъв шанс.Трябва да говориш открито с него,специално в твоя случай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си