.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

vupros otnosno eseto

zna4i trqbva mi nqkakuv plan kak se pi6e ese.. znam gore-dolu kak e no ima li nqkakva podredba koqto da sledvam ? naprimer purvo uvod sled tova deza s dokazatelstva i t.n.

kajete pls

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    ми 1во нещо акто малък увод/ мисля 4е не е задължителен/, след тва теза/ излагаш си мнението там/ и след тва като доказателствена 4аст. 1вия параграф може6 да го напи6е6 1уводно изре4ение и мнението си по поставения проблем в едно. дано съм помогнала.аз така го пи6а поне
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest
    Първо излагаш своята теза след това я доказваш,но трябва да изразиш и противоположна на твоето мненеи теза и да я обориш и накрая заключение

Guest
    a kolko gore-dolu trqbva da e golqmo edno ese? Ako govorim listove v golqm format?

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    моята госпожа иска не повече от един лист
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Фен
    Град
    zoo....
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Първо излагаш своята теза след това я доказваш,но трябва да изразиш и противоположна на твоето мненеи теза и да я обориш и накрая заключение
    Тва че трябва да почнеш с тезата изобщо не е вярно.Можеш да започнеш с някаква случка и след това да ти е тезата.При есетето има най-различни конструкции.И също така не е задължително да изразиш противоположната на твоето мнение теза,хубаво е,но изобщо не е задължително
    ....Don't bother!Be happy!....

Град
    Благоевград

Re: vupros otnosno eseto

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i trqbva mi nqkakuv plan kak se pi6e ese.. znam gore-dolu kak e no ima li nqkakva podredba koqto da sledvam ? naprimer purvo uvod sled tova deza s dokazatelstva i t.n.

kajete pls
    За училище или за кандидатстване ти трябва?
    Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си