- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво мислите
какво мислите ако си момиче и ако сте парвата на гаджето ти или обратното ако си момче и ако си парви на гаджето ти според теб това е сладко и мило или е гадно че не е опитен,опитна?
opredeleno se chuvstvash vinovna che si go razdelila s detstvoto :P
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
мило и сладко еосвен ако не е над 20 напр тогава ще ми е смешно
но пак няма да ми пречи де..
![]()
или пък ще се чусваш мноо по поласкана че един човек се е запазил толкоз време заради тебПървоначално написано от panterata
мдаа мисля че си прав![]()
ест че съм прав :P само се надявам и да не прекалиш с възрастовата граница и да не се окаже че си 1ва на някой от 30-40те натамПървоначално написано от panterata
няма да се чустваш поласкана тогаа
![]()
хахах40 годишен девственик
има един такъв филм.. хаха комедия
![]()
еми няма да ми е гадно много ясно,същото но чак сладко не..скадкото става по друг начин![]()
комедия е във филмите, трагедия в животаПървоначално написано от panterata
![]()
мн ме кефи как расъждавашна колко год си ако не е тайна?
predpo4itam opitnite i zrelitene mi se zanimava s lape6ki istorii ama ako mom4eto mn mi haresa moje da mu stana 1vata...makar 4e e tapo da si po opitna ot priqtelq si...
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
ами не е , не съм жена да си крия годините.на 19 и половина, а тиПървоначално написано от panterata
само посмей да ги скриеш
на 17 съм![]()
каза тя смело![]()
И кво ако си неопитен или е неопитна....нали за тва се раждаме за да се учим ...хората не се раждат научени!![]()
ми мислила съм че освен мило ще ми е мн приятно... и наистина стана така.. мн се зарадвах 4е аз съм 4овека който му отнема (на които му се дава 4еста да вземе) ова което не е споделил с други... т.е ми има доверие и държи на мен.. както и аз на него..
а за неопитното какво по хубаво от товаСТАРО МАГАРЕ ТРУДНО СЕ У4И , НО Я ВИЖ новото колко лесно се оформя по твой модел
как да те задоволява
![]()
Тва е най-сладкото и милото естествено :P
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от SINDEL
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
mi tova e ne6to mnogo cenno taka 4e vseki na kogoto se pada tazi 4est trqbva da e polaskan!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))