.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Kvo mislite za sexa v ranna vuzrast?

zdr.mnoo mi e interesno kakvo mislite za sexa v ranna vuzrast.da kajem da go pravi6 na 12-13-14.spored vas normalno li e?

ellen
    Guest
    ne e hubavo !nedei

Guest
    Изчакай до 16.

sophie , mai naistina samo ti se drazniash
    a po temata naistina e mnogo rano pone 16-17 e po-normalana vuzrast za zapochvane. edno 13-godishno dete izobshto ne moje da useti za kakvo stava vupros

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от Sophie
    ei abe samo az li se draznq kato puskat postoqnno edni i su6ti temi we?????????????
    ne si samo ti ... i az mnogo se draznq....
    a po temata - mislq ,4e e tapo da praish sex po na 12/13/14 g vazrast... za6toto togava moje i da si v polova zrqlost ,no ne i v psihi4na !

pitam poprincip,ne 4e az sum go pravila na tolkova god.

Мега фен
    Не е нужно да се мислиш за велик, за да даваш определения за другите.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Razbira se che ne e...kato za nachalo tqloto na jenata v takava vazrast vse oshte ne e "uzrqlo" da izvarshva polov akt,kamoli da uspee da se vazbudi.Spored men sex-a v takava vazrast se pravi ili ot liubopitstvo ili zashtoto trqbva na nqkoi da mu se ugodi...vse pak 13 godishnite momicheta ne lqgat s 13 godishni momcheta nali?....
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Голям фен
    mi nz..vsu6tnost koi opredelq kakvo e normalno..nqkoi hora se razvivat po-burzo ot drugi.. no moje bi zaradi moralni skrupuli ne e hubavo

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    az sam protiv da se prai sex v ranna vazrast pone iz4akai do 15-16 god
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    spored men e normalno da se pravi seks nad 17 ... no vseki sam si re6ava za sebe si!kolkoto po-kasno tolkova po-dobre,estestveno ne i prekaleno kasno!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Мисля го за супер слабоумна постъпка
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Tova e nenormalno ....na 12 /13/14 g da pravi6 sex.. za6toto o6te nqma6 dostat4no razvita psihika !! Na 16 e malko po razli4no taka 4e tezi na 12/13 g da ne misliqt 4e 6e izglejdat golqmi kato pravqt sex tolkova rano
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не е нормално.за мен на 12-13-14 са си деца.те трябва да си играят с куклите,а не с пенисите на момчетата.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    какво мисля ли? мисля, че е тъпо, жалко, смешно
    алелуя.

Нямам нищо против, който когато си реши тогава да го прави... =D>
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    На мен ми се струва, че на 16 години е нормалната възраст за започване на полов живот , причините са много

смятам, че 12-13-14 години Е много РАНО меко казано
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Guest
    Tvurdo sum protiv

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Tova otgore bqh az

Re: Kvo mislite za sexa v ranna vuzrast?

Цитирай Първоначално написано от BebeTooOoo
    zdr.mnoo mi e interesno kakvo mislite za sexa v ranna vuzrast.da kajem da go pravi6 na 12-13-14.spored vas normalno li e?
    Da napylno normalno e na 12-13 godini da pravish sex!EBATI TUPIQ WUPROS TI CHUVASH LI SE BE!?
    Ha kou My nykA?!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не е нормално за мен.Още физически тялото ти не е готово за секс,а още по-малко психически.На 12 никой не е готов за секс,а даже има и момичета,които го правят и на 11.И тези момчиета,къдего го правят на по 12-13 години го правят с някой батко на 19-20 щото са лесни.

Повече от фен
    Вие можете да сте против, ама добре че все още никой 14 годишен "батко" не е видял темата Естествено, че не е нормално Но за съжаление ако някое 12/13/14/15 годишно момиче ходи със свой връстник и той (естествено) иска секс като й казва "Ако ме обичаш,ще го направиш", повечето момичета се поддават
    П.С.Извиняам се,ако не съм се изказала като хората
    Хакерка с пистолет !!!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Аз лично съм против,но все пак всеки трябва да решава сам за себе си.....
    между другото има мнооого такива теми

ми нищо не мисля секи сам си определя дали е нормално за него или не тфа са си лични работи и никой няма право да се меси на друг в тфа отношение

Голям фен
    12/13/14 дори и 15 години........ !Ако някое момиче на 13 има например по-голям бюст и е по-високо от съученичките си не трябва да мисли,че вече е готово да прави секс...то не е готово психичесни,дори и физически,не е "узряло" добре.Например:ако откъснеш една неузряла ябълка няма да ти е вкусна,а ще киси.ако пък е преузряла ще хване мухал и пак няма да е вкусна.Така е и при хората и за това е дадено тази граница за пълнолетие,до 18 години.Нормално е да се прави секс на 17,но мисля,че не и преди това.Но пък да не е на 30 годинилкато станеш на 17 вече си по-узрял и готов за секс !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си