.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: problem!!

uff
    Guest

problem!!

na4i hora.. imam malak problem imam si nov priqtel oshte ne sme pravili sex.. obache az proprincip sam mnogo pritesnitelna zashtoto nqmam osobeno razvit biust.. de a znam veche sam na 16 godini i nqmam koi znai kfi gardi i tova me kompleksirva i kato trqbva da se sableka naprao mi e gadnoo mislq si kakvo li shte kaje priqtelq mii dali shte go otblasne i nqkfi takia.. imate li takaf problem kajete mi kakvo da pravq prsoto mi e nqkfo nekomfortno... plss

само едно ще кажа-щом си имаш гадже, значи те е харесал такава каквато си, поне от към външен вид...за вътрешната красота се изисква повече време.Няма какво да се затормоцяваш с такиа въпроси

Guest
    Ми просто един път като излизате отиди без сутиен, и той ще забележи...или просто му кажи, но със сигурнбост да знайш НЯМА да те отблъсне само заради едни гърди.

Guest
    da pravi ste.. ama nali znaete nqkfo nekomfortno mi e daje mi e nepriqtno kato me pipa zashtoto znam che nqmam kakfo tolkoz da predloja ...naistina se nadqvam da si me haresva takava kakvato symm

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии колкото толкова.. и мойте не са големи ама кфо да се прай ако те харесва няма да те остай заради едни гърди

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da pravi ste.. ama nali znaete nqkfo nekomfortno mi e daje mi e nepriqtno kato me pipa zashtoto znam che nqmam kakfo tolkoz da predloja ...naistina se nadqvam da si me haresva takava kakvato symm
    предложи тогава с внимание, ласки, целувки и т.н...няма да му хрумне тогаа за гърдите

Guest
    shte probvam.... nadqvam se da ima efekt

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    shte probvam.... nadqvam se da ima efekt
    то остаа и да няма

Guest
    e i az predpolagam che shte ima ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си