.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Най-добрата ми приятелка...

Хоара,моля ви помогнете ми!Наи добрата ми приятелка пуши и то доста...искам да я накарам да спре,но не знам как...някакви предложения?

няма как да стане...единствения на4ин е да и обясниш колко това вреди и колко е важно за тебе тя да е добре ако наистина ти е мн добра приятелка 6те те разбере и ще спре ... но тва в пове4ето слу4ай не се полу4ава ама все пак избора е нейн
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Guest
    ako samata tq ne razbere 4e e vredno,ti nqma kak da q nakara6 da spre.no pone opitai.

Guest

Re: Най-добрата ми приятелка...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хоара,моля ви помогнете ми!Наи добрата ми приятелка пуши и то доста...искам да я накарам да спре,но не знам как...някакви предложения?
    Ami vij sega po dobre ne pravi nishto.... ako cigarite i haresvat ne razbiram kakuv e problema...

PS. Razbira se ako govorish za obiknovennite cigari a ne trevoliaci i tem podobni gadosti...

Голям фен
    Град
    Бургас
    не можеш да я накараш! тя трябва сама да си го реши. мен наще не можаха да ме накарат..

и аз съм на мнение че не можеш да я накараш да спре ama se pak moje da opita6
    МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    ako samata tq ne razbere 4e e vredno,ti nqma kak da q nakara6 da spre.no pone opitai.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Sisley^BaBy
    няма как да стане...единствения на4ин е да и обясниш колко това вреди и колко е важно за тебе тя да е добре ако наистина ти е мн добра приятелка 6те те разбере и ще спре ... но тва в пове4ето слу4ай не се полу4ава ама все пак избора е нейн
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    кажи й че ако не спре, като най-добра приятелка ше я накараж да те лиже
    ако не е извратена имаш шансове..ако пък е - после да споделиш \/

Повече от фен
    Ami...nqma smisyl da opitva6, vse pak 6tom pu6i zna4i i dostavq udovolstvie.Primerno ti ako obi4a6 da qde6 6okolad i tova ti dostavq udovolstvie, 6te uspee li nqkoi da te nakara da go otkaje6? I z pu6a zatova ti akzvam, 6tom na neq i haresva nqma da spre.Opitai 6tom iska6, no ne vqrvam da ima rezultat.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Голям фен

Re: Най-добрата ми приятелка...

zakolqi q
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва да поговориш с нея и да й кажеш,че от сега щом е почнала да пуши не е добре и може да си има проблеми със здравето.Но ако не те послуша-остави я,няма какво повече да направиш от това.

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    За един пушач думите не са от зна4ение, няма да им обърне внимание. Требе да се действа

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    остави я да прави каквото си иска, тя ако сама не го реши, няма как да я накараш все пак това си е нейният живот
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Не може да я накараш...Мене никой не можа да ме спре...тя сама трябва да разбере че е вредно и да спре по собствено желание а не щото някои я накара!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си