.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    HeeHeee
    Guest

Mомичетата не ме приемат на сериозно //

значи ето в какво представлява проблемът:
    разбирам се с много момичета и си говорим често шегуваме се смеем се ..
    те ме уважават и аз тях но когато започна да говоря да излезем или нещо таково винаги си мислят че се е*авам с тях ,,
    Дори с "перфектното" момиче и тя ме приема на майтап
    а аз направо не мога да спя само за нея си мисля сами си правете изводите
    Незнам защо но не си падам по заспали и вечно ядосани задници и затова и аз не искам да съм такъв

е кажете сега вие

миии докажи им го каоо направиш някакъв жест или изненада или и аз не знам за да те възприенат насериозноо

AWE kat si ligav nema ti priemat naseriozno, kvo iska6

Повече от фен
    Казваш, че се разбираш с момичетата, че се шегувате и смеете. Това може от фругите да се възприема като вид флирт.

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    Казваш, че се разбираш с момичетата, че се шегувате и смеете. Това може от фругите да се възприема като вид флирт.
    Да,и според мен е така.А и не е лошо да говориш с това момиче и да я поканиш на среща.Току виж нещо може да излезе...

Град
    София
    vij sega ako produlji6 da si blizuk s momi4etata te 6te te vuzpriemat kato priqtelka budi muj i se druj po-vurdo

Голям фен
    Град
    sf
    se6tam se za edno mom4e,koeto samo dopredi godina se oplakva6e ot su6toto ne6to-4e ne go vuzpriemat naseriozno...nz kakvo napravi,no sega e nai-tursenoto mom4e v kvartala i po4ti vsqko momi4e si me4tae za nego.
    ta misulta mi e-nikoi ne znae koga ne6tata si smenqt mestata ,imai turpenie,i na tvoqta ulica 6te izgree slunce

da e ima gi i takiva mom4eta det dvijat s momi4etata i te po4vat da gi priemat kato bezpolovi sa6testva ti qvno si takav
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

HeeHeee
    Guest
    нещо не сте ме разбрали както трябва : не съм някав женчо дето само с момичета се ДВИЖИ ! дори напротив
    Само че като съм с тях(а и не само с момичета) ами просто като съм с тях не съм някав сериозен и повече на лиготия май излиза че го удрям(така разбирам последно време а и от вас ..)

Значи ти си типичен пример за момче-приятел.Държиш се с момичетата както те се държат енда към друга и точно това фи кара да са толкова близки с теб.Те не те приемат на сериозно защото те смятат за нещо като една от тях(не се обиждай,това не е лошп)Ти явно доста добре можеш да общуваш с момичетата,което е голям плюс...Но нали разбра къде е проблема според мен..Те просто не могат да те приемат за нещо повече,само поради факта,че си като една от тях
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от HeeHeee
    нещо не сте ме разбрали както трябва : не съм някав женчо дето само с момичета се ДВИЖИ ! дори напротив
    Само че като съм с тях(а и не само с момичета) ами просто като съм с тях не съм някав сериозен и повече на лиготия май излиза че го удрям(така разбирам последно време а и от вас ..)
    eee sorka pi4 na4i vij ko naprai 1 moi fr sas sa6tiq problem:mnoo haresva6e 1 momi4e ma tq go priema6e samo kato mnoo dobar fr toi si fana nekva za gadje i onova momi4e izrevnuva i ot tam se po4naha haresvanici ala-bala...
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Mom4e,stegni se ...malko Opitai se da pokaje6 ,4e tq e po-specialna za teb.Pokaji nqkakva dr ,malko po-seriozna strana ot sebe si.Awe napravo q pokani na kafe,nqkade da se razhodite....Spodeli i ne6to...moje6 da i kaje6 ei tva deto ni napisa tuk vav foruma.Garanciq ,4e tq 6te vidi ne6to razli4no ot obi4ainoto ako i spodeli6 tova....I sled vreme 6te zapo4ne da zabelqzva i plama4eto v o4i4kite....Ako znae kak se 4uvstva6 sam 100% sigurna ,4e 6te se postarae da te opoznae izvan sme6kite i 6egite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си