.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: обица

Фен
    Град
    В мечтите ти :)

обица

От доста време искам да си сложа обица на хрущяла на ухото.Искам да попитам има ли някакви рискове,боли ли много когато ти пробиват ухото и след това и с упойка ли става пробиването ?
    П.П. Съжелявам,ако темата се повтаря.Намерих 1-2 такива теми ама с нищо не ми помогнаха.
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Guest
    nali znae6 4e na u6ite ima mn vajni to4ki!!! ina4e az imam obica na hru6tqla i 4esno kazano ako trqbva da sam otkrovenna-BOLI imam dosta drugi piarsingi, no tozi e nai-boleznen. imam q ot po4ti 3 godini i o6te ima momenti v koito me boli. ina4e estestveno 4e ima riskove ne pozvolqvai da ti go dup4at s pistolet(moje da ti se s4upi hru6tqla , a nali znae6 toi ne zarastva)ina4e az ne sam 4uvala za postavqne na piarsing s upoika... v momenta na postavqne bolka nama posle edna -dve sedmici ne trqbva da spi6 na strani i trabva da polaga6 malko griji za u6oto i tova.
    AZ NE SAJALQVAM 4E SE PRODUP4IH ,a bolkata se prejivqva ne se pritesnqvai

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    За 100тен път поне ще кажа, че болката е различна за всички - мен лично не мога да кажа, че ме боля, но познавам хора, които направо си ги е измъчил тоя пиърс. Доста хора са си махали обицата, защото просто адски много ги боли. Аз преди 2 дни си направих още една дупка на хрущяла и вече почти не ме боли. Всичко е според зависи.
    Упойка няма.
    Рискове... не бих казала нещо сериозно.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    еиии и аз искам си пробия хрущяла маина ..... ама още не сам сабрала смелост да се изправя пред наще ... шото се крие малко по трудно и ....ама мно искам ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    [quote="Анонимко"]nali znae6 4e na u6ite ima mn vajni to4ki!!! ina4e az imam obica na hru6tqla i 4esno kazano ako trqbva da sam otkrovenna-BOLI imam dosta drugi piarsingi, no tozi e nai-boleznen. imam q ot po4ti 3 godini i o6te ima momenti v koito me boli. ina4e estestveno 4e ima riskove ne pozvolqvai da ti go dup4at s pistolet(moje da ti se s4upi hru6tqla , a nali znae6 toi ne zarastva)ina4e az ne sam 4uvala za postavqne na piarsing s upoika... v momenta na postavqn :P

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Аз имам на хрущяла и не ме боли-боли ма само когато сложа някаква по голяма обица , а иначе ако е с медицинската не боли въобще
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

НеМа ТаКафа
    Guest
    Имам 2 горе на хрущяла, боли ;Р ама не много...
    П.П>

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    На мен една фр ме проби в домашни условия-тя ми е пробивала и всички дупки на ухото и изобщо не ме болеше.Само ми го дезинфикцира,изстуди с лед и го проби.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си