Тези от 20 ст.нищо им няма.Здрави са си,стига да знаеш наистина как да го ползваш ПРАВИЛНО.Някой писа именно по темата.
Имах радостта,първото ми гадже да ме научи на някои трикове как се познава дали е спукан кондома и от тогава даже съм показвала на момчета (което е лошо,понеже има такива които секс.културата им е толкова зле,че си проличава,чак като си легнеш с тях).А именно завързваш презерватива след като е свършена работата и изтласкваш всичкия въздух към резервоарчето,ако не цвръкне от някъде си е Ок =D> .Пълнила съм презерватив от 20 ст.с вода и събира мНОГО,ама МНОООГООО литри-беше се издул на големина като водна топка и чак тогава се пукна,тъй че им имам вяра.
Имайте предвид,че като се скъса презерв. може да останат части във влагалището и да предизвикат възпаление,затва винаги оглеждайте за останали части.Един приятел ми разправя,че именно по този начин хванал неговата в изневяра-правили го и като го извадил по члена му имало парче латекс.
Друга позната пък и се къса презерватива и част от него остава във влагалището,от което получава остри болки,отива на гинеколог и чак тогава и вадят парченцето остатък.
На мен ми се е случвало да се изхлузи и да го търся с пръсти ТАМ ВЪТРЕ.
Тъй,че много внимавайте.