- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- според вас истина ли е?
"Който не обича завинаги,не обича истински"
Вие еярвате ли в това?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Не вярвам...и не знам дали има някой,който да е обичал завинаги.
А колкото до младите...докато не легнем на смъртно легло няма да разберем дали е така ...
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Подкрепям горните мнения с две раце и два крака![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Мне![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Konfucii kazva: Lubov vinagi 6te ima , no v razli4ni momenti tq vinagi 6te byde razli4na![]()
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
neznam no ne vqrvam che ima liubov zavinagi....bqh naivna i si misleh che liubovta zavinagi s edin chovek no osaznavam che ne e taka..
...is just too little too late...
не вярвам в това
И аз не съм съгласна. Човек може да обича по различни начини, но това не значи че не обича истински. Плюс тва никой няма право да дава оценка за любовта, която изпитва някой друг... дали тя е истинска или не!
не винаги да обичаш истински значи да обичаш до край! понякога колкото и силна да е любовта ежедневието, проблемите и децата успяват да убият романтиката... все пак представете си 20-25 години съвместен живот с някой... естествено е, че любовта ще отстъпи място на приятелството и навика
obicham edno momiche ot 4 godini kato 1 godina sum hodil s neq. ako prodaljavam taka o6te mn vrem 6te vzema da povqrvam v tova!!!!!!!!!!!
неПървоначално написано от olive_oil
vengeance knows no mercy
Невъзможно е да обичаш някого със същата тръпка след 20 години например съвместен живот. Според мен тогава пак има чувства, но не такива... не романтични..по-скоро приятелство, уважение, обич, но не и любов. Но това не значи, че не сте се обичали истински. Просто обстоятелствата (времето, околните, проблемите) не могат да се избегнат и се отразяват върху връзката.
Не съм съгласна .
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
koi vi izluga ?
![]()
![]()
![]()
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Да,вярвам!Определено мисля,че е така!Каква любов ще е ако не е завинаги?Любовта си е завинаги..просто се трансформира понякога...![]()
Fuck me,i am famous!
Не, не е така... нищо не ти пречи да обичаш истински, макар и не до края на живота ти..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз не съм съгласна![]()
Ако другия не дава нищо от себе си и прави всичко възможно
да нарани човека,който го обича истински естествено,
че може да убие любовта му ... и други начини има
predi vqrvax v takiva neshta .. ve4e NEПървоначално написано от olive_oil
![]()
napulno suglasnaПървоначално написано от ~Imaginary_girl~
любовта не може да е вечна, защото организма развива толерантност към хормоните които я предизвикват.