- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смучка
оле хора моля ви кажете как се маха смучка защото вчера едно момиче уж ме смучеше на базик и сега имам една огромна смучна по бузата и по врата и изглежда много грозно , моля ви дайте ми някакъв метод с който да се махне по бързо.Бях чувал за някакъв метод със нож и сол , верен ли е ?
sloji si fon-du-ten.![]()
namaji se s pasta za zubi
ми стажа с пудра да си сложи6 или не6то като пудра но е яко като кайе6 на някои 4е моми4е те е смукала! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Аз мога да не ти говоря вече,
мога да те гледам отдалече,
мога аз името ти да не изричам,
но не мога да спра да те обичам!
KpucTuaH naturkai go s ledna mene mi se polu4i ma zavisi kolko e zlobna smu4kata..sy6to probvai go do naturka6 s lujica
uspeh
no exit
Ако питаш за лекарство- с лиотон 1000 гел или троксивазин или хепароид или каквото ти предложат друго в аптеката за кожни кръвоизливи.Мажеш, втриваш добре и ти минава много бързо.
какво ти пречи смучката нека си стоиако толкова те притеснява сложи пудра
![]()
Abe ne i se podigravaite be hora, ne e smeshno--osobeno ako si ima gadje-paranoik deto shte q obvini v izneveri i oshte kvo li ne. Men onaq vecher edno momche me zahapa za vrata- uj nejno, nejno: na momenta qko, ama sled tva be nabolqvashe vrata i imah lek beleg. Dobre che nikoi ne me kara da se otchitam, che sha stane strashno.
Пич, носи я с гордост бе, хубаво е да кажеш, абе едно момиче беше, амм....така, нежно с мен! А иначе това с ножа и солта малко ме плаши. Най-много да се заколиш, а солта да ти дразни раната до припадък, тоя, който ти е дал тая идея е имал лоши поомисли спрямо теб!!! Иначе спокойно, всичко ще се оправи!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
SMU4KA SE MAXA KATO TRIE6 S ZLATO TARKAI SMELO I 6TE VIDI6 4E IZ4EZVAT.
mi ako maika ti te pita moje6 da i kaje6 4e si se izgorila s ma6ata ili s presata a ina4e nz kak se maha
О аз съм имах една огромна смучка на врата от един приятел който ми я направи в Амор и като се прибрах в нас майка ми полудя.Аз й казах че съм се ударила и това беше.Но незнам кое е срамното в една смучка
aми аз имах една супер злобна, ама след 5-6 дена се махна сама и казах на майка, че са ме одралие нз дали ми повярва, ама важното е че нищо не ми каза...
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Ами пробвай с пудра,или фон дьо тен.Незнам...иначе до една седмица ще се махне.Не знам друт начин.
абе как може да и дадеш да ти направи смучка на толкова видно място![]()
може да ти направи където и да е другаде ама не и на някое видно място!
Тва е нещо интимно и по тоя начин показваш , че кат имаш смучка на врата е "гъзарско"![]()
Иначе пробвай да я махнеш с лед или да триеш мястото със златен пръстеннадявам се да съм помогнал
S led![]()
sys studeno svinsko meso
имало някажи гелчета за махане на синки..и за смучки ставали има ги в аптекитеПървоначално написано от KpucTuaH
![]()
Хаха, да.Слагаш сол на смучката и се ръгаш с ножаБях чувал за някакъв метод със нож и сол , верен ли е
Ползвай някой от геловете, които премахват кръвоизливи...но най-добре си я остави да си седи...ще се махне, а и ще се фукаш![]()