.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Смучка

Hybrid View

KpucTuaH
    Guest

Смучка

оле хора моля ви кажете как се маха смучка защото вчера едно момиче уж ме смучеше на базик и сега имам една огромна смучна по бузата и по врата и изглежда много грозно , моля ви дайте ми някакъв метод с който да се махне по бързо.Бях чувал за някакъв метод със нож и сол , верен ли е ?

Guest
    sloji si fon-du-ten.

aaas
    Guest
    namaji se s pasta za zubi

Град
    София
    ми стажа с пудра да си сложи6 или не6то като пудра но е яко като кайе6 на някои 4е моми4е те е смукала! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Аз мога да не ти говоря вече,
    мога да те гледам отдалече,
    мога аз името ти да не изричам,
    но не мога да спра да те обичам!

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    KpucTuaH naturkai go s led na mene mi se polu4i ma zavisi kolko e zlobna smu4kata..sy6to probvai go do naturka6 s lujica uspeh
    no exit

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Смучка се маха със спирт, но веднага след като е направена.С памук и спирт се натрива и се маха.

Голям фен
    Ако питаш за лекарство- с лиотон 1000 гел или троксивазин или хепароид или каквото ти предложат друго в аптеката за кожни кръвоизливи.Мажеш, втриваш добре и ти минава много бързо.

Голям фен
    Град
    Бургас
    какво ти пречи смучката нека си стои ако толкова те притеснява сложи пудра

Голям фен
    Град
    Pleven
    Abe ne i se podigravaite be hora, ne e smeshno--osobeno ako si ima gadje-paranoik deto shte q obvini v izneveri i oshte kvo li ne. Men onaq vecher edno momche me zahapa za vrata- uj nejno, nejno: na momenta qko, ama sled tva be nabolqvashe vrata i imah lek beleg. Dobre che nikoi ne me kara da se otchitam, che sha stane strashno.
    Blame the sin, not the sinner.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Смучка

Цитирай Първоначално написано от KpucTuaH
    оле хора моля ви кажете как се маха смучка защото вчера едно момиче уж ме смучеше на базик и сега имам една огромна смучна по бузата и по врата и изглежда много грозно , моля ви дайте ми някакъв метод с който да се махне по бързо.Бях чувал за някакъв метод със нож и сол , верен ли е ?
    nama nachin-sami shte si minat hihi.i na men minalata godina to4no ve4erta predi purviq ucheben den mi napraviha celq vrat c smuchki-probvha s k;vo li ne-fon dio ten,kremove i dr-ne stava

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    Пич, носи я с гордост бе, хубаво е да кажеш, абе едно момиче беше, амм....така, нежно с мен! А иначе това с ножа и солта малко ме плаши. Най-много да се заколиш, а солта да ти дразни раната до припадък, тоя, който ти е дал тая идея е имал лоши поомисли спрямо теб!!! Иначе спокойно, всичко ще се оправи!!!!!

men
    Guest
    SMU4KA SE MAXA KATO TRIE6 S ZLATO TARKAI SMELO I 6TE VIDI6 4E IZ4EZVAT.

otka4alkata2558
    Guest
    mi ako maika ti te pita moje6 da i kaje6 4e si se izgorila s ma6ata ili s presata a ina4e nz kak se maha

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    О аз съм имах една огромна смучка на врата от един приятел който ми я направи в Амор и като се прибрах в нас майка ми полудя.Аз й казах че съм се ударила и това беше.Но незнам кое е срамното в една смучка

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    aми аз имах една супер злобна, ама след 5-6 дена се махна сама и казах на майка, че са ме одрали е нз дали ми повярва, ама важното е че нищо не ми каза...
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами пробвай с пудра,или фон дьо тен.Незнам...иначе до една седмица ще се махне.Не знам друт начин.

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    абе как може да и дадеш да ти направи смучка на толкова видно място
    може да ти направи където и да е другаде ама не и на някое видно място!
    Тва е нещо интимно и по тоя начин показваш , че кат имаш смучка на врата е "гъзарско"
    Иначе пробвай да я махнеш с лед или да триеш мястото със златен пръстен надявам се да съм помогнал

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    S led

Guest
    sys studeno svinsko meso

Guest

Re: Смучка

Цитирай Първоначално написано от KpucTuaH
    имало някажи гелчета за махане на синки..и за смучки ставали има ги в аптеките

Guest
    Бях чувал за някакъв метод със нож и сол , верен ли е
    Хаха, да.Слагаш сол на смучката и се ръгаш с ножа
    Ползвай някой от геловете, които премахват кръвоизливи...но най-добре си я остави да си седи...ще се махне, а и ще се фукаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си